Dönerle Şike Yapmışlar!


Kamuoyuna yansıyan ifade tutanaklarında akıl almaz gerçekler tespit edildi. Tutanakları okuyanların beli bükülür, dilleri mecalsiz kalır, nefesleri adeta verem hastasıymışçasına kesilirken, bu deliller karşısında kimin nasıl söz söyleyeceği merak konusu oldu.

Dönerle Şike
Kamuoyuna yansıyan ifade tutanaklarına göre hali hazırda tutuklu bulunan Korcan dönerle şike yapmış! Bu şike de sanat eseri gibi soruşturma yürüten yüce emniyetimiz tarafından tespit edilmiş.

İşte O Görüşmeler!

"16.05.2011 günü saat:15.16’da Abdullah BAŞAK ile İlhan Yüksel EKŞİOĞLU arasındaki telefon görüşmesinde özetle; Abdullah’ın “…şimdi BBM den yazıştım da BBM im varya artık” dediği,

İlhan’ın “Kullanabiliyor musun onu” dediği,

Abdullah’ın “…ben medeniyete uygunum (Gülüyor) ABİ YEMEK İŞİ TAMAM yemeğe gidebiliriz,…, …dünkü gibi 3 PORSİYON DÖNER YEMEYELİM DE BİR PORSİYON YİYELİM de bi porsiyon olsun” dediği tespit edilmiştir.

16.05.2011 günü saat:17.51’de İlhan Yüksel EKŞİOĞLU ile Abdullah BAŞAK arasındaki telefon görüşmesinde özetle; Abdullah’ın “o şimdi benim kardeşimi ara bana bir şey yazdı da mesajda,…, O arkadaş bilmesin ama dedi abi yemek yiyeceğimizi yani yarın” dediği, İlhan’ın “Yok kimse bildiği yok” dediği, Abdullah’ın “Ben sabah yanına gelirim abi yine” dediği tespit edilmiştir.

Yukarıdaki görüşmelerden Fenerbahçe – Sivasspor müsabakasının Fenerbahçe lehine sonuçlanması amacıyla menajeriniz Yusuf TURANLI ve sizinle anlaşma sağlandığı değerlendirilmiştir.

-Siz Fenerbahçe – Sivasspor maçının Fenerbahçe lehine sonuçlanması amacıyla herhangi bir anlaşma yaptınız mı? Bunun karşılığında size kimler, ne gibi vaatte bulundu?" (kaynak: http://yfrog.com/kji7rluj)



Görüşmelerden açıkça anlaşılacağı gibi döner yemek üzere sözleşmiş, üç porsiyon yemeyelim demek suretiyle de anlaşmışlar.

Bu kadar da olmaz!


18 comments:

  1. tufan dedi ki...

    daha bu hic, yakinda kebapla, baklava ile sike nasil yapilmis ona ait sok dinlemeler yayinlanacak. cevval savcimiz ve sikeye cevaz vermez emniyetimiz bunlari yayinlamis degil. doner yayinlandiysa bir de yayinlanmayanlari bilseniz beliniz bukulur.

    haa bu arada oncesinde pastirma ile sike yapildigini da ogrenmistik sivasspor baskaninin mektubundan.

  2. Spor Ağları dedi ki...

    Aklıma takılan bir soru var.
    Döner Et mi? Yok sa tavuk mu ?

    Hayır Et ise cezası daha fazla olmalı

  3. rene gallimard dedi ki...

    vay vay vay..

    göz göre göre şike..

    konuşmayı 5 kere okudum, kendimi savcı berk yerine koydum, bi ara şakirt taklidi yaptım, gene de bişi çıkaramadım, bunun hapı falan mı var acaba.. biz de atsak rahatlasak..

  4. ersoy dedi ki...

    @Spor Ağları

    haberi okurken ilk aklıma gelen soruydu bu. bende önce davranmışsınız :)

  5. rene gallimard dedi ki...

    "korcan sana 100bin dolar, maçtan sonra nakit veriyoruz, maçı satıcaksın, kasıtlı gol yiceksin" şeklinde net ifadeler olsa bile bir telefon konuşmasında bu nasıl delil olur..

    telefon konuşması bu, daha sonra bunun gerçekleştiğini kanıtlamaz..

    en fazla şüphedir, o kadardır.. diil midir.. benim mantığım yargıya sığmaz mı..

    bence şikenin tek delili şikeyi yaptığı iddia edilen isimlerin ve ailelerinin hesaplarından bir başkasına direk para transferini bulmaktır.. ki o bile "hayır o para başka iş içindi, yeni evlilere düğün hediyesiydi" dendiği zaman göt üstü oturur..

    şikenin, varsa bile kanaat dışında kanıtlanabilmesi mümkün görünmüyo bana..

    bu şu demek aslında, olay mahkemeye giderse şike yapıldıysa bile aklanır..

    heralde bu yandaşların kanaate bu kadar yüklenmelerinin sebebi bu..

  6. M.O.C dedi ki...

    Heralde et dönerin içine kıyma karıştırılmış. Resmen skandal!

    O değilde twitter'da ifadelerin zip'li halleri rapid linkleri olarak dolaşıyor. Ulan ben bu memlekette yapılacak soruşturmanın "..." !

  7. rene gallimard dedi ki...

    @M.O.C

    indir oku çok eğlenceli..

  8. cemo dedi ki...

    İyi bari big mac menü bile gidebilirdi demek allah muhafaza, yine dönerle ucuza kapatmışız maçı :)))

  9. samael dedi ki...

    Bizim halı sahada maç yapan arkadaşlara söyleyeyim; maç öncesi bir araya gelipte maç yemeği yemesinler. Hele döner felan hiç yemesinler...

    Neme lazım "şike"ye falan girer ! :))

  10. melampyge dedi ki...

    yahu ben aethewulf ironi yapıyor sanıyordum, şimdi ekşi'den bakıyorum da böyle bir şey cidden var mı?!

  11. aethewulf dedi ki...

    nasıl var mı? vallahi var. ironi filan değil. aynen alıntı.

  12. (Süper)Cem dedi ki...

    hani bir laf var ya, "eşşeğin kulağına su kaçırmak" diye, işte onu canlı canlı yaşıyoruz. yarın şunları yabancı bir ülkede anlatsanız stand-up kralı falan olursunuz. ne içiyor bu adamlar, neyin kafasını yaşıyorlar, ne tür kitaplar okumuşlar bu yaşlarına kadar ki, bu döner muhabbetinden bile şike senaryosu yazabiliyorlar? nedir abi sizin ilacınız? senaryo falan yazsalar şimdiye oscar almışlardı. ya da komplo teorileri ile ilgili bir polisiye kitap fena iş görmezdi. şu adamlar kadar yaratıcı olamadığıma üzülüyorum. yaratıcılığın nirvanasını yaşıyor adamlar. böyle hayretle bakıyorum sadece..

  13. Aykut CAN dedi ki...

    yemek diyince adamlar gol yemek olarak nitelendirmiş. Normal yemek yemedikleri için o üstün insanlar. Yemek yemek gibi insani ihtiyaçları geçip nirvanaya varmışlarç

  14. mcan dedi ki...

    Bu ifadelerde inanılmaz saçma yerler var hakikaten. Ama sadece bu saçma yerleri copy-paste yapıp "kanıtların hepsi böyle, soruşturmanın tamamı saçma" demek yerine, bir de aralardaki çok bariz şüphe oluşturan bölümleri yazsanız da insanları yanlış yönlendirmeseniz...

  15. PVH dedi ki...

    Bu yorum yaptigin iki yazi arasindaki yazida ne yaziyor peki mcan?

    Ruh hastasi misiniz nesiniz anlamiyorum yemin ederim artik.

  16. mcan dedi ki...

    Evet biz ruh hastasıyız. O yüzlerce sayfada da tek ciddi şüphe uyandıran nokta senin yazdığın ibrahim akın mevzusu. Kalanı tamamen saçmalık, şöbiyet, döner...
    İnsanın kendi yalanına kendi inanması böyle bişey heralde..

    Şu soruşturma hiç olmasaydı ve sizin şampiyonluğu kaybetitğiniz Denizli maçı ile ilgili Galatasaray'ın bu kayıtları ortaya çıksaydı, tamamı da değil, bu telefon görüşmelerinden sadece birkaçı ortaya çıksaydı, seninki ve seninki gibi kör fenerli bloglarında neler yazacağınızı hepimiz çok iyi biliyoruz.
    Demogoji yapıp milleti kandırmayın.

  17. rene gallimard dedi ki...

    @mcan

    konu şikeyse 2006 denizli maçını araştırmaya incelemeye gerek yok.. hukukada gerek yok, nefes alıp veren insanlar ortalama bir iq ile şikeyi görebilirler..

    ha ama delil diyorsan araştırılsın sonunda "iki porsiyon döner" çıkmaz..

    şimdi, kamuoyunda yaratılan şu, fenerbahçe şike yaptı, galatasaray da yaptı.. şampiyonlukları değiştirelim, kimse üzülmesin.. oldu benim canım, oldu benim güzelim..

    o şampiyonluk bizimdi, geçen senekinin de bizim olduğu gibi.. orayı burayı yırtmaya gerek yok..

    okudun mu tüm metinleri.. okudum ben.. yaz birader yaz da görelim nerde şike.. o aradaki ",...," kısımlarınıda doldur ama..

    benim baştan beri gözüme çarpan tek şey ibrahim akın, onunda yönetici sıfatıyla birine iliştirilmesi için göt yırtmak gerek..

    yani adam yok lan yaptım ben dese bile alakasız menejerle arasında görünüyor olay, bizim yöneticilere salça olmuyor.. ha aziz yıldırım biliyor muydu..

    bence evet ama sanıldığı gibi öncesinde diil sontrasında duymuş olmalı.. napıcak böle bişi öğrenince, benim über ileri demokratik halkımın önüne çıkıp "bizim haberimiz olmadan bu şahıslar böyle bi bok yemiş, bizle alakası yok" mu demeliydi.. kim anlar, kim ninanır buna..

    o yüzden sonradan öğrensen bile gizlemek zorundasın..

    bunu niye yazdım o sikimsonik tapelerde sorulmuş çünkü adama "haberiniz var mıydı".. vardı amına koyim vardı mı dicek..

    var dese kime ne anlatıcak..

    az biraz kafa kullanın, balık yiyin bişi yapın yemin ediyorum çıldırdım artık bu mallık seviyesinden, iğrendim hepinizden ya...

  18. mcan dedi ki...

    2006 sike olayini arastirmaya incelemeye gerek yok hukuka da gerek yok, kesin sike var. Bu sene ise deliller yetersiz, adil yargilanma gerekiyo, hukuk kurallari cigneniyo dimi..ibrahim akin yapmistir ama menajer oyunudur dimi..

    bravo arkadasim cok iyi dusunmussun.. hey allahim yaa

Yorum Gönder