Aman Doktor!


piyer arzuman

Piyer Arzuman kimdir, nedir hangi tıp fakültesini bitirmiştir, T.U.S’ a girmek için dirsek çürütmüş müdür bilmiyorum ama kendisi bizim ilçedeki sağlık ocağına atansa sıradan bir ilaç yazdırmaya çekinirdim şahsen. Geçen yıl Sevilla maçından sonra Roberto Carlos’un rövanşa yetişeceği söylenmiş bırakın rövanşı adam sene başındaki yeni sezon hazırlıklarına bile zor yetişmişti 4 aylık bir yanılma herhalde bir daha olmaz diye düşünüyorduk ki Piyer Arzuman müthiş teşhislerine Edu’yu da ekledi. Eskişehir maçından sonra “ciddi bir şeyi yok” dediği Edu 4 ay sahalardan uzak kalacak. Sayın Arzuman’ın ciddi vakadan anladığı ne acaba gerçekten merak ediyorum. Geçmişte Selçuk’un neredeyse kariyerini bitirme noktasına gelen sakatlığı Deniz’in ne olduğu bir türlü belli olmayan ve 6 aylık sakatlığı bu sağlık ekibinin yeterliliğini sorgulama konusunda haklı şüpheler olmasını sağlıyor.Alex’de Kocaeli maçından sonra Bursa maçına yetişebilir dendi milli maç arasıyla birlikte 3 hafta sonra Eskişehir maçına bile yetişemedi. Artık birisi şu maça yetişecek deniyorsa o sayıyı 3 le çarpmak gerekiyor. Tıp literatüründe “Piyer gecikmesi” olarak adlandırılan bu durum özellikle İstanbul’un Anadolu yakasındaki futbolcuları etkiliyor.



2 comments:

  1. Adsız dedi ki...

    ben genel cerrahım.bu doktorun herhangi bir uzmanlığı yoktur.ülkemizde artık spor hekimliği ihtisası verilmektedir.tus sınavı ile çapa tıp alıyor.malesef bizim kulübümüz pratisyen hekimlere emanet...

  2. PVH dedi ki...

    Doktorlukla alakam yok ama Edu'nun pozisyonundan sonra MR sonuclarini beklemeden ben bile atip tutmam. Ya eliyle kontrol ederek bag yirtiklarini anlayabildigini dusunuyor ya da superman gibi vucudun icini gorme yetenegine sahip ama o sirada yandan guzel bir kiz geciyormus dikkati dagilmis yanlis teshis koymus.

Yorum Gönder