Ümit Karan: “Abi çok güzel uyuyodun, uyandırmaya kıyamadım.”


hasan sas

Ekran başında sadece bizim sıkıldığımızı sanıyordum ki Hasan Şaş’ı görünce rahatladım.
Futbolcu emekli etme konusunda Hakan Şükür’le birlikte bir rekora imza atan Galatasaray, sanırım bu sefer de maaş kuyruğunda helak olan Hasan Şaş figürüyle sezonu kapatmak istemiş. Uzun zamandır sadece yedek kulübesinde oturup, olay çıkarsa dahil olan ya da Fatih Terim menşeli hiyerarşik yapılanmada Albay olarak görev yapan, takımı gaza getirmek için Saddam’ın propaganda bakanı gibi çalışan Hasan Şaş, yoğun iş temposundan yorulmuş olacak ki, kameralara gözünü dinlendirirken yakalanıyor.

Not: Data verelim bilimsel görünsün yazı. 33 yaşındaki Hasan Şaş bu sezon Turkcell Süperlig’de sadece 6 maçta görev almış, bunların da 2’sinde oyuna sonradan girmiş. (Kaynak: http://soccernet.espn.go.?id=21632&&cc=5739)

Not 2: Hasretle beklediğimiz objektivite temelli GS taraftar yorumlarına bir girizgâh da yapalım:
- Ne var ya, sizin Aragones de kulübede uyuyor.
- Ne var Aragones de çok yaşlı, siz de ölü antrenör transfer ediyorsunuz?
- Haklısınız tabi Ankaraspor maçı daha eğlenceliydi. Vs, vs…


2 comments:

  1. PVH dedi ki...

    Iste beklenen an, gozlerimiz doldu sayin seyirciler. "bebek gibi" etiketini de siklikla kullanmak umidiyle.

    Ayrica cok akademik islerim vardi o yuzden 1 saat kadar yorum yazamadim, biliyorsun cok akademik ve cok akilliyim, bildigin gibi degil, zehir gibiyim, objektifim, turlu sinsilik yaparak da insana deger veririm, insanliga en az Newton kadar da katkim olmustur, o yuzden not 2 sana cok yakismis, senden bunu beklerdim, ben superim olm.

  2. aethewulf dedi ki...

    bu yazı tarihe geçecek. o kesin.

    ama yazının içeriği açısından da "yedek kulübesinde uyuyan futbolcu" ne demek abi? yani saat 16.15 de başlayan bir maçta, nasıl bir insan uyuyabilir ki? sahadasın, tribünde insanlar var, arkadaşların sahada, yedek kulübesinde hoca filan var, en başta uyku için hiç iyi bir yer değil. sonra nasıl yorgunsun ki, orada uyuyor, gözleri dinlendiriyorsun. nasıl bir kafayla orada oluyorsa artık. adam rahatlamış uyumuş. evin barkın yok mu hasan? kadroya alıp çile çektirmesinler sana. git yat uyu.

Yorum Gönder