Savaş Başlıyorsa Bizim de Tarafımız Bellidir


hincal uluc

Hıncal Uluç yazmış

NTV 90 Dakika'yı bitirme kararı aldığı gün, başta CNNTurk, "Hemen bizde başlayın" diyen pek çok teklif almıştık.. Haşo "Hıncal Ağbi bu yaz doğru dürüst tatil yapmak istiyorum. Bayrama kadar bunları unutalım" dedi.. Ben de topu Haşmet'e bıraktım..
Şimdi görüyorum ki, acilen başlamamız gerek..
"90 Dakika'yı Aziz Yıldırım bitirdi" lafı, medyada bayağı etkili olmuş.. En önemli imzalar dahil, bir suskunluk, bir tıs..
Dün sabah Fenerbahçe ve Hakemler konusundaki yazımı bir daha okudum. "Acaba fazla sert mi kaçmışım" diye..
Az bile yazmışım..
İtile kakıla, küfür, azar yiye yiye maçı yöneten ve bir tek kırmızı kart çıkaramayan bir hakem (Demeye dilim varmıyor) hatta göklere çıkarılmış..
Böylesine sinmiş, sindirilmiş bir medya içinde sesini duyurmanın yolu, sert olmak..
Aziz Yıldırım'ın kimseyi susturamayacağını, özellikle genç meslektaşlara göstermenin bir yolu bu.. Bir yolu da, 90 Dakika'ya bir an önce, bir yerde başlamak, Sevgili Haşmet..
Hadi kolları sıva.. Tatil yeter!..
Camianın kanaat önderi savaşa başladığını açıklamış. Hiç çekinmeden yazmış da "Fenerbahçe'ye karşı savaş başlatıyoruz" diye. 1 haftadır kanaat önderlerinden bağımsız cenk eyleyen yiğitler vardı zaten. Beşiktaşlılar bile kendi maçlarındaki hakem rezaletine göz yumup iş bilmez bir hakem yüzünden çığrından çıkan maçın kurbanı olan Fenerbahçe'yi mesulmuş gibi göstermek için yırtınıyorlardı. Boşuna değilmiş bu çalışma, şimdi kanaat önderleri Fenerbahçe'ye resmi olarak savaş açtığını ilan etmiş, sevinebilirler. Bu adam da karışıyorsa artık mücadele hiç olmadığı kadar çirkinleşecek demektir. Her zaman eleştirdiğim Aziz Yıldırım da ilan edilen bu savaşa karşı her türlü çirkinlikle karşılık versin, hiç oturup sesimi çıkarmam. Fenerbahçe'ye savaş ilan ediliyorsa bizim de tarafımız bellidir. İttifaklarla, birliklerle, medyayla, iftiralarla, ağır sanayi hamlenizle saldırın, karşınızda Türkiye'nin en büyük camiası var.

Sevgili Haşmet..
Sen de kafayı şimdiden sallamaya başla.. Tatilde kireçlenmiştir, maazallah programda tutulup kalmasın!..


9 comments:

  1. Serkan Sağlam dedi ki...

    http://www.movshare.net/video/wy5l75sirpw9m

  2. pclion dedi ki...

    Galatasaray maçında ne hakem rezaleti varmış yahu, ben mi yanlış maçı izledim? Ayrıca bildiğim kadarıyla Beşiktaşlılar çok yoğun bir şekilde 'yine' hakeme yüklendiler, onu es geçip Deniz Çoban'a laf söyleyen kim var diye merak ettim.

    Resim seçimi iyiymiş yalnız, avatar yapılacak cinsten...

  3. tamchee dedi ki...

    HınÇal baktı Q.T.M. bir türlü onun "sallama" boşluğunu dolduramıyor, bi allahın kulu da "bizim kanala gel abi.!" demiyor, oda kendini bi yerlere davet ettirme derdine düşmüş anlaşılan..!!

  4. BurGülEm dedi ki...

    Bursa Fenerbahce macindaki cirkin görüntüler bu ülke futbolunda yillarca seyrettigimiz görüntülerden biri. Simdi nedn bu kadar güncel oldu anlayamadim.

    Baskalari yapinca hakemin hatalari konusulur Fenerbahceli futbolcular yapincami hakemi korumak akillarina geliyor.

  5. Adsız dedi ki...

    Bu sersem adamın hezeyanlarından bıktım usandım artık be. Hala bunu ve kıyakçısını(ne demek olduğunu bilen bilir) dinleyip izleyip martavallarına inanan varsa gidip bir beyin MRı çektirsin baksın bakalım kaç tane kıvrım kalmış...

  6. medgallis dedi ki...

    bu çoktan yapılmalıydı ama vakit geç sayılmaz...
    birileri hıncal uluç' taki bbg evi sonrası sendromunu inceleyen bir şey yazsın. artık eskisi gibi genç kızlarla gazetecilerin olduğu yerlerde dolaşamıyor. bikinili fotoğraf da çektiremez. belki sarhoş olup bar önlerinde sürünüp, gazetecilere küfür ederken bir kaç foto verebilir, magazin programlarına görüntü olabilirdi ama buna da yaş müsait değil sanırım.
    o zaman geriye kalıyor fenerbahçe.
    nasıl olsa içinde fenerbahçe olan her şey çok satar. anlamadığım içindeki irin ne kadar fazlaymış ki aka aka bitmedi.
    haşmet babaoğlu' na gelince onu allaha havale ediyorum. içindeki adama hala inandığım için lütfen aynaya baksın ve nasıl bu adam haline dönüştüğünü düşünsün. biliyorum utanacaktır.

  7. Adsız dedi ki...

    Ertuğrul Özkök'ün bugünkü yazısından bir bölüm:
    "Yayın koordinatörümüz Fikret Ercan, fanatik bir Beşiktaş taraftarıdır.
    Ayrıca iki dönem Beşiktaş Yönetim Kurulu üyeliği de yaptı.
    Yazı işleri toplantılarında sık sık tartışırız.
    Geçenlerde futbol konusundaki hiyerarşisini şöyle açıkladı:
    'Ben önce Fenerbahçe karşıtıyım. Sonra Beşiktaş taraftarıyım. En sonda da Galatasaray sempatizanıyım.'

  8. genncer dedi ki...

    Fikret Ercan ın da hınç-al ın da, salla başı haşmetin de canı cehenneme gündeme gelebilmek için tek seçenekleri Fenerbahce,, bu arada 5N 1K nın ne anlama geldiğini bilmeyen hıncal nasıl bir basın duayenidir anlamış değilim bunca yıldır. bu arada unutmadan fransız kökenli bir klubü destekleyeceğime komşu takımını desteklerim. onlar bizim büyüklüğümüzü bilir ama herşeyden önce FENERBAHCE liyim..

  9. arttvendelay dedi ki...

    aziz yildirim su topyekun savasi baslatsa da rahatlasak artik. bu sessizlik, eziklige varan suskunluk sonunda denizli rezaleti gibi bir sonuc doguracak

Yorum Gönder