Lube Ayar - Şike



Lube Ayar'ın CNNTURK'teki Tarafsız Bölge'de yaptığı açıklama. Buyrun.



5 comments:

  1. Adsız dedi ki...

    Aethewulf neden Beşiktaş?
    Neden bu ülkede herkesin her şeyi bilinir de badem bıyıklıların köpeği, cemaatçilerin kucağındakiler gayet rahattır?
    Çünkü onlar şikeye ihtiyaç duymazlar.Şampiyonluklar onlara sunulur.Bugün gözaltındaki Aziz kaç defa şampiyonluk bıraktı bunlara.Bunları bu sitede kaç defa yazdım, kullanıcı ismim (aynı zamanda gerçek ismim) ''aydın'' olarak.Blog yasağından sonra eski hesap çalışmadı, neyse.
    Bunları yazdığımda bana ''komplo teorisyeni'' demiştin.Bunları suçlama amacıyla yazmaya gelmedim.
    İnanmadınız, inanmadılar iş diğer branşlara geldi.Voleybol takımına Avrupa şampiyonluğu bıraktırdılar.Baketbolda Taurasi'yi kaçırtıp kendilerine aldılar.Şu son final serisinde bile sırf köpeklerin gönlü olsun diye erkek basket takımına göz göre göre iki maç kaybettirdiler.
    Köpekler, çünkü lütufla gelen şampiyonluklara destan yazar bunlar.Memlekette bir de siyasetçiler eleştirilir.
    İnan Kıraç Tayyiple görüşmüş.Malumun ilamıdır.
    Yıllarca büyük burjuvalar (ki hayatında aristokrat görmemiş ülkeye büyük burjuvaları arsitokrat diye satarlar, al sana bir köpeklik daha), son yıllarda cemaatçiler.Ayrı gayrı olmaya gerek yok, voltranı oluşturmanın zamanı gelmişti.
    Neticede bence küme düşürülsün Fener.Cemaatçilerin köpekleri koştursun ortalıkta.Bu ülkede nelere tecavüz edilmedi, futbol - spor nedir ki, hayali ihracatı icat eden ülke yarışmayı da öldürür, ittifaklar da kurdurur, lütufla şampiyonluklar da verir, yeni şampiyonlar da icat eder.
    Aşağıdaki postlardan birinde bir arkadaş küme düşürülme olursa taraftarlığı bırakacağını açıklamış, beklemesine gerek yok, işin tadı zaten kaçtı.Bu ülkenin tadı zaten kaçtı.Buyrun badem bıyıklılar, dünyevi iktidar tamamen sizin.
    İçine sıçmadık alan bırakmayın, asla doymak bilmeyin.İnandığınız Allah bari öbür dünyada sizi karşıma çıkarmasın, sizi cennete alacaksa ben cehennemde olmaya razıyım.

  2. sincera dedi ki...

    Dün gece sonuna kadar izledim neredeyse. Ekrem denilen şahıs gülerek şunu dedi program bitiminde.

    "Bakın bu çok eğlenceli. Polislerin, savcıların çocuklarının çoğu Fenerbahçeli. Baba ne istiyorsunuz bizden? Şampiyonluğumuzu mu alacaksınız?"

    Çok eğlenceli di mi?

  3. ganger dedi ki...

    bu olay fenerbahceli olmayan herkeze çok eğlenceli sadece biraz daha sabretmek lazım sonuc ne olacak
    ondan sonra daha detaylı konusulur

  4. Mattt dedi ki...

    FB, sadece bir spor kulubu degil, CUMHURIYETIN de otesinde; bir “SOSYAL BENLIKtir.”

    Ve bu SOSYAL BENLIGINI taa Kurtulus Savasinda dosta-dusmana ispat etmistir!!

    Itirazi olaann…?!

    Ve bu SOSYAL BENLIGI, polis gucunu sansasyonel ve rencide edecek bir sekilde kullanmakta herhangi bir mahsur gormeyen rte , Aziz Yildirim nezdinde “bir kalemde silerek” SINDIRMEYE CALISMIS, YARALAMIS ve INCITMISTIR !!!

    Orada “1 Minute” dedin, burada “hayt-huyt” dedin, oylarini artirdin!! Nasilmi? Insanlarin “Sosyal Benlik’lerini” yada aidiyet duygularini kamcilayarak!!

    Ama burada hafzalarinin alamadigi, Fenerbahce’yi bir spor kulubu olarak gormekti!!

    Ayrica, bu kadar degerli bir spor adamini, bu kadar basit ve sansasyonel bir sekilde harcamayimi reva gordun?!
    “Bir Kalemde Silmek” haa… …

    Cok Degerli Baskanimiz AZIZ YILDIRIM icin, bu saatten sonra sike yapti deseniz ne olur demeseniz ne olur!!! Artik, benim icin hicbir kiymet-I harbiyesi kalmadi.

    Kimse bize “pislig-temzlig” ayaklari cekmesin!!

    FENERBAHCEYI HARCAYAMAYACAKSINIZ!!!

    Biz yine kullerimizden dogariz, yeterki sayin Baskanimizin cani sagolsun!!!

    Yok operasyon 8 ay once baslamis, yok yasa 14 nisanda cikmis, yok bu tarihten oncekiler sayilmazmis, yok bilmem ne bilmem ne…
    Ulan bunlar kimi kandiriyor?!?!

    Trabzona ortulu odenekten yardim yapiliyor ve Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, 27 Mayis 2011 tarihinde gazetelere

    ÖZAK: 'TRABZONSPOR'U KURTARDIK. TEFECİYE DÜŞMÜŞTÜ!..'

    Diyerek ortulu odenekten gelen paranin nereye harcandigini belli edebilecek kadar acik ve net bir sekilde ifade etmistir.

    Peki bunu soyle “Devlet tefecilere ortulu odenekten para odeyerek kurtardi” algilarsak yanlismi yapmis oluruz? Yoksa devletimize hakaret mi etmis oluruz? Hasaa…

    O tarihlerde gazetelerde soyle diyordu sayin bakan ozak;
    … … Herkes çıksın 'ben Trabzonspor'a şunu yaptım' desin alnını karışlayacağım. Trabzonspor'u borsadan kurtardık, tefeciye düşmüştü, üç yüz milyon dolar. Sadri Bey ile beraber gittik Menkul Kıymetler Borsası'na. Trabzonspor borsaya açılırken yanlış açılmıştı. Gelirin yüzde 20'sini her yıl veriyordu. Şimdi onu kapattık. Trabzonspor kazanca geçti' diye konuştu… …

    … … Başbakanımız 'Ne istiyorsunuz?' sorusuna Sadri Bey 'Altı milyon lira' dedi ve bugün bir buçuk milyonu geldi. İki ay içinde ise altı milyon lira kulübümüze, kasasına gelecek. … …

    Boylelikle trabzonspor, rte’nin kontrolune girmistir!!! Bunu bizzat kendi devlet bakani ifsa etmistir!!

    Galatasaray iki hamlede (stat hediyesi ve a. polatin rencide edilerek kulupten atilmasi) dize gelmis, bjk’yi ve digerlerini zaten takan yok…

    TFF baskani bir anda al-asagi edilmis ve alaattin'in lambasindan m.a. aydinlar cikmis, ve rte gorustukten sonra aydinlar: benden sonra baskan adayi cikamaz diyerek net bir sekilde kesip atmistir.

    ve boylelikle, geriye sadece FENERBAHCE kalmistir. Bu operasyon ilede planin finalini sansasyonel bir sekilde "dakika 90 mac bitti" demek istediler ama biten ilk yariydi… Mac henuz bitmedi efendiler!!!

    Bu SOSYAL BENLIGI yaralamanin bedelide gelecek secimlerde odenir, bundan da hic kimsenin suphesi olmasin!!…

    Gazeteciler haala olayi kavrayamamis!! rte’nin derdi sike olayi falan degilki… bjk’nin bursa’nin, hele trabzonun sikeleriyle ugrasmak ta degilki… onun derdi “Kontrol ve Hakimiyet” ihtirasi, yoksa Turkiyenin SOSYAL BENLIGI yaralamis yada incitmis, kimin umurunda?!

    Cok iyi biliniyor ki, FENERBAHE 30 Milyonluk bir SOSYAL BENLIK ve bu hakimiyet duygusunu kiskirtiyor… Iste amac budur. Ve plan adim-adim uygulanmistir. Anlamiyormusunuz?!

  5. FB....ölumune dedi ki...

    anlıyoruz tabıkı arkadas...fetonun 3o yıllık planıdır recoo.ve milyar dolarlık pastadan pay alınacaksa bu sadece fenerbahce ıle olablır...
    olay şikedir tabıkı.Ama recı yapmıstır şikeyi fenere...
    30 mılyonmuyuz bılmem.ama 70 mılyon bır olmadıkca feto reco ulker vs bu ulkeyı yer bıtırırler.bizim fener bahcemiz ne ki kardeş...

Yorum Gönder