Dünya'nın En Uzun 7 Saniyesi


Antalya-FB

Alex vurdu, n'oluyor lan? 3 kişi boş ortada, aha Guiza aldı. Nasıl 3 kişi boş lan? Ofsayt mı var, kesin ofsayttır. Devam ediyorlar, gidiyorlar lan. Hayatımda böyle pozisyon görmedim. Başlatma lan hayatından, gidiyor adam. Gidiyor mu lan o? Top Guiza'da diyor gidiyor lan. Ayağına takılır düşer bu şimdi. Uğur çekil lan niye o kadar yakın koşuyorsun. Semih olm dursana biraz yavaş git lan ofsaytsın. Gidiyor lan bu bomboş, yürü be yürü lan. Kendisi vurur bu yine, olm kesin vurur, vurma lan. Semih yavaş olm. Uğur bi çekil lan ayağın takılacak. Koş lan koş. Girdi lan ceza sahasına girdi, yürü olm yürü. Ver işte ver vurma bak vurma lan. Adam geldi lan arkada adam var, ver lan. Verdi lan. Aha kesin ofsayt, ofsayt mı lan? Olm Semih niye önde koşup duruyorsun yahu? Vurdu, vurdu mu lan, vurdu, gol diyor spiker. Gol mü ki, kesin ofsayttır. Hakem niye koşuyor lan, hakem nerede olm, yan hakem nerede? Spiker gol diyor, adamın gol diyor. Hakem niye penaltı noktasına gidiyor? Ulan ofsayt mı bu, versene lan golü. Gol mü olm, bu spiker niye bağırıyor? Hakem, dur bir lan hâlâ yürüyorsun. Gol mü ne bu? Aha ortayı gösterdi, gol lan.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL



8 comments:

  1. Adsız dedi ki...

    Birebir yaşadıklarım bunlardır o pozisyonda :)

  2. Serkan Sağlam dedi ki...

    Güzeeeeeel, güzeeeel

  3. onur dedi ki...

    bir de hani o tür pozisyonlarda at yarışı izler gibi bağırır ya herkes.yürü be olm yürü be oğlum diye.top guizadayken şöyle bağırılıyordu.ver ulan senin sülaleni,ver ulan ayağını,ver ulan dangalak...

  4. Adsız dedi ki...

    Topun Guiza'ya geldiği ve defansın boş olduğunu anladıktan sonra kendimden geçene kadar "pas at,pas at,pas at" diye bağırıyordum.Pası atmasını istediğim yer,verdiği yerdi tabi ki ama "ya vermezse" deyip acayip korktum.
    Bize bu güveni! verdiğin için sağolasın Guiza,sayende daha da manyak olduk.....Barış

  5. Beercholic dedi ki...

    bütün kahve deliler gibi bağırırken ben donup kalmıştım bu anlarda.. :)

  6. Adsız dedi ki...

    Aynen yahu :) Habriden Guiza topu sürerken aklımdan geçti eğer bu adam burada bu topu atamassa küfür edebilirim. Ve kesin olmamakla beraber eğer orada topu kaptırsa idi Vizontele'deki gibi Şehit Haberi çıkınca Tv'yi gömen kadın gibi, kahvede Tv'yi parçalardı Guiza orada olduğu için.

  7. tozlu parkeler dedi ki...

    Bir de topun kaleye girmesi sonrası çekilen azap var tabii. Acaba golü verdi mi vermedi mi diye ekranın bir köşesinde hakemi aradım. Semih seviniyor,yan hakemin olduğu tarafa yüzü dönük hala seviniyor demek bayrak kalkmamış, orta hakemi göremedim hala, aha girdi kadraja orta sahayı gösteriyor oh be diyene kadar geçen 1-2 saniye koca bir 2. yarı yeniden oynanıyormuş gibi geldi.

  8. mcD dedi ki...

    sivilce çıkacaktı suratımda 7 saniyede, hayır top güizada olmasa alexin pasından sonra bi sevinç bi umut kaplardı bünyeyi, ama güiza işte arkadaş. boş kaleye atamayan bunu da atamaz diye düşünmüştüm. şükür pas verdi. vermeseydi eğer kezmanın kullandığı ve tribünlere yolladığı penaltı gelirdi direk akıllara.

Yorum Gönder