55lira.com


55 Lira Tepki

55Lira.com'dan alıntı:

Sitemizin hiçbir dernek, grup ya da oluşumla ilgisi yoktur! 55Lira.com tamamen bağımsız bir internet sitesidir.

Tek derdimiz, tek amacımız Fenerbahçe tribünlerinin halktan koparılmasının önüne geçebilmektir.

Protestomuzun toplumun büyük bir kesimine ulaşabilmesi, ve hatta Fenerbahçe yönetiminin sesimizi duyabilmesi için vereceğiniz desteğin önemi çok büyük olacaktır.

MSN, Facebook, Twitter gibi sosyal ağlar üzerindeki arkadaşlarınıza sitemizden bahsederek; blogunuzda sitemizi duyurarak, üye olduğunuz topluluk forumlarında sitemize yer vererek bize destek olabilirsiniz.

Blogunuzda ya da sitenizde yazmış olduğunuz yazıları lütfen bizimle paylaşınız. Destek veren siteler, bu sayfa altında listelenecektir.

Bilet fiyatlarıyla ilgili daha önce yazdıklarımız

Bilet Fiyatları ve 2010 Model Manipülasyon Tekniği
İsyan Ediyoruz!
Fenerbahçe Halkındır, Müşterinin Malı Değil
Boş Koltukların Şöleni




2 comments:

  1. om3r dedi ki...

    Profesyonel futbol takımımız, tam 45 yıl aradan sonra, bir kez daha 7 maçta 7 galibiyetlik muhteşem bir seriyle sezona başlamıştır. Hedefimiz bu başarıyı bundan sonraki maçlarda da devam ettirmek ve sezon sonunda mutlu sona ulaşmaktır. Bu büyük coşkumuza ortak olmanıza katkı sağlamak için bilet fiyatlarında yeni bir düzenlemeye gidilmiştir. Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı'nın Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi ve derbi karşılaşmaları dışındaki maçlarda kalesi arkası Telekom ve Migros tribünleri bilet fiyatları 55 TL'den 44 TL'ye indirilmiştir.

    Büyük Fenerbahçe taraftarının tüm dünya kulüplerine örnek olan desteğini her zaman olduğu gibi bu sezonda da arkamızda göreceğimize inancımız tamdır.

    Saygılarımızla,

    FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

    *** ben beklemiyordum ssasırdım :) acaba bu ındırımı bekleyen varmıydı..

  2. sallanyuvarlan.blogspot.com dedi ki...

    Yemesinler bizi karşılarında enayi yok en azından ben enayi değilim.Ha 44 ha 55 kazıklamaya devam bakalım,gerçi yine gidemeyeceğim.Fenerbahçe,hala müşterinin 20 25 e kadar inmeden öyle olur,ama bu saatten sonra indirmezler,indirdik ya beğenmezseniz gelmeyin derler,zaten açıklamalar belli eder.

Yorum Gönder