Bukalemun Point Guard



Nilay, Galatasaray'a transfer olması nedeniyle taraftarın yaptığı eleştirilere anlam veremediğini belirterek, "Ben profesyonel bir basketbolcuyum ve işimin gereği olarak farklı formalar altında mücadele ettim. Galatasaray camiasına ve Galatasaray taraftarına dönük aşağılayıcı bir tavırda bulunmamın olanağı yok. Üzerine basa basa söylüyorum, başka takımlarda profesyonellik gereği oynadım. Ben Galatasaraylıyım. Biz ailece Galatasaraylıyız. Galatasaray'ın başarısı için elimden geleni yapacağım ve taraftarlarımız da benim mücadelemi gördüklerinde takdir edecekler'' değerlendirmesinde bulundu.

Oyuncuların taraftara yaranma duygusu için yaptıkları tiksindirici. Tuttuğun takımı açıklamadan delikanlı oyuncu numaraları yapmadan git nerde oynarsan oyna kimsenin buna bir ses çıkardığı yok. Ama her gittiğin kulüpte ben aslında buralıyım havalarına giriyorsan kimseden de saygı bekleme. Nilay Fenerbahçe'den ayrıldığında bir çok taraftar buna çok üzülmüş, Fenerbahçeli olduğunu düşündükleri( kendisinin beyanıydı yüz kere söyledi)oyuncunun özellikle Beşiktaş'a gitmesi pek çok kimsenin içini cız ettirmişti. Hatta Antu'da Nilay'ın ablasının attığı bir mesajda Nilay'a gösterilen vefaya ailecek teşekkür ettiklerini ve kalplerinin her zaman Fenerbahçe yle birlikte olacağını yazdığını hatırlıyorum. Birden bire 3 sene sonra Nilay'dan öğreniyoruz ki zamanında takımdan ayrılmak zorunda bırakıldığı zaman amatör ruhla mücadele ettiği , Fenerbahçeli olduğu için takımda kalmak istediğini beyan eden oyuncu meğer profosyonellik gereği oynamış Fenerbahçe'de. Sülalece Galatasaraylıymış kendileri.

O zaman Nilay'ın gitmesine gerçekten üzülmüş ve Fenerbahçeli bir oyuncunun Fenerbahçe dışında başka takımlarda oynamak zorunda kalmasına içerlemiş ve bu yüzden yönetime tepki göstermiş insanlar olarak hangi Fenerbahçeli şu röpörtajı okuyunca ihanete uğramamış hissetmez ki kendisini. Ben Fenerbahçeli'yim diye ikide bir bağıran kadın gider üç sene sonra ailecek Galaltasaraylı olduğunu söyler, Fenerbahçeli olduğunu her fırsatta dile getiren bir basketbolcu final serisi sırasında rakibiyle anlaşır. Fenerbahçeliiyim diyenden korkar hale geldik sayenizde.


3 comments:

  1. j-will dedi ki...

    omurgasızın önde gideniymiş

    o bir baba hindileri de kafasına silah dayayıp yaptırıyorduk heralde

  2. Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

    Sülalesine selam olsun başarılar

  3. Murat YILMAZ dedi ki...

    Armayı da zorla öptürmüştük! Leblebi karakterli!

Yorum Gönder