Mrsiç'in Üçlüğü





Mrsiç sitesine koymuş biz de buraya koyalım. Basket sonrası Solomon'un koşusu da gözden kaçacak gibi değil. İnşallah Abdi İpekçi'de bitecek bu iş.



2 comments:

  1. tozlu parkeler dedi ki...

    Maçla ilgili bir şeyler karalıycam ama önce kendime geliyim. 20 yıl önce Çukurova'lı Larry Sprigs orta sahadan panyalı 3'lüğü sallayınca beynimde bir şeyler zonklamıştı, yığılıp kalmıştık spor sergide, şampiyonluk yarınlara kalmıştı, dün ona benzer hisler yaşadım gariptir.
    Bu kez acıdan değil sevinçten.
    Boğazım ağrıyor, kendimde değilim,bir de maçı yeniden izlemeliyim. Deplasman tribünü bu kadar muhteşem olunca ne seyrettiğinizi pek anlayamıyorsunuz.

  2. Unknown dedi ki...

    Maçta en çok kızdığım iki hareket vardı.Biri Solomon un son anlarda gereksiz yere salladığı ve çemberin filesine teğet geçen üçlüğü.Diğeri de Green in iki serbest atıştan da faydalanamaması.Artık lugatteki bütün küfürleri etmekten kıpkırmızı kesilmiştim ki Solomon un ikinci serbest atışı bilerek atmaması (bence bilerek atmadı Mirsad ile Devin Smith ikilisinden birinin o ribaundu alacağını biliyordu gibi) ile gelen hücum ribaundu ve Mrsiç bitirişi herşeyi sildi.

Yorum Gönder