Şaşkın Biraderler



Geçenlerde Efes Pilsen üzerinden bir kez daha net biçimde ifade edilen Fenerbahçe nefretinden bahsetmiştim, hatta biz Efes'le ne kapışmıştık zamanında şeklinde itiraz edenler olmuştu. Şimdi biraz blogları gezin görün ne demek istediğimi. Galatasaraylıların ve Beşiktaşlıların şu anda tek ümidi Efes Pilsen olmuş. Bayan basketboldaki ezici üstünlüğümüz, voleybolda yanımıza bile yaklaşamamaları öyle koymuş ki şimdi basketbol takımının 3. kez üst üste şampiyon olma ihtimalı kabus olmuş. Tek ümitleri Efes Pilsen, dün de imdatlarına hakem yetişti. Mirsad'a ve Rasim'e saldırıyorlar, seyircisiz oynama cezası verilmeli, o pozisyonda centilmenlik dışı çalınır, kural o diyorlar. Maçı bile izlemedikleri için pozisyondan haberleri yok, Ömer'in yaptığı faulse bile oyun başlamadan dursun diye kasıtlı olarak değil adamını savunmaya çalışırken kaçırdığı için yapıyor. Semih kendilerine zamanında çok koyduğu için onun bile adını bile olaylarla ananlar çıkmış. Basketbol federasyonu da şaşkın biraderler daha beter şaşmasın diye olaya müdahale etti, son 3 maçtır hakemler Efes kardeşlerine istediğini veriyor zaten. Dördüncü maçta bir ara rakibinin yanında yürüyen oyuncularımıza bile faul çalınıyordu. Kendi basketbol takımları hakkında 3 tane yazı yazmayan adamların bugün Efes fanatiği olup basketbolun Erman Toroğlusu kesilmelerine hiç şaşırmıyoruz biz yalnız, gün geldi birbirlerine "sen bizim kardeşimizsin" diye de bağırdılar.



8 comments:

  1. Fenerlig dedi ki...

    Herkes elini vicdanına koysun Ömer Onan'a çalınan sportmenlik dışı faul neydi öyle yaa. Efes şampiyon olmazsa ligden çekilecekmiş. Amerikalıların bi sözü vardır bilirmisiniz.
    Çekilmezseniz..................

  2. memduh95 dedi ki...

    Kendine anti-fenerli kimliği tanımlamak gördüğüm en ucuz hareketlerden biri. Bu yüzden bir şeyi ya da birilerini yalnızca sevmem.

  3. Adsız dedi ki...

    Ülkersiz ve Acıbadem siz bişeyler yapın da görelim.. Siz kulubün yarısını sattınız, GS ve Bjk sponsor aldı.. Aynı şeyler değil.. Sen bunu bizden daha iyi biliyorsun.. CC öncesi galatasaray aynıydı ama Ülker öncesi fener de sıradandı unutmayalım.. Bütün ülkerli oyuncuların beleşe size geçtiğini unutmamalı..

  4. Adsız dedi ki...

    Gercektende Fenerin Fenerliden baska dostu yoktur su dunyada. Butun dunya Fenerlilere, Fenerbahcelilere karsi, aman Fenerbahce basarili olmasin diye bir caba icinde.

  5. tozlu parkeler dedi ki...

    Maçların tamamında, Efes tribünlerinde Galatasaray ve Beşiktaş'lılar vardı.

  6. alessandro del piero dedi ki...

    hahah çok komiksin pvh.. 2000 yılında sana avrupa'nın tüm takımlarını sırasıyla tutturma zevkini yaşatmış bir gs hatırlarsın sen, bilmem yanılıyor muyum??

  7. tosun dedi ki...

    Tarafsiz olun, ben bu blogu tarafsizsiniz diye takip ediyordum, Fenerli gibi yazmayin.
    (Kimse gelip yazmadan ben yazayim dedim, kesin cikacak boyle birisi cunku...)

  8. PVH dedi ki...

    @ Ülkersiz ve Acıbadem siz bişeyler yapın da görelim diyen Adsiz,

    gecen senenin sampiyonu bu senenin finalisti bir onceki senenin final 4 oynayan erkek voleybol takimi ve senelerdir ligi domine eden bayan basketbol takimimizin sponsoru falan yok. Bayan voleybolculara Acibadem sponsor olmadan once de final four oynuyorduk. Su anda Ulker sponsorlugundan bize gelen Omer Onan, Mirsad ve Oguz var, Omer zaten bizden gitmisti, su anda tipki Gs veya Bjk gibi transfer yaparak takim kuruyoruz.

    @ alessandro del piero,

    siz de 2000 de Gs'nin tum rakiplerini tutuyorsunuz diyerek tutunacak son dalinizin Efes oldugunu kabul mu etmis oluyorsun? Bu da iyi bir gelisme esasinda.

Yorum Gönder