3. Dünya Savaşı


Lugano

Lugano 10 hafta içinde -sadece 10 hafta, yazıyla on, daha fazla değil- rakip oyunculara iki kere kasten yumruk atmış olsa ne olurdu?

- Devre arası Lazio ile anlaşmış, bundan sonraki maçlarda sakatlık yaşamamak için kendini attırıyor olurdu.

- Çirkef, kasap, katil, vicdansız olurdu.

- Telegol bir A4 kağıdının üzerine "Diego Lugano Futbolcu Lisansı" yazar, sırayla kağıdı parça parça ederler, sonra üzerine işerlerdi.

- Telegol'ün hareketi gelenekselleşir, 25 Ekim futbolcu lisansı yırtma bayramı ilan edilirdi, her sene sokaklara dökülür lisans yırtardık.

- Daha önceki vukuatları da örnek gösterilir ve 18 maç ceza alırdı. İşte bu tür cezalar Türk futbolunu kurtarıyor olurdu.

- Böyle galibiyetin içine tükürürüm, ben futbolcumdan utanıyorumcu Fenerbahçeliler kendilerini muazzam objektif ilan ederdi.

- Türkiye, Arjantin'le askeri yardım anlaşması imzalar, Arjantin'e yerleştirilen füzeler Uruguay'ı bombalamaya başlardı.

- Arjantin de anlaşma boşa gitmesin diye Türkiye'ye yerleştirdiği füzeleri sağa sola atmaya başlar, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti'ne isabet edecek füze ile 3. Dünya Savaşı başlardı.

- Savaşın bitiminde sonunda gerçekten Dünya Savaşı çıkaran Diego Lugano'yu lanetleme etkinlikleri çerçevesinde bu sefer temsili nüfus kağıdı yırtma etkinlikleri yapılırdı.

- Tarih kitapları üçüncü Dünya Savaşı'ndan bahsederken "Evet, 10 hafta çocuklar, 10 hafta içinde 2 yumruk, Dünya buna sessiz kalamazdı" yazardı.

- Savaşın ardından futbol kaldığı yerden başlar, sevgi ve kardeşlik içinde devam ederdi, kimse kimseye yumruk atmaz, hayat bayram olurdu. heyyoooo


4 comments:

  1. blacklebron dedi ki...

    Dimi;
    Servet'in su şişesinden koruduğu çocuklar savaş bittikten sonra Servet abilerinin sümkürüklerini izlemeye başlarlardı ..
    GsStore'lar Fenerbahçe-Galatasaray maçı hatırası olarak ürettirdiği üzerinde Keita yazan boks eldivenlerini satışa çıkarır ve müthiş bir hasılat sağlardı ..
    Arda abilerinden süper küfürler öğrenirler ve Arda abileri onlara sarı kırmızı tribünlerde binlerce su şişesi fırlatma sanatını anlatan slaytı taksimde sinevizyon olarak izletirdi ..

  2. flyingdupe dedi ki...

    ""Lugano 10 hafta içinde -sadece 10 hafta, yazıyla on, daha fazla değil- rakip oyunculara iki kere kasten yumruk atmış olsa ne olurdu?""
    gerek yok 10 hafta arayla olmasına, sadece bu maçta Lugano, Keita ya yumruk atsaydı ne olurdu?

  3. Adsız dedi ki...

    Yumruğu geçtim :) birinin ayağına kaysa ve o yere düşse Lugano baba mesleği olarak kasap ilan edilmezmiydi ? Edilmedimi daha önce :) Eğer lugano kasapsa Keita nedir?

  4. enis dedi ki...

    keita hazımsız bir şopardır..gittiği hiçbir yerde görmediği ilgiyi buradaki ultrasalaklardan gördüğü için ne oldum delisi olmuş, bu maçta gercek dünyayı görmüştür..bundan sonra uslu bir çocuk olmak için elinden geleni yapmasını diliyoruz..yoksa seneye yine kadıköy var

Yorum Gönder