Fikstür Avantajı - PFDK Dezavantajı


tff

Bu sefer öyle bir ağlandı ki ceza kurulları da gönül almak için bir şeyler yapmalıydı. İkinci yarı Fenerbahçe'nin deplasmanı yok, ilk yarı zorlu maç trafiği başlıyor, farkın açılmasına göz yumulamazdı. Diyarbakırspor-Fenerbahçe maçının cezasını okuyalım

Diyarbakırspor'a, Fenerbahçe maçında taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama ve 1 maç da saha kapama cezası verdi.

Ne oldu fazladan? Deplasman tribünü kendi oyuncusuna su attı, o da 1 metre önünden geçen su yüzünden sahtekarca yerde yuvarlandı. İşte bu yüzden 2 maç seyircisiz oynama cezası çıktı. Şaşırmıyoruz. Daha geçen hafta yazdık, 2006'da Fenerbahçe, taraftarının Manisa'da olay çıkardığı gerekçesiyle bir maç ceza almıştı, 3 hafta önce Ankaragücü deplasmanında aynı olayları çıkaran taraftarların takımı 15.000 TL aldı. Antalya'da uçan koltukların, yaralanan malzemecinin cezası 15.000 TL idi, Kadıköy'de zam var, 2 maç seyircisiz. İkinci yarı fikstür avantajımız var ama sahamızda en fazla 5 kere oynarız, PFDK avantajı yıllardır olduğu gibi malum camiada. Kayserispor maçında Alex'e kart göstermezseniz de adam değilsiniz.




10 comments:

  1. arttvendelay dedi ki...

    allah bu karari verenlerin belasini versin, bu kadar renk aski burumus gozlerini bu serefsizlerin

  2. Griffith dedi ki...

    2006'yı çoktan geçti bu yıl yapılanlar.Ellerinden geleni ardlarına koymasınlar.Şampiyon olacak bu takım.ASY'deki derbi de havlu attıkları maç olacak.

  3. berker dedi ki...

    şeref yoksunları bu senede ite ite şampiyon Fener.Nasıl bir kansızlıktır bu!!

  4. tamchee dedi ki...

    versinler Bilica'ya 3 maç, versinler 2 maç saha kapatma ne farkeder, biz buradayız her sene olduğu gibi seneyede koyacağız..!

  5. Adsız dedi ki...

    Evet bi yerden baslamak lazim, bu tur olaylara en agir ceza verilsin de olmasin, kesilsin bi yerde diyenler cikar. Bugun 2 mac ceza, 3 mac ceza verenler, yarin renkler degisince ayni hassasiyeti gostermeyecekleri o kadar acik ki. Aglayana emzik veriliyor bu ulkede. Seref yoksunlari aglasinlar, temiz futbol naralari atip, kendileri her halti yemeye devam etsinler.

  6. sallanyuvarlan.blogspot.com dedi ki...

    Verilsinde ses çıkarmassak olmaz .Bu ses kasımpaşa maçı öncesi çıkarılacaktır.Sevgi eylem gerektirir. Diyarbakır bize o kadar şey yaptı,taşlar,kayalar daha neler neler atıldı ama sadece 2 maç aldı.Biz 2 -3 şişe attık 2 maç,gassaray 1000 su şişesi attı ne verildi meşaleleri saymıyorum ,diğer yapılanları saymıyorum bile.Biz yine burdayız,hep burda olacağız.Tepkimizi koyacağız.

  7. Adsız dedi ki...

    Bu cezayı verenlerin hepsi aslan çocuğuymuş.....

  8. WarBlood dedi ki...

    Sizlere söyleyecek laf bulamıyorum,gözünüzü kör fanatizm bürümüş.Galatasaray'a 5 maç ceza verildiğinde ne diyordunuz?Üstelik bir allahın kulunun burnu bile kanamamıştı o maçta.Ama eyvallah dedik,belki bu ceza caydırıcı olurda,bir daha böyle çirkin görüntüler yaşanmaz stadımızda dedik.Utanmadan bu cezaya lanetler yağdırıyorsunuz.Allah sizi bildiği gibi yapsın.Sizin gibi kör gözlü fanatikler oldukça bu ülkede futbol konuşulmayacak ve bu olaylar hiç son bulmayacak...

  9. Adsız dedi ki...

    İşte geniş bir kadronun niye mutlaka gerektiğinin kanıtı! Bizim kadar Aziz Başkan'ımız da ortamı iyi bilenlerden.

  10. . dedi ki...

    tff izmir için var ama bi türlü süper lige takım çıkaramadılar

Yorum Gönder