Kutsanan Alex'in Şovu


Lefter ve Alex

Meğer Alex'in dünkü şovunun arkasında Lefter varmış. Bu hafta içi görüşmüşler. Görüşmeyi Hürriyet'te Ercan Saatçi yazmış. Resmi site de biraz bahsetmiş ve Fenerbahçe dergisinin gelecek sayısında görüşme hakkında ayrıntılı bilgiler ve fotoğraflar olacağını yazmış. Hiç almayanlar için bile dergiyi alma sebebidir. Hürriyet'teki yazıdan bir iki önemli noktayı buraya da alalım

Bu sohbet esnasında dikkatimi bir şey çekti; sahada soğukkanlı görmeye alıştığımız Alex inanılmaz heyecanlıydı... Büyükada’ya yaklaştıkça ‘Acaba efsane Lefter Küçükandonyadis bu buluşmaya nasıl bir tepki verecek’ sorum da cevabını bulmuştu. Lefter de en az Alex kadar heyecanlıydı. İki kızı olan Lefter, büyük kızından olan iki torununun yanında Alex’i görünce, “Sen de benim üçüncü torunumsun” diyerek sıcak bir şekilde sohbeti başlattı.

Söz sırası Lefter’e geldiğinde, Efsane şöyle konuştu:

“Topu ayağına aldığı zaman her şeyi yapıyor. Ben topu aldığım zaman gidiyordum, Alex de gole gidiyor. Eğer genç olsaydım, Alex ile yan yana oynamak isterdim. Verdiği pasları, attığı golleri herkes yapamaz. ”

Alex, üzerine giydiği formayla fotoğraf çektirdikten sonra, “Bu formayı Brezilya’ya götüreceğim ve en güzel yerde saklayacağım. 10 numaralı forma her zaman Lefter’indir. Kaptanlık da forma da benim üzerimde ödünç olarak duruyor” diyerek, Lefter’e olan saygısını yaptığı bu jestle süsledi...



4 comments:

  1. sallanyuvarlan.blogspot.com dedi ki...

    Alex doğrusu büyük Jest yapmış.Alex'e yer açmak gerekirse ,Herhalde Alex oynamasa kaleye bile gidemiceğiz hiç şut çekemeyeceğiz,Türkiye İstatistiklerine baktığımızda alex'in Büyük üstünlüğü var gerçekten belki de efsane olmayı hakediyor.Okocha ve Rapaiç'ten 'den sonra gelen gerçek bir lider ama ben her zaman okocha'yı daha çok sevmişimdir,onun taraftarla bağı daha farklıydı.

  2. mrcool dedi ki...

    fbtv delerdi, çok güzel program olmuş

  3. mcD dedi ki...

    forma dediğin budur ya. Alex geçen gün röportajında Lefter ile konuşmayı çok isterim diyordu, üzmemişler paşamızı.

  4. Adsız dedi ki...

    Her sene ufak tefek değişikliklerle çıkarılan çubuklu forma bir kere de şu klasik haliyle yapılsa ne güzel olurdu aslında . Gerçi onun üzerinde reklma logo falan yok ama yine de bu klasik forma ile oynasa takım bir sezon ne hoş olurdu .

Yorum Gönder