Bill Maher - Religulous



Friendfeed'de Guru bu belgeselin bir bölümünü postlamış. Tamamına google video sağolsun, burada yer veriyoruz. Futbolla alakalı değil, futbolun da içinde yer aldığı bir sistemle, hayat alanıyla alakalı.



3 comments:

  1. Unknown dedi ki...

    zannediyorum ki din konusunda bazı soruların cevabının olmadıgını düşünüyorsunuz. Ben sana anlatacak bilgiye sahip değilim ama okumaya gücün ve cesaretin varsa sana yardımcı olacagını düşündüğüm bir link vereceğim. Bu platformda istediğin soruya cevap bulacaksın sana mutlaka bir cevapları olacak. senin sorularından belki bende faydalanırım. herşey için teşekkürler.
    suleymaniyevakfi.org

  2. PVH dedi ki...

    ya madem bu link cok ikna edici senin neden yeterli bilgin yok. okudun da anlamadin mi? anladiysan ozet gec sonra okuyalim. anlamadiysan biz de anlamayiz, hic okumayalim.

  3. Unknown dedi ki...

    cok agresif ve önyargılı bir tutumun var. anlamak la anlatmak arasındaki farkı bilemiyorsun. senin veya başkalarının cevab verecek yeterli dökümana sahip değilim ama sana cevap verebilecek yerleri söylüyorum. cevabını beğenmiyebilirsin, belki bende beğenmiyebilirim niye bize yardımcı olmak yerine önyargılı birşekilde senin sorunlarını bizimle paylaşma gayretinde bulunmuyorsun. Ben futbol konusundada genel olarak cok bilgili biri değilim. Ama şüpheci bir şekilde yaklaşırım ve herkezden birşeyler öğrenebileceğime inanıyorum. delili her söylenene inanmıyorum şeyede inanmam. hatta orada bile küçük şüphe bırakırım. Ben senden faydalanabileceğimi düşünmüştüm.
    bu arada "Hiç okumayalım demek" hiç hoşuma gitmedi.

Yorum Gönder