İlk Galibiyet Fileden



Senenin ilk Galatasaray galibiyetini aldık 3-1'le. İlk set bocaladıktan sonra ikinci setin ortalarından itibaren oyuna ağırlığımızı koyduk ve bloklarda etkinlik sağlayınca kolaylıkla aldık maçı. İlk setteki durgunluğu görünce acaba geçen seneki Galatasaray maçları gibi hüsranla mı bitecek diye endişelenmiştim ama takım tekzip etti endişelerimi.

Bu sene takımı ilk kez izleme şansımız oldu. Gardner henüz hazır değilmiş, ailevi sorunlar nedeniyle geç katılmış ama yeni Slovak oyuncumuz Divis'le beraber istikrarlı bir katkı yapacaktır. Geçen sene Aslan dışında hırslı Türk oyuncu olmaması eksiğimiz bu sene özellikle Yasin'in Aslan'a eşlik etmesi sonucu biraz daha kapanacaktır. Ayrıca Emre'nin de bu sene süre aldığında çok iş yapacak ve takım kimyasına da olumlu etki edeceğini düşünüyorum. Galatasaray geçen seneye oranla daha iyi bir takım ama ilk dört için yine de yetersiz olduklarını düşünüyorum. Haftaya seri derbi galibiyetleri sırası bayan voleybolcularımızda arkası gelsin.


1 comments:

  1. Adsız dedi ki...

    2009-2010 geleneksel cimbom'u "öpme" sezonumuz dün başlamıştır,tüm Fenerbahçe'liler ve 6aassaray'lılara hayırlı olsun....Barış

Yorum Gönder