Mehmet Topuz Transferi #2 - Beşiktaş Etiği


mehmet topuz

Sezon ortasında Yusuf Trabzonspor ile görüşüyor hatta anlaşıyorlar. Medyaya haber şöyle geçiyor:

"Yusuf Şimşek Trabzonspor'da !.. Basını bir süredir meşgul eden Yusuf Şimşek'in karadeniz temsilcisine transferi için sonunda bordo-mavili yönetim ile Bursaspor yönetimi anlaşma sağlandı ve Yusuf Şimşek ile prensipte anlaşıldı."
(http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=200933)


Ancak araya Beşiktaş giriyor. Yusuf'la görüşüyor.

"Uzun süredir Yusuf'un peşinde olan Trabzonspor, Bursaspor ile büyük ölçüde anlaşmış ve transferi imza aşamasına getirmişti. Bordo mavililer sadece Bursaspor'a vereceği Ergin ve Adnan'ı ikna etmeye çalışıyordu. Ancak, gece saatlerinde beklenmeyen bir gelişme oldu ve Beşiktaş Yusuf için devreye girdi. Delgado'nun son haftalardaki formsuzluğu ve Arjantinli yıldızın alternatifinin olmayışı nedeniyle Yusuf'u listesine alan siyah beyazlı yönetim, Bursaspor ile temasa geçti. " (http://www.bursahakimiyet.com.tr/...x?hid=4715&ypid=1)

Sonra?

Trabzonun kampında olan Yusuf kulüplerin anlaşması üzerine İstanbul'a gidiyor ve diyor ki, "Bu transfer benim dışımda gerçekleşti diyebilirim. 2 kulüp aralarında anlaşmış ben de bu anlaşmaya uyuyorum. Heyecanlı ve mutluyum. Büyük ihtimalle bugün İstanbul'a gelerek Beşiktaşlı yöneticilerle son bir görüşme yapacağım" (http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/10743390.asp)

Trabzonspor transferden sonra şu açıklamayı yapıyordu:

"Yusuf'la ilgili görüşmelerde bulunduğumuz Bursaspor kulübü ile bu oyuncuya son anda talip olan Beşiktaş Kulübü'nün sportmenlikle bağdaşmayan tutumları ve verilen sözlerle yapılan anlaşmalara uyulmaması nedeniyle bu transferden vazgeçilmiştir” (http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/10743191.asp)

Beşiktaş Kulübünün Mehmet Topuz olayında etik, götik diye konuşmasına sebep olabilecek tüm şecere budur. İyi günlerde kullanabilirler.


3 comments:

  1. cingibi dedi ki...

    eden bulur diyosun yani :)

  2. Bay Kerahet dedi ki...

    valla bu gidişle iki takım taraftarlarından birileri çok üzülecek hocam. Hayırlısı olsun iki takım adına da (:

    http://golsuzesitlik.blogspot.com/2009/06/besiktasn-transfer-etigi-ve-bulask.html

  3. oralardaniyivurur dedi ki...

    duruş böyle birşey olsa gerek

Yorum Gönder