Fotoğraf


Tribünde kalbini tutanlar, başını elleri arasına alanlar, gözlerini fal taşı gibi açanlar, bir de 6. hissi kuvvetliler...

* Daha net görmek için fotoğrafa tıklayınız.


4 comments:

  1. Kaan Eren dedi ki...

    yere bakan bir kız çarptı gözüme, ne kadar yazık:)

  2. Burçe dedi ki...

    üst sırada sağ ortadaki ellerini ağzına götüren sarılı kızın hemen arkasında ben vardım, birlikte gittiydik zaten. ordan kaleye doğru düştük biz hehehehe şurda anlatmışım: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=12988821 "dk. 80 deivid tam karşımda, döndü, sanki göz göze geldik, "vursana lan!" dedim her olay ağır çekimdi zaten ama ben o an tamamen koptum, top geldi geldi geldi geldi ve bu saatler sürdü aslında sonra da bana göre sağ köşesine takıldı kalenin, o ağlarda yine döndü döndü döndü ve kale içine düştü. gözlüğümü havada tuttuğumu hatırlıyorum, adamın biri merdivenlere çökmüş suratında salak bi sırıtışla bakıyordu, onu kaldırmak için elimizi uzattık başka bi adamla beraber ve o an tekrar bi çıldırma oldu bir iki merdiven daha düştük. sonra doğrulduk ve son sigaramı yaktım."

  3. Unknown dedi ki...

    geçtiğimiz günlerde futbol bloguma bişeyler yazmaya karar verdim ve fotoğraf arşivinden aynı fotoğrafı alıp koydum. az önce bu post'u gördüm ve tarihleri karşılaştırdım ben 28 mayısta koymuşum.. wtf!!!

    http://nuin-ross.blogspot.com/2010/05/o.html

  4. firatimo dedi ki...

    Ne gündü be!

Yorum Gönder