Adalet İçin 14 Ağustos Taksim



3 Temmuz'da gözaltına alındı. 4 Temmuz günü herkes hükmünü verdi. Toplanacak delil yoktu. Sanat eseri bir soruşturmaydı. 6 Temmuz'da infaz geldi, 19 maçta şike yapılmıştı. Bulgular medyaya servis edildi, Televizyon programlarında hüküm kesildi, TFF'ye sadece 1 haftada karar vermediği için hakaret edildi. 1 Ay geçti. Delil yok. 19 Maç yok. Masumiyet karinesi yok. Adil yargılanma yok. Bir sabah uyandığınızda böcek olmamak için, teville, yorumla ceza verilemeyeceği için, herkes iddiasını ispatla sorumlu olduğu için, Adalet için, özgürlük için, Fenerbahçe için, orada ol.



11 comments:

  1. ege dedi ki...

    Isterseniz ona tevil demeyelim, tam adini koyalim: dezenformasyon.

  2. Miles dedi ki...

    Adalet için, özgürlük için, demişsiniz ya heh işte onun için bile orda olunur,süreçin anlamsızlığı için,ona benzer bir çok şey için,tepkinin sisteme olması için bile orda olunur,lakin çıksa başkan yine büyük başkanınız mı olacak?

  3. Ertuğ Kaya dedi ki...

    Daha da güzeli "bilgi çarpıtma" denilebilir.

  4. (Süper)Cem dedi ki...

    izninle altındaki yazını da kullanarak paylaşıma geçiyorum

  5. ersoy dedi ki...

    @Miles
    evet.

  6. burock dedi ki...

    Sağduyulu, aklı selim ve adaletsizliğe boyun eğmeyen FENERBAHÇE TARAFTARI, şike soruşturuşkarışatışsıçıştırmasına cevabını taksim'de haykır ve kulübüne sahip çık! Sen gelince çok şey degişir, pasif olmaktan daha onurlu!!!

  7. tufan dedi ki...

    kim ne derse desin Turk adaletine guvenmiyorum. Hukukcu arkadaslar alinmasin ama, evrensel hukuk kurallarini hice sayan, iktidarlarin elinde oyuncak olmus adalete inanmiyorum. Testere ile bas kesen, arabayla adam ezen zengin ve guclulerin pesine dusmeyen, en dogal haklarinin pesinde dolanan, bunun icin sesini cikaran gucsuzun yakasina yapisan, insanina guven vermeyen, hukukcusunu perisan eden, emniyetin, siyasilerin manipule ettigi turk adaletine guvenmiyorum.

    masum vatandasin hakkini koruyamayacaksa, suclu olani saliverecekse, sucu ispatlanmamisi yillarca iceride tutacaksa bu adalet degil, olsa olsa bir tiyatrodur. Bir ulkenin adaleti ne kadarsa, emniyeti de o kadardir. Emniyetin durumu ortada iken, kimse adalet felan beklemesin.

  8. FBlackmamba dedi ki...

    Abi 14 ağustosta toplancaz da tam bir saati var mı mesela saat 15:00 da meydandan istiklale doğru yürüyecez fln yoksa toplanmak zor olacak millet kafasına göre bi saatte gidecek.He diyorsanız toplanmıcaz taksime gelecek herkes formayı gıyecek,herkes bu şekil tepkisini koymuş olcak insanlara boyle msj verilecek ozaman tamam.Hani polis fln illaki arıza çıkarır yürüyüş yapmak istersek,he çıkarsa nolur bişi olmaz da biz de ona göre gelelim:)

  9. ultraslanhaber dedi ki...

    Taksim'e gelin gelin. Orada olacağız.

  10. ersoy dedi ki...

    biraz önce twiter da okudum. buraya yazayım. tamamı Fenerbahçeli olan hababam sınıfına, Taksim de randevü veren kızlar geldi aklıma. güzel filmdir ha :)

  11. fatih dedi ki...

    @ernesta
    onu da biz yazdık zaten twitter'a :)

Yorum Gönder