2009-2010 Sezonu Düşman Tanıtımı Basın Toplantısı



2009-2010 sezonu yeni düşman kreasyonları görkemli bir basın toplantısıyla tanıtıldı. Daha önce Lig TV, Ali İpek, Sergen Yalçın gibi çeşitli kurum ve kişileri camiaya kazandıran bu geleneksel toplantıdan bu sene sürpriz isimler de çıktı. Daha önce Fenerbahçe forması giymiş bir oyuncunun da düşmanlar ligine dahil edildiği toplantı coşkulu alkışlarla son buldu. İşte "2009-2010 sezonunda lig elimizden çalındı" demek için kullanabileceğiniz düşman listesi

- Melih Gökçek (Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, papazınçayırı ünlüsü)
- Rüştü Reçber (Kaleci, telefon operatörü)
- Bursalı Bakanım Faruk Bey (Bakan, Bursalı)

Toplantının sonunda bir gelenek yine bozulmadı ve Aziz Yıldırım gelecek seneye dair sözler verdi.


15 comments:

  1. BG dedi ki...

    AKP'lilere verilen ayar tam yerinde.

    Rustu konusu ise tam bir skandaldir. Gokcekin ithamlarinin aynisini su anda Baskan yapmaktadir ve elinde kanit oldugunuda soylemektedir.

    Bu kanitlari bir anca kamuoyuna sunmali, ithamlar sayet dogru ise pember panter futbolu birakmali, dogru degil ise Baskan derhal istifa etmelidir.

    Saygilar

  2. Sosyal_FB dedi ki...

    10 tane insan.

    Gittiler. En temel demokratik haklarını kullandılar. "Dökülen gözyaşlarının hesabını kim verecek?" diye sordular.

    "Yıldırım İstifa" diye bağırdılar.

    Cemil Turan dışarıya çıkıp (gönderilip) "Kim bunlar?" diye baktı.

    Güvenlik müdürü, gerim gerim gerildi.

    Sonunda iki otobüs çevik kuvvet geldi.

    10 kişiye iki otobüs çevik kuvvet...

    Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'yi getirdiği nokta budur. Hüsranların sebebini başka yerde aramayın. Özgürlük olmayan yerde hiçbir şey olmaz.

  3. iressaul dedi ki...

    Efsane başkanken sıçtığını sıvamaya çalışan bir başkan konumuna gelmeye başladı. Artık Fenerbahçe'den geçtim, kendine bunu yapmamalı..

  4. PVH dedi ki...

    Aydin Ors yuruyusunde de yuruyen insandan cok polis vardi. FBTV kameramanlarini goruntu almak icin kameralarin uzerinden FBTV logolarini sokturup guya ajan gibi yollamisti :)

  5. Gurkan dedi ki...

    Hayır ne bekliyordunuz anlamıyorum ki.. Türkiyede zaten yeterince Aziz Yıldırım düşmanı varken bir de aynı renkten insanlar eklenirse ne olur bu kulübün akibeti? Aziz Yıldırım, bir devrim yapmıştır, beğenin yahut beğenmeyin/saygı gösterin yahut göstermeyin. Burada tüm branşlardan övünüyorsak bu adamın sayesinde. Yahu e be kardeşim, sen, ben, onlar, bunlar hepimizin bir işi var yahut yükümlü olduğu görevleri var. Söylesenize hanginiz sabah kalktığından itibaren akşam -hatta kimi zaman gece- saatlerine kadar FB için kafa patlatır? bu adam bunu yapıyor işte, bugüne değin kimsenin yapmadığını yapıyor. Alıştık habire başkana sallanmasına da bunun en ağırını renktaşlar yapıyor ya, bir kalemde siliyor ya, işte o koyuyor insana.

  6. Alper Öcal dedi ki...

    Canarino'nun yazdıkları çok düşündürücü gerçekten.

    Ama kongre'de Funda Pala'ya saldıran divan başkanından sonra çok da şaşırtmadı.

  7. Hagi_10 dedi ki...

    şahsen aziz yıldırım'dan nefret eden bir kişiyim. ama bugünkü basın toplantısında siyasetin futbola karışmaması gerektiğiyle ilgili söylediği her şeye imzamı atarım. futbol bizim eğlencemizdir. asla ve asla siyasilerin güç gösterisi yaptığı bir arena olmamalıdır. rüştü konusunda ise doğru olanı bilmemiz şu an için mümkün değil. eğer olay doğruysa bu rüştü'nün ayıbıdır. ben bir galatasaraylı olarak rüştü'yü fenerbahçeli sevmiştim. rüştü bana göre hep fenerbahçelidir ve fenerbahçe aleyhine bu tip işlere girmesi sevimsizdir(hoş başka takımlar aleyhine girmesi de sevimsiz ama fenerbahçe bunu yapaması gereken son kulüp olmalı). yani yazıda düşman olarak gösterdiği kişiler hakkındaki düşüncelerine ben de katılıyorum ama siz derseniz ki "kendi başarısızlığını saptırıyor, olayları başka yönlere çekiyor" valla size de hak veririm. gerçi kendi başkanınız kendi probleminiz o beni çok da alakadar etmiyor.

    saygılar.

  8. Sosyal_FB dedi ki...

    Enteresan memleket...

    Allah korusun, bir şey oldu, artık iş Aziz Yıldırım'ın inisiyatifinden çıktı ve başkanlık makamı boş kaldı diyelim. Ne yapacağız? Kapatacak mıyız kulübü?

    Böyle durumlarda bile yerine gelecek aday adayı çıkarmayı başaramayan yapının mimarı olan Aziz Yıldırım'a nankörlük ile suçlanıyor eleştiren insanlar. E peki hani kişi tahakkümünden kurtulmuştuk? Bizi mi yediler arkadaşlar?

  9. Unknown dedi ki...

    Başarı kadar başarısızlıkların da sorumlusu benim dedi Aziz Yıldırım ki İBB maçı sonrası yapılan toplantıda da bir muhabirin sorusu sonrası benzer laflar etmişti ve eklemişti başarısızlığın hesabını veririm diye. Bu sefer hesaba dair bir şey duyamadık.

    Başarısızlığın sorumluluğu ceza gerektirir ve bu her yerde böyledir. Cezaya dair hiçbir laf yok. İstifayı düşünmüyor zaten ama klubun maddi kayıplarını cebinden karşılama, taraftara bunu yaşattıkları için bilet, kombine fiyatlarında indirim vs. de hiç aklına gelmiyor. Bu da yeterli olmaz ama en azından taraftara ayıp edildiğinin bilincinde olunduğunu gösterir.

    Rüştü ve bakan konusuna gelince umrumda değil. Biri mesaj atmış, öbürü lig kirli demiş. Bunlardan avuç avuç var medyada ve ligde. FBTV'de program yapan Selçuk Yula çok mu farklı? O maçtan sonra gitmiş Şenol Güneş'e saydırmış. Al birini vur ötekine.

    Melih Gökçek konusuna gelince durum ayrı çünkü ortada bariz bir tencere dibin kara durumu var. Melih Gökçek'in oğlu Ankaragücü başkanı, Kadir Topbaş'ın oğlu Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu.

    Toplantı bazı açılardan bilgilendirici. Mesela taraftarın artık kaale alınmadığının kanıtı. O kadar laf içinde taraftarı ilgileniren ancak 3-5 cümle var onlar da beylik laflar. Destek için teşekkür, gelecek sene daha iyi olacak vs. vs. Ayrıca arada bir de başarılı olduklarını belirttiği bir cümle var ki asıl can alan o bence.

    Anonsçu iyiymiş hoşmuş onu da anladık. 12 senedir çalışıyormuş dedi sanki 12 senede bir olur öyle der gibi. Kaç kere böyle bir son hafta yaşanmışsa artık o 12 yılda, anons rezaleti de aklandı 2 cümle ile. Neden anonsçuda 3G'yi, interneti geçtim bir basit bir radyo bile yokmuş mesela onu da bir öğrenseydik.

    Bir de tek büyüklük meselesi var. Tüm sene ilk golden sonra geri çekilen, taraftarına 4-5 maçı bile rahat izletmeyen, iyi insan anonsçusu ile stadını yaktıran takım (sadece oyuncular anlaşılmasın) hiçbirşey kazanmadan tek büyük oldu. Konu rakiplerin ve medyanın Fenerbahçe'ye karşı birlik olması ise bayat haber. Zaten Aziz Yıldırım'a da gereken taraftara vereceği gaz, tek büyüklük değil.

  10. FASLI dedi ki...

    Her defasında saçmalıyorlar. Bir kerede sessiz sakin yaşasak üzüntümüzü ne olur?

  11. fenerlihüseyin dedi ki...

    Aziz Yıldırım bir gün bu kulübün başından bir şekilde ayrılacak ama sizin Aziz Yıldırım nefretiniz hiç bitmeyecek.
    Bir Galatasaraylı @ Hagi-10 sirden daha makul yorumlayabiliyor Başkanın sözlerini .
    O Galatasaraylı siz Fenerbahçeli olduğunuza göre aradki fark önyargıdan başka bir şey olamaz .

    Bu adam sussa kabahat konuşsa kabahat . Ölse gidip mezarı başında eleştireceksiniz diye korkuyorum , Azraili hedef gösterdin , hatalarının sorumluluğunu yüklen , sağlığına niye dikkat etmedin vs vs vs diye .

    @ gürkan , katılıyorum arkadaş sana , benim gibi " hataları da var " diyenler sırf bu mantıksız saldırılar yüzünden Aziz Yıldırım'cı oluyor. Kimse yerli yerine koyamıyor Baykanı , ya tam muhalefet ya da onlara karşı savunma modunda olanlar olarak ayrıldı Fenerbahçe'liler.

    Not:
    2 gündür yazdıklarım gibi beğenmezse sayın yazar bunları yine yayınlamaz tabii , ben kendi kendime konuşmuş olurum.
    Başkandan beklediğin demokrasiyi önce kendin uygula sayın PVH .

  12. altug dedi ki...

    geç kalmış bir basın toplantısı... 1 hafta önce yapmış / yapabilmiş olsak belki de şampiyonduk...

    yorumlarda yazan gökcek - topbaş ilişkisine katılmıyorum, aziz yıldırım gökçekler elini ceksin demedi. i.melih gökçek elini çeksin, oğlunun işine karışmasın dedi...

    futbolculara tebrik yerindeydi, alışık olmadığımız durumdu.

    evet artık bırakma zamanı yaklaşıyor olabilir ama şu günler bırakıp gitme zamanı değil bence.

  13. barbobey dedi ki...

    en demokratik hak yakıp yıkmaksa teknik direktör odasını basmaksa dağlara çıkalım bari..

  14. KOBAL dedi ki...

    Yahu size göre şuçlu hep basındı. Ne oldu da döndünüz birden yönetime falan?

  15. PVH dedi ki...

    fenerlihüseyin, hangi yorumun onaylanmadi? Ulu orta yalan soylemeye utan bari.

Yorum Gönder