TV



Televizyon böyle bir şey işte. Dünyanın en önemli teknik direktörlerinden birini alıyor, bir kanepenin üstüne oturtuyor, karşısında güzel kızları çıplak dans ettiriyorsunuz ve adamın suratındaki ifade Mike Tyson kendisini yumruklamaya hazırlanıyormuş gibi oluyor. Biz de ekranın karşısında bunu izliyoruz. Eskiden sirklerde gösteri yapanlar en azından ilginç, görülmemiş, değişik özellikleri olanlardı. Korkuyla karışık bir merak duyardık. TV sağolsun, herhangi bir insanı alıp Afrika'nın balta girmemiş ormanlarında yeni bulunmuş bir türe çeviriyor. Zeytin demişti bir aralar, bir insan aynı anda hem TV izleyip hem de akıl sağlığını koruyamaz.



6 comments:

  1. kayser dedi ki...

    bu kızlar güzel mi ya? en azından bu kareye yansıyanlar :D

  2. benden bu kadar dedi ki...

    oturup 1 dakika izlemem vallahi şu programı.

  3. FASLI dedi ki...

    Ancelotti de olsan nerede bulunman gerektiği konusunda sağlıklı karar veremiyorsun demek. Korner atılırken iyi yer tutun demek kolay ama özel hayatında iyi yer tutmak zormuş demek ki

  4. PVH dedi ki...

    Capello da boyle bir programa katilmisti sanki. Bir de Guiza'nin eski sevgilisinin Ispanya'da bir programda boyle bir sey yapmisligi vardi. Bu Italyanlar ve Ispanyollarin tv programlari bizimkilerden daha mal sanirim.

  5. Sekhranikos dedi ki...

    kayser'cim kızlar güzel olmasa da yarı çıplak:)

  6. Serkan Sağlam dedi ki...

    Ne demiş author; güzel kızların dudaklarından öpeyim. Doğru demiş...

    TV adamı maymun eder. Ama her şeyin bir tv modeli olduğunu düşünürsek, maymun olmuşuzdur zaten.

Yorum Gönder