Anket: Tuncay Gelsin mi, Issız Acun Kalsın mı?



Tuncay hakkındaki posttan sonra bir çok görüş geldi, anket yapalım, papazincayiri severlere soralım dedik. Buyrun anket.





6 comments:

  1. edebivurgu dedi ki...

    Gelmesini isterim. Anket seçeneklerinden de kafesteki kuşu seçtim. Kadrodaki yerini, kimi keseceğini hiç hesaplamadan gelmesini isterim. Tuncay'ın şu anda Fenerbahçe'ye gelmesi demek, Galatasaray'la aramızda fiziken olmasa da psikolojik olarak var olan farkı anında kapatır, hatta ibreyi bizden yana çevirir.

  2. Adsız dedi ki...

    Bir kere etik acidan Tuncay'in gelmesini isteyen bir Fenerli olabilecegine inanmiyorum. Oyle ya da boyle gitti, orasini tartismam, ama donecekse de transfer doneminin ortasinda bekledigi transfer gerceklesmeyince gelecekti. Son gune kadar bekletilecek kulup degildir Fenerbahce.

    Futbol acisindan ne yazik ki Tuncay gibi bir adama ihtiyacimiz var. Bu Ozer, Topuz, Semih gibi adamlarin daha az sure almasi anlamina gelse de (ki bu bana cok koyuyor) Tuncay'in isyanina ihtiyacimiz var.

  3. birkan dedi ki...

    Ne psikolojik farkı şu Gslilerin havası heryeri sarmış bunlar geçen sene yine böyleydi gördük.
    Ben ömrümde bunlar kadar havagazı görmedim attıkları gole kadar sanırsın Maradonanın İngiltereye attığı gol.Kim bu haftaki rakip her maçlarını Gsye veren Kayseri.
    Tuncaydan girdik nereye çıktık şunların balonu patlasada yaygaraları kesilse

  4. Adsız dedi ki...

    @birkan. Cok dogru demissin. Gs iki mac kazaniyor, medya gaziyla kendi taraftarimiz kendi takimimiza guvenmeyi birakiyor. Cok yanlis bir tutum bence. Tuncay bu takima isyan getirir, sadece bu. Gs ile kiyaslamiyorum bile, Gs gecen sene de kazandigi maclari yine kazaniyor, olay bundan ibarettir. Gecen sene de Denizliyi 4lemislerdi, bu sene de. Kayseri zaten malum. Gaziantep de yenmedikleri bir takim degil. Klasik medya gazi iste.

  5. edebivurgu dedi ki...

    birkan, zaten bahsettiğim konuda o. Galasaray'ın kadro kalitesi olarak bir üstünlüğü yok. Abartılıyor, şişiriliyor. Burda da psikolojik etmenler devreye giriyor. Basınından, yorumcusuna kadar herkesin müthiş-harika takım, harika oyuncular yakıştırması var ki bu böyle değil. Burada en üzücü durumsa, çoğu Fenerbahçe'linin de bu duruma inanmış olması.

  6. Albiceleste dedi ki...

    eğer daum sol bek oynatacaksa andre santos'un bütün verimi ölecektir bence. o açıdan tuncay gelmese de olur diyeceğim, ama bir yandan da sahada tuncay'ı izlemeyi özlemişim. bilemedim tam.

Yorum Gönder