Sanat Sanat İçindir. Fenerbahçe Halk İçindir.



Sanatın ne için olduğu hususu "Geyik Top 10" listesindeki yerini siyasiler sayesinde daha bir sağlamlaştırırken, Fenerbahçe kongresi bugün Fenerbahçe'nin ne olduğunu ortaya koydu.

Büyük bir kısım yönetim kurulu üyesinin dut yemiş bülbüle dönmesine, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay'ın "mızrağa çuval dikme" uğraşına ve korkudan titreyen Divan Başkanı Talat Yılmaz'ın sisteme muhalefet eden insanları susturma çabasına rağmen Fenerbahçe kongresi ayağa kalktı ve "Fenerbahçe'nin karşısına cümbür cemaat de gelseniz fark etmez. Siz kimsiniz de bize zulmediyorsunuz?" dedi.

Bugün Fenerbahçe, bu savaşı mütarekeye falan gerek kalmadan, açık ve seçik kazanmıştır. Bütün cephe komutanlarına ve savaşçılara selam olsun.

"Ulan nasıl olsa bizi içeri almadılar. Bize dokunmasınlar da yüz bin yaşasınlar" diyen muhalefet.

"Şimdi yönetimdeyiz diye bizi de içeri almasınlar lan. Kaçabilirsem kaçayım, kaçamazsam da ses etmeyeyim" diyen yöneticiler.

"Ben aldığım paraya bakarım aga. Eski kaptanmışım falan gılırımda olmaz" diyen kolpadan efsaneler...

"Taksim'e çıkın. Yok yok, bizi emniyete çağırdılar. Sakın çıkmayın" diyen sürekli tornistan şuursuz kitle koordinatörleri (!)

"Siyasi süreç bizim lehimize işliyor. Fenerbahçeli dediğin sağduyulu davranır. Saçmalamayın sakın" diye racon kesen 3 Temmuz sonrasının meşhur ve kıtıpiyos kanaat önderleri.

Hiçbiri duruma uyanamadı. Uyansa da korktular, cepheye gelemediler. Oysa vakt erişti, Fenerbahçe camiası "Gayrık yeter" dedi. Bir kere dendiğine göre, İsrafil'in sûrunu urma, mahlûkatın yerinden durma zamanıdır. Artık toprağın nabzı başlayacak, hepimizin nabızlarında atmaya. Ne kendi nefsimizi koruyacağız, ne düşmanı kayıracağız! Dağları yırtıp ayıracağız! Kayalar kesip, yol eyleyeceğiz âb-ı hayat akıtmaya. Aynı o destandaki gibi.

Ve Gülbank'taki gibi... Adüvden korkmadık, korkmayız hiçbir zaman!

buraya sonuç kısmı

2 comments:

  1. Adsız dedi ki...

    kulübümüz 3 temmuz süreciyle maddi ve manevi çok yıpratıldı... kulübün özellikle nakit konusunda problem yaşadığı görülüyor... aziz başkan liderliğinde yıllarca verilen emeklerle tüm branşlarda zirveye çıkan fenerbahçenin zirvelerde devam etmesi adına, bu yıl taraftar olarak en fazla katkı yapacağımız sezon olmalı diye düşünüyorum...

    basket ve voleybol şubelerimizde özellikle kaliteli yerli oyuncularımızı kaptırmamalıyız... futboldada inşallah avrupa yolunda bir engel çıkmazsa, takıma yerli ve yabancı olmak üzere en az 5-6 kaliteli topçu alınmalı... Alınmalı ki, 3 temmuz süreciyle ayağa kaldırılan galatasaray alıp başını gitmesin... şampiyonlukta önümüze geçmesin... 4.yıldızı ilk takan olmasın... türk futbolunun en makyevalist teknik adamı ve sporcusu olan fatih terim sevinmesin... sportif başarılarla mali tabloları düzelmesin... taraftar kart rakamı en az 500 bin olmalı...

    forma alımını mutlaka bu yıl herkes yapmalı... taraftar dernekleri kendilerine taraftar kart konusunda hedefler koymalı... ve fenerbahçeli olan herkesin bu dönemde en az taraftar kart alarak kulübe destek vermesi sağlanmalıdır...

  2. ben-i Adem dedi ki...

    @berkmert Yazdıkların saygı duyulası fakat yanlış zamanda yanlış yerde yazmışsın.. Aman Canarino duymasın ;)

Yorum Gönder