6. kez


fenerbahçe bayan basketbol

6. kez üst üste Türkiye Kupasını alıyoruz Bayan basketbolunu kim domine ediyor, uyduruk iki takım yendi diye Avrupa devi haline getirilen Galatasaray'a bir kez daha gösterdik. Başkanın ve 4-5 yöneticinin Kayseri'ye gidip takıma destek vermesi Galatasaray'dan sadece şube yönetecisinin orda olması kimin futbol kimin spor kulübü olduğunu bir kez daha gösteriyor. Kızlara tebrikler darısı lig şampiyonluğunun başına.



4 comments:

  1. medgallis dedi ki...

    tebrikler fenerbahçe...

  2. PVH dedi ki...

    Tepki kendilerini uyduruk bir kupa kazanip Turkiye'nin en buyuk spor kulubu ilan edenlere, kupa bugun kazanilirsa Fenerbahceliler nasil uyur acaba yazan bu branstan bihaber adamlara. Sen de onlardansin ne guzel, potaya dil asmalar, kanamalar falan. Farkin yok. Gecen sene tum branslara bir bakin, iki sene onceye bakin, voleybola, yuzmeye, kurege bakin sonra kendinizi en buyuk kulup ilan edin. Su saniye itibariyle bayan voleybolda da tokatladik, bir gunde iki kere.

    Arda ve Isil'in ortak ozelligi ikisinin de agiz ishali olmasi. Bu ikisini ayni cumlede kullanman sevindirici, siz de malinizin farkindasiniz. Ikisi de her hafta Fenerbahce hakkinda konusmazsa babalari dovuyormus. Bir dahaki sacmalamalarinda yine yazarim neden olmasin.

  3. PVH dedi ki...

    Avrupa'nin krali, en buyuk spor kulubumuz, yuzumuzun akinin gecen seneki basarilarini asagidan kontrol edebilirsiniz

    http://papazincayiri.blogspot.com/2008/06/20072008-sezonunun-ampiyonu-fenerbahe.html

    iki sene oncesi zaten tek fotoda ozetlenmisti

    http://www.anticimbom.com/images/mansetler/14-0man.JPG

    hmmm pis bok PVH anticimbom.com'dan foto koymus, gercek yuzu ortaya cikmis, dilini potaya asmak lazim.

  4. fatih dedi ki...

    galatasaray yönetimi bir maça gelmedi diye yapmıyoruz bu değerlendirmeyi, adnan polat'ın mesela bugün bayan voleybol takımının maçı olduğundan bile haberi yoktur bence, tezgahlarla falan meşguldür, 100.000 dolar deplasman masrafları var diye futboldaki en parlak döneminde bayan basket takımını avrupa kupalarından çeken kulüp spor kulübüyüz diye fenerbahçe ye ders veremez. şu türkiye'ye bu sporu getiren kulüp bu sporu getiren kulüp geyiğinden de bıktım artık galatasaray lisesinde mesela kimya dersi görüldü diye türkiye'ye kimyayı galatasaray getirdi diyecekler yakında.

Yorum Gönder