Sivasspor 0 - Fenerbahçe 0
FTK 21/04/2009



NTVSPOR ve Ajanslar
Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe ile Sivasspor golsüz berabere kaldı. İlk maçı İstanbul'da 3-1'lik skorla kazanan Fenerbahçe, adını finale yazdırdı.

STANBUL - Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Sivasspor ile deplasmanda karşılaştı.

3-1'in kazandığı ilk maçın rövanşında Sivasspor'la deplasmanda golsüz berabere kalan Fenerbahçe, kırmızı beyazlıları kupanın dışına iterek kupada finale yükseldi.

Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sivasspor'u İstanbul'da 3-1 mağlup eden Fenerbahçe, rövanş karşılaşmasına da atak bir futbolla başladı.

Finale yükselebilmek için en az 2-0'lık galibiyete ihtiyacı olan Sivasspor, rakibine oranla maçın ilk yarısında daha atak bir futbol sergiledi. Konuk Fenerbahçe ise, skor avantajı nedeniyle daha kontrollü oyunu tercih etti.

İlk yarıda iki takım da skoru değiştirmeyi başaramadı ve soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Sivasspor, Sezer Badur ve Kamanan ile önemli gol pozisyonları yakalamasına rağmen bu fırsatları değerlendiremedi.

İkinci yarıda da oyunu kontrol eden Fenerbahçe, sahadan 0-0 beraberlikle ayrılarak finale yükselen ilk takım oldu.

SİVASSPOR: 0 - FENERBAHÇE: 0
Stat: 4 Eylül
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Muhittin Gürses, Gökhan Memişoğlu
Sivasspor: Petkoviç, Diallo, Bilica, Abdurrahman, Hayrettin, Sylla (Dk. 43 Tum), İbrahim, Sezer, Murat Erdoğan (Dk. 68 Sergio Oliveira), Mehmet Yıldız, Kamanan (Dk. 60 Balili)
Fenerbahçe: Volkan Babacan, Yasin, Önder, Roberto Carlos, Ali Bilgin, Deniz, Vederson, Selçuk, Gökhan Emreciksin (Dk. 70 Kazım), Deivid (Dk. 79 İlhan), Güiza (Dk. 90 Burak)
Sarı Kart: Dk. 86 Kazım (Fenerbahçe)


0 comments:

Yorum Gönder