Başka Ünlüler de Aziz Yıldırım Devam Dedi


aziz yildirim devam etmeli

Aziz Yıldırım'a destek dinmek bilmiyor. Fenerbahçe web sitesi bile buna kayıtsız kalamayıp ana sayfadan haber yapmış. Peki başka kimler destek veriyor? İşte o üyeler... Fotoğrafları yukarıda (üzerine tıklarsanız büyüyor), isimleri aşağıda...

Yukarı - Soldan Sağa
İngiltere Kralı, Rahmetli Başkan Kennedy, Taçsız Kral Pele, Beckenbauer

Alt - Soldan Sağa
Kaleci Maier, Nadia Comăneci, Bridget Bardot, Fenerbahçeli Cemil

Yazı boş kalmasın diye resmi eleştirenlere antu'da verilen cevapları da eklemek istedim. Mükemmel argümanlar var, bunları kaybetmek olmazdı.

Ne var ki bunda?

Eski baskanlarin ve yoneticilerin yaptigi aciklamayi kulup sitesi vermis. Insanlarin Aziz Baskanin devam etmesini istmeleri ne kadar rahatsiz ediyor ya.

Dostum‚ Aziz Baskan devam edecek insallah. Daha yapacagi cok temizlik var.

Neden bu kadar zorunuza gitti ?

Kulübün önde gelen isimleri açıklama yapmış ve bu resmi site de yayınlanmış. Başkan Aziz Yıldırım iken‚ onun ile ilgili pozitif bir haberin sitede yayınlanması gayet doğal. Mesela siz başkan olsanız sizi yerden yere vuran kişilerin görüşlerini sitede yayınlarmısınız ? (Sırf inat için yayınlatırım diyen olacak ama neyse)

Tarihin en önemli Fenerbahçelileri fikir bildirmiş‚ bazıları rahatsız olmuş..
Fenerbahçeyle uzaktan yakından alakası azıcık olan birisinin Lefterin düşüncesine rezalet demeye hakkı yoktur..
Rezalet üzerine Fenerbahçe forması giymiş alçakların bu kulübün altını oyma çabasıdır..

vaybe! yahu sanki konusuanlar dunya bankasi yetkilileri yada birlesmis milletler temsilcileri‚yahu Fenerbahce tarihinin en onemli sahislari fenerbahce baskani hakkinda gorus bildirmisler nerde yayinlanacak bunlar galatasaray.org´dami? soylenenler hosuna gitmemis arkadaslarin butun problem o‚iyi olmus ben sahsen Lefter´in baskan icin ne dusundugunu merak ediyordum ve ogrenmis oldum

Hastasıyın. OOooOOoooOOOo Aziz Yıldırım!


22 comments:

  1. Gokay dedi ki...

    Simdi mesela diger onemli fenerbahceliler baska birisi baskan olmali dese, yine boyle bir sayfa hazirlanir mi, asil soru bu.

  2. alessandro del piero dedi ki...

    zamanında fenerbahçeliler zombi özhan'ın her seçimi kazanmasını nasıl gönülden diliyordularsa şimdi de aynısını aziz yıldırım için biz gslılar diliyoruz.. aradaki fark bizim taraftar nefretini her fırsatta dile getirirdi ama lise ayağına elinden gelen bir şey olmazdı. biz öyle ya da böyle kurtulduk malum şahıstan ama sizin işiniz bu taraftar varken zor görünüyor be hacım :)

  3. Diego dedi ki...

    güzel bir replikle birleştirmişsin :)
    süper olmuş

  4. LeFoot dedi ki...

    resmi site, propaganda aracı yapılmış. iyi de bu mudur yani propaganda!
    iyi noktadayken bırakabilmek bir erdemdir. Bu erdemi göstermekten aciz olan Aziz Yıldırım ve yönetimi, uzun zamandan beri yaptıkları icraatları da birer birer tüketiyorlar. Giderek komik duruma düşüyorlar.Bırakmayı da bilmek gerek!

  5. Sekhranikos dedi ki...

    Haberin içeriği vs problem değil site uzun zamandır tekzib.com, azizyildirim10.com kıvamında idi o sebepten rahatsız etmiyor kanıksadık lakin koskoca kulüpte grafikermi yok? bu ne rezilliktir bir değil bin değil. yahu elinizde 1980 lerdeki banner programımı var. nedir bu grafik? bunun evvelinde bir guize ve kupa çalışması var idi zirve yaptığı kulüp grasikerinin lakin kendini aşmış mubarek bu sefer.

  6. Sosyal_FB dedi ki...

    Dakikalardır aralıksız gülüyorum. Muazzam olmuş.

    Çıtır Kızlar ve Bir Kaç İyi Adam da destek verirse süreç tamamlanır.

  7. Murat YILMAZ dedi ki...

    A.Polat ve Y.Demirören'i unutmayalım. Ne hallere düştük!!!

  8. Adsız dedi ki...

    ya yemin ediyorum altıma sıçtım gülmekten...resim muazzam olmuş...ama antu'daki yorumlar daha da bomba... :))) o yorumlar da photoshop mu acaba....nolur öyle olsun....

  9. Adsız dedi ki...

    seçim öncesi iktidar partisinin devlet imkanlarını lehine kullanması bizim ülkemizde yaygındır.buna mukabil muhalefette eleştirilerini yapar.bunlar normaldir.normal değilse neden bu ülkede,devlet imkanlarının iktidar partileri tarafından kullanılması ciddi anlamda protesto edilmemiştir bu güne kadar.fenerbahçemizi severken,ülkemizi unutmayalım.

  10. ZEUS dedi ki...

    İki kere istifa edip tekrar bu göreve geri dönüyorsa, ve şimdiden zemin hazırlayıp resmi siteyi propaganda malzemesi yapıyorsa; bu ne etik değere sığar ne de başarıya inanmışlığa.

  11. celal dedi ki...

    adamın sürekli bir meşrulaşma çabası var..
    bırakıyorum diye agladı zırladı 2 sefer taraftar yürüdü aday oldu,simdi baktı yürüyecek edecek kimse yok harıl harıl eski futbolcu,eski yönetici falan aramış adayım diyebilmek için.

  12. Güray Gürsoy dedi ki...

    Süper olmuş.:)))))))))
    Ellerinize sağlık.
    Bu Dünya Sultan Süleyman'a kalmadı.
    Sana da kalmayacak Padişah Aziz.

  13. Flying Dutchman dedi ki...

    Eline sağlık valla ne diyim çok güldüm

    Bu tür takım sevgisinin mizahla birleştiği anlara hayranım.

    Bunun bir de Özhan versiyonu güzel olurdu onun bir demecinden :))

  14. bilog dedi ki...

    Çok eğlendim ellerine sağlık :)

  15. bilog dedi ki...

    Bir hata var, İngiltere kralını Elizabeth olarak göstermişsin. Yine de komik koy g.tüne :D

  16. PVH dedi ki...

    Bu konuya aciklik getireyim o zaman. Ingiliz Monarsisinde su anda kral yok. Kralice'nin esi Prens

    http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_Philip,_Duke_of_Edinburgh

    Kralice'nin varisi de Prens Charles. Hepsi Prens yani. Ingiliz Kralligina denk gelen pozisyonda su anda Kralice Elizabeth var yani. Tahminim Sener Sen'in repliginde de komedi unsuru olarak kullaniliyor bu durum (bu hiyerarsik yapi 1950'lerden beri ayni).

    Bu arada bu resmi sitedeki giris basindan beri her yonuyle komik. Yapilan propoganda, kullanilan grafikler falan, her yerinden komedi cikarilir olayin. En son antu'da birisi bu yaziya link vermis ve o link sansurlenmis, komedinin kendini astigi nokta bu sansurleme oldu benim icin. Why so serious?

  17. Baran34 dedi ki...

    Ya bu Antu.com nasıl bir sitedir! Antu yorumlarını okuyunca, halkımızın içinde bastırılmış, ama ara sıra çıkan bir totaliter rejim isteği var.

  18. Okechukwu dedi ki...

    Muhteşem olmuş ne söylenir ki...
    Gibicibicis marka traş kremiyle dahada bir süslenirdi sanki ama çok üstüne gitmek istememişsin başkan ve resmi sitenin.)

  19. Adsız dedi ki...

    Ne espri ne espri. Gülmekten altına yapan mı ararsın, tribün dayanışması örneği ultrAvesti desteği mi.Ne ararsan mevcut.
    Anlamıyorum bu Aziz Yıldırım'ın yaptığı beton direkler birilerinin bir yerine mi batmış da çıkaramıyor. Ne yaptı bu adam size yahu?
    Sizin gibilere lazım ali şen gibi başkan .. Verecek gazı sonra da takımı cascavlak ortada bırakıp kaçacak.
    Alet olmaya devam edin siz , sansarların , HU'ların dümenlerine. Bir de Fenerbahçe'li geçinmiyormusunuz , en komiği de orası .

  20. Adsız dedi ki...

    Futbol takımı başarısız oldu daha ne yapsın. Her şeyden en önemlisi bu değil mi zaten..?

  21. Adsız dedi ki...

    Stadta yönetim istifa diye bağıran taraftartın yanına 2 tane izbandut dikiliyor hemen.. Korku stadı yaptı saracoğlunu şerefli başkanımız..

  22. Adsız dedi ki...

    Sayin Aziz Yildirim,

    artik insanlarin midesini bulandiriyorsun. Tribunlerle ugrasacagina , takimla ugrassan belki bu durumda olmazdik. 11 senedir hep ayni hatalari yaptin her defasindada hatamdan ders aldim futbolu en iyi ben bilirim diyerek kafana gore futbolcu transfer ettin ve daha sonra onlari 'sozde' yonetecek teknik direktoru getirdin. Ama isler tahmin ettigin gibi gitmeyince medya onune cikamaz oldun.
    Sana soruyorum;
    1-rantcilara karsi isen;

    telsim acikdaki esenler grubuna biletleri kim veriyor, 2 sene once migros a getirdigin grubun biletlerini otobuslerini kim tahsis ediyordu. bu sene maraton e bloga gelen talip lere kombineleri kim veriyor?
    2- GFB nin sattigi urunlere surekli laf soyledin Fenerbahce Lisansli urunleri satisinin onune gecdin dedin;

    Unifeb sitesine hic baktinizmi unifeb in sattigi urunleri neden gormezden geldin?
    ayrica GFB hani 300 kisiydi nasil olduda GFB nin urunleri FENERUIM dan daha cok satildi.
    3- Aragones 11 yillik baskanlik hayatimda Kafa yapisi olarak bana uyan en buyuk hocadir dedin;

    Simdi Aragonesi gondermek icin degisiklik planlar yapiyorsun. Fenerbahce gelecegini futbol kariyeri 2 sene sonra bitecek bir insana emanet ediyorsun. Gercekden sen futbolu cokmu iyi biliyorsun?

    Bence tek bilgin insaat sektoru.

    Stad , Samandira icin sana tessekkur ederiz, Bu taraftar artik seni istemiyor Aziz.

    Fenerbahce miz spor klubudur, insaat sirketi degildir.

Yorum Gönder