Satın Alma İlanı



FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜNDEN

Basın No:1907
Kulübümüz 2010-2011 sezonunda faaliyet göstereceği tüm branşlarda maç kazanmak için rakip takımlarda forma giyen 8 kaleci, 3 pasör ve 4 oyun kurucu satın alacaktır. 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 22/d madesine göre doğrudan alım usulüne göre yapılacak olan mevkilerde oynamakta olan sporculara ait şartlar aşağıda sunulmuştur.

Kaleci:
1) En az 3 yıl birinci kaleci olarak Türkiye Liglerinde oynamak.
2) Fenerbahçe tarihinde asla yenemediğimiz, sürekli yenildiğimiz Galatasaray, Beşiktaş, Eskişehir, Ankaragücü, Kasımpaşa, Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Bucaspor takımlarında en az 20 maç oynamış olmak.
3) Maç satın alma konuşmalarının teknik takibe takılmaması için Batı Samoa yerel dillerinden birini mükemmel derecede konuşabilmek.

Pasör:
1) Fenerbahçe Kadın ve Erkek Voleybol Takımlarına zorluk çıkaran Arkas, Ziraat Bankası, Eczacıbaşı, Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom oyuncusu olmak.
2) Bu takımlarda bir sezon önceki tüm maçların yüzde 80'inde bilfiil oynamak.
3) Satış olduğunun anlaşılmaması için yapılacak hataların en az yüzde ellisinin fileye temas, ya da faullü pas şeklinde olmayacağını taahhüt etmek.

Oyun Kurucu:
1) Basketbol takımlarımızın bir türlü mağlup edemediği Efes Pilsen, Banvit, Olin Gençlik ve Galatasaray Kadın basketbol takımlarından birinde oynamak.
2) Bu takımlarda bir ya da iki numarada 3 sezon boyunca ilk beş başlamış olmak.
3) Serbest atış yüzdesinin yüzde 50'nin altında olacağını ve asist/top kaybı oranının eksilerde olacağını yazılı olarak taahhüt etmek.
4) Geçen yıl kulübümüz tarafından satın alınan ve şampiyonluğu hükmen kazanmamız için her türlü fedekarlığı yapıp biraz da abartan ve final serisinde 10 mg cathene alan vefekar oyuncular Kerem Gönlüm ve Mario Kasun ihale mevzuatına göre ihalelerden yasaklı sayıldıkları için bu ihaleye katılamasalarda gönüllerimizde her daim yaşayacaklardır.

Söz konusu şartlara haiz sporcuların en geç fikstür çekimini takip eden bir hafta içerisinde kulübümüze bizzat başvurmaları gerekmektedir.

ÖZEL ŞARTLAR:
1) Anlaşma sağlanan sporcuyla maç satış sözleşmesi imzalanacak olup söz konusu sözleşmedeki bedel üzerinden vergi,harç v.b yükümlülükler sporcuya aittir.
2) Satın alınan sporcu parasını satışın gerçekleştiği maçı takip eden mesai günü sonunda alacaktır. Zamanında ödenmeyen alacaklara 6183 sayılı kanunda belirtilen gecikme zammı uygulanır.

Tüm sporculara ilanen duyurulur.

Not: Bu alımlara rağmen şampiyon olmama durumu ortaya çıkarsa kulübümüz pasör çaprazı, pivot ve ön libero satın alma hakkını saklı tutar.


5 comments:

  1. lehtonen dedi ki...

    harika bravo,aslında bu metni hürriyet gazetesinde tam sayfa ilan vermemiz lazım.

  2. Unknown dedi ki...

    Ankaraspor'un düşürüldüğü unutulmasın. Kaleci sayısı artabilir. Ayrıca rakiplerimizin transferleri de göz önünde bulundurularak penaltı kullanan oyuncuları ile kanka oyuncuları da transfer etmemiz şart.

  3. Gündüz Feneri dedi ki...

    tek kelimeyle muhteşem. tebrikler..

  4. zihuatanejo dedi ki...

    harikulade

  5. aradasirada dedi ki...

    Eline sağlık.Bunlara böyle bir cevap yakışır.

Yorum Gönder