Ankaragücü 0 - Fenerbahçe 3
TSL 09/05/2010



NTVSPOR ve Ajanslar
Oyunun hemen başı. 2.dakika. Güiza, Alex’e doğru atıyor topu. “Alex’in ilacı” olarak bilinen Hürriyet’in ayağı kayıyor. O zeminde ve yağmurda normal bir şey. Ama Alex Allah’tan dışarı atıyor. Gol olsa Hürriyet yandı. Banka hesaplarına kadar incelenmesini isteyebilirler. 16’da soldan Vederson’la geliyor Fenerbahçe. Manevi babası ve manevi ağabeyi tribünde. Ortasına Güiza’nın müsait durumda kafası dışarı gidiyor.

23. dakika. Alex soldan korner kullanıyor. Mehmet Topuz, sezon başında büyük tantanayla alınan ama ligde gol atamayan adam, nefis vuruyor kafayı. Uyanık Lugano golü önlememek için çekiliyor: 0-1.

30’da Rothen’in şutunu Volkan çeliyor. Ofsayt durumundaki Rajnoch ağlara gönderiyor. Yardımcı hakem Nihat Mızrak golü vermiyor. Allah’tan gerçekten de ofsayt! Ama Ümit Özat heyecanını yenemeyince cici olmayan bir şeyler söylüyor kenardan. Ve tribüne gönderiliyor.

İkinci yarıya Alex olmadan çıkıyor Fenerbahçe. 46’da yeni kaptan Emre’nin sağdan korneri. Uzak direkte Güiza vuruyor kafayı. Serkan’a çarpan top ağlara gidiyor: 0-2. Cristian’ın girişiyle defansif yönden iyice geçilmesi zor bir takım haline geliyor Fenerbahçe. 66’da Güiza’nın yaydan şık vuruşu az farkla dışarıya gidiyor. 67’de Cristina kim bilir kaç metreden vuruyor! Top ağlara yapışıyor: 0-3. Bu sezon ligde gol attığı iki maçta da (Kayserispor ve Manisaspor) takımı kazanamamıştı. Galiba bu kez şeytanın bacağı kırılacak. 77’de ilk Ankaragücü tehlikesi. İlhan yakın mesafeden vuruyor. Bilica uçarak kornere gönderiyor topu. Aynı Bilica 85’te de Geremi’nin kafasını çizgiden çıkarıyor.

Gol yememekte ısrarlı Fenerbahçe şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aştı. Son hafta ne Fenerbahçe ne de Bursaspor için kolay olacak. Trabzonspor zaten kupa finalinde Fenerbahçe’yi yenerek yapabileceklerini göstermişti. Bursaspor ise lig üçüncülüğünü kovalayan Beşiktaş’ı ağırlayacak. Az dedikodulu, güzel futbollu bir son hafta dileğiyle…

ANKARAGÜCÜ: 0 - FENERBAHÇE: 3
Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Mustafa Emre Eyisoy, Nihat Mızrak
Ankaragücü: Serkan, Geremi, Koray, Muhammet, Broggi, Hürriyet, Rajnoch (Dk. 65 Vassell), Mehmet (Dk. 65 Murat), Sapara, Rothen (Dk. 83 Kağan), İlhan
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül (Dk. 80 Bekir), Lugano, Bilica, Vederson, Selçuk, Emre (Dk. 73 Deivid), Mehmet, Özer, Alex (Dk. 46 Cristian), Güiza
Goller: Dk. 24 Mehmet, Dk. 46 Güiza, Dk. 67 Christian (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Dk. 43 Lugano, Dk. 68 Cristian (Fenerbahçe), Dk. 49 Rothen, Dk. 61 Muhammet (Ankaragücü)


2 comments:

  1. aydın dedi ki...

    Nedense aklıma Oscar Cordoba geldi, maçın son anlarında Barcelona tipi kaleci olduğu için topu havaya dikmemiş ancak ''çapı yeterli olmadığı için'' topu rakibe nişanlamıştı.
    O gün canhıraş savunmaya girenler, ellerine Cordoba'nın resminin basılı olduğu bayrakları alıp sokaklarda koşanların bugünkü kurbanı da Serkan Kırıntılı olmuş.
    Ha bu sivri zekalılara göre geçen sezonki büzük kardeşliği maçı da şaibesiz, zira Galatasaray Beşiktaş'a karşı atak oynamış.
    Allahtan bu memleket Euro 2008 elemelerinde grubun son maçında Türkiye - Bosna Hersek maçını izledi.''Atak'' oynamanın zevahiri kurtarmayacağı o maçta Bosna'nın oynadığı oyunda belli olmuştu.
    Gerçi elalemin Bosna'sına ne gerek var?
    Bu, bu, nedir bu? Bunun cevabını verebilen var mı?

    http://1.bp.blogspot.com/_AnaOCW9cP80/Sh_2s0HotWI/AAAAAAAABNo/bsDgH3XLcRQ/s1600-h/sergen.jpg

    Fazla uzattım, bu bir savunma yazısı değildi.
    Bana ne, maç satmakla itham edilenler savunsun kendilerini.
    Diyeceğim o ki, kendine müslüman olanlara ne anlatsanız boş.Bu saatten sonra Aziz Yıldırım'ın avuç içindeki para destesini diğer avucunun içiyle etrafa saçtığı gizli çekim görüntüleri görsem de umurumda değil.Zira 2006'daki Denizli maçını karnaval olarak hatırlayan bir güruh söz konusu.
    Kapak olsun.Demek ki safları yeterince sıklaştıramamışsınız.

  2. aksilaz dedi ki...

    @aydın
    yapılan hakem hatalarınıda yorumlasaydın yiğidim.

Yorum Gönder