"Çok Sağlam Deliller"



Madem iddialar var, çok sağlam deliller var, haberler var, onları da ekleyelim. Haberlerin kaynağını da hatırlamış oluruz. Çok sorumlu bir gazeteci olduğu için Sezer ve Emenike'nin ismini vermeyen Ekrem Açıkel bu çok sağlam delilleri bir gün bize gösterir ümidiyle beklemedeyiz.


8 comments:

  1. admin dedi ki...

    Şerefsizsiniz açıkel ve baransu ve diğerleri..

    bu arada hevesiniz kursağınızda kalmasın; emenike'nin para sayarken görüntüleri çekilmiş hakikaten, buyrun:

    http://www.youtube.com/watch?v=yVqE_aYBXho

  2. todor dedi ki...

    onu bunu bilmem ama emenike çok sağlam bir delil gösterecek bu adama kasıktan taaa dize kadar....

  3. @ramon1907 dedi ki...

    Lube Ayar cnnturk'te canlı yayına katıldığında dili götüne kaçan gazeteci değil mi bu?

  4. Adsız dedi ki...

    deliller çok sağlam fener kesin küme düşürülecektir diyor tüm kaynaklar,burası türkiye diyorum ve susuyorum

    işin şu tarafı da var şimdi feneri düşürmedin ee sonra galatasaray da yapacak hadi onu düşür feneri neden düşüremedin demeyecek mi sana?gücün bana mı yetiyor demeyecek mi?

    böylece lig mücadele edenlerin değil daha çok şike parasını yükseltenlerin olacak,yani gazozuna bi lig haline gelecek ne uefa ne fifa bizi sallamayacak

    türk işi mantığı girebilir devreye ama sonuçları herkes için ağır olur

    feneri düşürmeyecek misin kardeşim o zaman aziz yıldırımı almayacaksın bu operasyonu başlatmayacaksın haaaaa başlattın mı?gereğini yapacaksın olay bu kadar basit

  5. mesruryersel dedi ki...

    Sercan Kaya hangi maç öncesi kadro dışı bırakılmış ve hangi takıma gitmiştir acaba ?

  6. FBlackmamba dedi ki...

    sadece ekrem açıkelin bir canlı yayın bağlantısını izleyerek bile fenerbahçeye karşı yapılanların kimlerin komplosu ve oyunu olduğunu anlayabilirsiniz.Türk haberciliğini yüz karası bir insan yemin ederim izlerken utanıorum artık bir insan bu kadarmı çirkinleşir,bu kadar mı şuğursuzca konuşmalar yapar her lafında fenerbahçeye itiraf çamur atma var.Bu saatten sonra tek birşey istiyorum fenerbahçe suçsuz çıksın ve bu adamların ne kadar ahlaksız şeref yoksunu karaktersiz olduğu herkesce görülsün.

  7. rene gallimard dedi ki...

    az önce ki tutuklamaları izledim.. sinirimden ağlıyorum.. 13 yaşında çocukta diilim.. ama ağlıyorum.. öyle yaralandım ki anlatılır gibi diil.. antu'dan ihraç edilmiştim, oraya yazamıyorum.. fenerbahçelilerin olduğu biyere yazmak istedim..

    ülkede ki herşeyi ele geçirdiler, bize yaşıcak bi alan bırakmadılar, elimizde sadece fenerbahçe vardı, onu da göz göre göre çalıyolar.. polis devletinde yaşıyoruz.. biraz fahrenheit 451, biraz 1984.. daha çok çok gençken okuduğum kitaplar, 15 sene sonra gerçek oldular..

    insanların artık bir bütünken bile değeri yok, milyon kişi toplansak da bişi değişmicek.. ortaya koydukları planı her şekilde uygulıcaklar..

    tek umudum, tüm bunları yaparlarken en az 7-8 milyon gerçek taraftarın arasından birilerinin gözünü karartıcağına emin olmamdır.. belki onlardan biri de benimdir.. belki şu an aklında böyle hiçbişi olmayan ve uyuyan nevşehirli bi fenerbahçelidir, yarın uyanınca duydukları hayatını, hayatımızı değiştiricektir.. belki daha bikaç gün önce hayatında en sevdiği insanı, karısını trafik kazasında kaybeden izmirli bi fanatiktir.. insanların hikayeleri var, kimin tahammül sınırı doldu, kimin dolmak üzere bilemem..

    benim doldu.. pazar günü hiçbi işe yaramasada caddedeyim, belki orda çevik kuvvette olur, belki bizleride sindirmek için jop gösterirler, itip kakarlar..

    ama belki stadda açılan bi pankartı almak istediklerinde ayaklanıp vermediğimiz, on sene öncesinin ruhu canlanır.. hazırlık maçında dövülen 1907 gençliği görünce karşı tribünden gürleyen taraftar uyanır..

    bu ülkenin çocukları bilsinler ki naparsak yapalım herşeyi ama herşeyi ele geçiricekler, dönüştürücekler.. ama unutmasınlar, hepsi sadece insan ve insan doğada en kolay ölen, en zayıf canlılardan..

  8. Mattt dedi ki...

    Ehh artik savcilarda essekk degil yaa, yargiya verilecek raporlara soyle bir giris yazarlar:

    “ Yuce Turk Adaleti,
    Savcilik makamimiz, gerek emniyet birimlerimizin ve gerekse qtm’nin inanilmaz muazzam destekleri ile FENERBAHCEYI kundaklamak icin ozellikle; sivas ve eskisehirsporun FENERBAHCEYI nasil olurda yenemedikleri maclari hatta mehmet yildizin son 5 dakkada vurdugu topun diregin icinden donmesinden dolayi, m. yildizin sikeden aldigi parayi direkler ile kiristigi suphesi ile goz altina alindigi, bununla kalmayip emenikenin neden FENERBAHCE macinda oynayamadigi buna mukabil Trabzon macinda oynamayisini da alehine cevirerek, buna ek olarak sezer ozturk’u de sadece haricten gazel olsun diye enseledik.

    Is bu uzre; delil toplamak adina ne var ne yok herr boku yaptik. Abuk-sabuk fotograflari bilem “iste sikenin fotograflari” diye servis bile yaptik. Hatta qtm’yi kani-bozuk omurgasizlar olduklari icin kopek muamelesi yaparak it gibi kullandik.
    Yani diyoz ki, valla-billa “deliller cok saglam” iste bu da video kaniti.

    Geregi uzre: cart-curt, zart-zurt… …”

Yorum Gönder