Geyik Yapmayın


gokhan gonul

Daha önce de yazdım. Karşımızda kalitesi belli bir camia var. Arkalarında da basın mensubu adı altında yüzlerce palyaço, kendi çaplarında eğleniyorlar. Yüzsüzlüğü şiar edinmişler, bu da karakterleri olmuş. Bugün Gökhan neden oyundan çıktı biliyor musunuz?

Maçın başından itibaren, özellikle ikinci yarı başladıktan sonra sürekli ufak patlamalar duyuluyordu. Lig TV spikerinin söylediğine göre muhtemelen onların birisi sakatladı Gökhan'ı. Tribünden sahaya patlayıcı atılıyor, bir oyuncu sakatlanıp maçı bırakmak zorunda kalıyor fakat yüzsüz bir takım adamlar Lugano olayı başlatmış, ortamı germiş tartışması yapıyor hâlâ. Bunların ahlakı işte bu kadar. Mondragon bir ses bombası yüzünden kendini yere atıp 5 dakika uçaksavar mermisi yemiş gibi yerde yuvarlanmıştı, o maçtan sonra sahamız üç maç kapatıldı. Bugün sahaya taraftar girdi, atılan bir madde Gökhan'ı sakatladı, hâlâ ortalıkta "bu kartlar derbiye yakışmadı" diye olayı unutturmaya çalışan palyaçolar var.

Adnan Polat maçtan sonra "olayları çıkaranlara" bakın diyor. Sabri'nin, Emre Aşık'ın 90. dakikayı görmesi bile hakem mucizesiydi, hâlâ olayları çıkarana bakın diyorlar. Fenerbahçeli arkadaşım, bugün sahada olanlara tepki gösterme, özellikle kendi oyuncuna hiç kızma. Bugün sahadan atılan patlayıcı maddeyle oyuncun sakatlandı. Bunun cezası normal süreçlerin işlediği ülkelerde en az 3 maç saha kapatmadır. Fakat bunu değil başka ne varsa onu konuşuyor "bu mu büyük derbi" şebekliği yapıyorlar. Buna ortak olma. Yüzsüzlerin tek istediği bu zaten. O kavga her iki derbiden birinde çıkıyor zaten, binlerce adamla aynı geyikleri yaparak yüzsüzlerin amacına hizmet etme. Derbiye yakışmamışmış, geyiğinizi yesinler. Önce Gökhan'ın hesabını sorun, sonra geyik yaparsınız...

Sonradan gelen haber:

Galatasaray`la oynadığımız olaylı maçın ilk yarının son dakikasında Selçuk`un oyundan alınması sırasında kafasına tribünlerden atılan bir kanyak şişesi isabet eden tercümanlarımızdan Samet Güzel de hastaneye kaldırıldı. Gökhan`ın sakatlığı hakkındaki detaylı bilgilerin daha sonra verileceği belirtirken, kafasına bazı hayvanların attığı kanyak şişesi isabet eden tercümanlarımızdan Samet Güzel`e hastanede 8 dikiş atıldı.



6 comments:

  1. felix mourinho dedi ki...

    ne patlayıcısı aaaa. ateş etmiştik biz halbuki. o lazerler felan da aslında kanas'ın lazerleri. ikili mücadele sırasında orta keserken reklam panosuna düştü gökhan gönül. taç atarken iyi ısınmamasından dolayı da orasından sakatlanmış olabilir. tribünlerinde adam vurulan takım değiliz biz. ses bombası yüzünden 5 dakika yattığı için bir adama kızıyorsun ama senin takımından bir adam böyle bir patlamadan dolayı oyundan çıktı diye, hemen saha kapatıyorsun. komik olmayın. gözünüz maçları izlemeniz içindir.

  2. PVH dedi ki...

    o ses bombasi yuzunden 3 mac sahamiz kapatildi, bunlari yan yana koyup analiz edemiyor mu beyniniz? madem ayni sey kapatin o zaman. tercumanin kafasini da biz yarip hastaneye gonderdik, sahaya giren de aziz yildirim'in parali askeri olmali. akilsizlar sizi.

  3. alperensaylar dedi ki...

    o değil de
    "galatasaray sabridir."
    evet çok ama çok doğru bir cümle.
    tebrikler üstad.

  4. ti esti to dedi ki...

    benim yorumumu niye yayınlamadın merak ediyorum. oysa sadece fenerbahçeli yorumlarıyla şenlenmeli değil mi buralar.

  5. PVH dedi ki...

    hangi yorumunu? kufur etmediysen araya kaynamistir, bir ara onlarca yorum ayni anda geldi, bir kismini ayiklamak zorunda kaldik. sadece fenerbahcelilerin yorumlarinin yayimlanmadigini diger basliklara bakarak gorebilirsin.

  6. ti esti to dedi ki...

    kesinlikle küfür etmişliğim yoktur. hiç bir zaman için bloglara yorum bırakırken küfür etmişliğim yoktur. gel gör ki sadece SES BOMBASI olayına takılmıştım ben. verdiğiniz cevap için teşekkürler.

Yorum Gönder