Mahsun İbo İzzet Alişan Özcan


toren

Habere göre Bayanlar Voleybol Ligi'nde oynayan Vakıfbank Güneş Sigorta ile Türk Telekom birleşmiş. Vakıfbank Güneş Sigorta zaten Vakıfbank ile Güneş Sigorta'nın birleşmesinden sonra bu adı almıştı. Çığ gibi büyüyor. Takımın adına da sonradan gelen herkesi ekliyorlar, yeni isim "Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom". Yakında diğer sektörler de voleybola ilgi duymaya başlayınca takımın adı "Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom Sütaş Konya Çimento Toshiba Laptop Swips Oto Cam Sileceği Dişinol Maskeli Beşler Kıbrıs'ta" olur. Tonla spor ve belediye kulübü dururken hatta Galatasaray ve Beşiktaş sponsorsuzken Telekom'un gidip "Vakıfbank Güneş Sigorta"ya sponsor olması gözlerimizi yaşarttı. Bu ne voleybol sevgisi böyle güler yüzlü, kravatı güzel abiler?



4 comments:

  1. draffut dedi ki...

    "Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom Sütaş Konya Çimento Toshiba Laptop Swips Oto Cam Sileceği Dişinol Maskeli Beşler Kıbrıs'ta"

    eyvallah hocam:))

  2. ntldr dedi ki...

    Ereğli Bl. bu yıl ödenek yokluğundan Avrupa Kupalarına katılamıyor. Tarımspor 1. lige yükseldiği halde lige hiç katılmadan çekildiğini açıkladı. 2. ligde Şişli yine sponsor bulunamadığı için kepenkleri kapattı. Telekom şubeyi kapatırken a takım ve altyapılardaki yüzlerce voleybolcu şu anda kulüpsüz ortada kaldı. A takımdakiler bir şekilde kendilerine kulüp bulur ya altyapılardaki çocuklar ne yapacak?

    Federasyona sorsan her şey güllük gülistanlık. Voleybolun marka değeri sürekli yükseliyor, ligin kalitesi artıyor falan bilmem ne. Ligde üç tane taş gibi takım çıkarabilecek sponsorlar tek bir çatıda toplanmış, ligin genel kalitesi düşmüş, onca oyuncu mağdur edilmiş ama Voleybol federasyonundan en ufak bir tepki yok. Seneye Eczacıbaşı Zentiva'yı da aralarına alırlarsa şaşırmayalım...

  3. tozlu parkeler dedi ki...

    Senin orada şimdi sabah değildir ama ben sabah sabah altıma kaçırdım gülmekten.

  4. ardiles dedi ki...

    ya bu telekom vakıf birleşmesinin ardından vakıf-güneş sigorta ayrılığı söz konusuymuş. güneş sigorta ayrı takım olacakmış.

Yorum Gönder