Ortega Tekrar Milli Takımda


Ortega

Reuters haber salmış, Ariel Ortega 6 yıl sonra Arjantin Milli Takımı'na çağırılmış. Haftaya oynanacak Gana hazırlık maçı kadrosundaymış. Haber ayrıca diyor ki Ortega 1994-2002 arasında 3 Dünya Kupası oynamış. Arjantin grupta 5. sıradaymış ve evinde Peru ile deplasmanda Uruguay maçları kalmış. Grupta ilk 4 direkt Dünya Kupası'na katılma hakkı kazanıyorken 5. olan takım play-off maçı oynayacakmış.

6 sene öncesi tam da Fenerbahçe günlerine denk geliyor. Ortega'yı hatırlamak bize hüzün veriyor da alıp Lorant gibi bir hocanın eline veren, Ceyhun gibi bir adamla uğraştıran, Fatih Akyel'i kaptanı yapanlara ne hissettiriyor bilmiyoruz.



5 comments:

  1. arttvendelay dedi ki...

    ortega'yi harcadik biraz, kimse karsi cikamaz ama adam da biraz seinfeld deyisiyle "a little unbalanced" idi :)

  2. Adsız dedi ki...

    Appiah Ortega orta saha mucadelesi huzunlendirir bu bunyeyi...

  3. Ortega dedi ki...

    Umut Sarıkaya'nın "Sarı Yeşillerde Yüzler Gülüyor" başlıklı bir yazısı vardı. Oradan bir alıntı yapmak gerekirse;

    "Ve “Anelkaymış..... Ulan siz öyle bir takımsınız ki koskoca cihan pehlivanı Ortega’yı bitirdiniz, adam sizin yüzünüzden uzun süre hiç bir kulübe giremez bir derbeder oldu. Anelka ne yapsın tırto” diye içimden geçirdim."

    :) Gaze geldim. Yazının tamamını bloga koyayım bari.

  4. AAAA dedi ki...

    arjantin'in mevcut hali ne yazık ki içler acısı. kale ve defans ortalamanın altı bir avrupa takımında bile daha iyidir.

    yine de ortega'nın yeniden o güzel formayı giyecek olma olasılığı dahi güzel. lorant-ceyhun-yusuf sizlere laflar hazırladım. ulan hayatını kararttınız gül gibi adamı be.

    ortega olayı bu ülkenin spor medyasının kazandığı paraları hak etmediğinin, belirli kişilerin güdümünde saçma yönlere doğru savrulduğunun kanıtıdır.

  5. Chandler dedi ki...

    Haberi gorunce Ortega icin cok sevindim ama Fenerbahce adina icim acidi. Sen git Ariel effing Ortega'yi getir. Sonra da bir deliler ve kiskanclar ordusuna yem et.

Yorum Gönder