Beş Paralık Vicdanı Olmayan Bir Yönetim Kurulu



Uzun yazılacak hal yok artık. Her şey kestirmeden...

Hakan Dinçay'ı ayırıyorum. Sabiha Gökçen'de Abdullah Paşaoğlu ile beraber polisin içine dalalı iki ay olmadı. Keza Ali Koç'un da değme tribüncü halleri malûm.

Ama onun dışında kalan, bir bütün olarak Fenerbahçe yönetim kurulu, dün geceki haksızlık ve zulümden sonra Şair Neftî'nin aşağıdaki ikiliğini alıp... Ceplerinde gezdirsinler.

Dalak, ciğer, işkembe, böbrek, beyin ver şurdan
Aman unutma sakın, beş paralık da vicdan!


Hadi boncuk gibi dizilin de basın toplantısı yapın şimdi. Sosyal statü kazanıp, ihale kapmaktan başka bir yöneticiliğinizi görmedik nasılsa. Ha, bir de başkanla, taraftarı satıyorsunuz her fırsatta. Hayırlı işler bey abiler!



7 comments:

  1. samael dedi ki...

    Bir taraftar olarak bunları söylemekten içimiz burkulsada yazılanlar doğru.

    Yağmasaydınızda gürleseydiniz bari...

  2. fishersad dedi ki...

    kolayı var, gitmeyelim feneriuma, kullanmayalım taraftar kartı. kapatalım fenercelli...
    madem "sadece" para dertleri...

  3. cengo dedi ki...

    Bir önceki haberde bir mesaj atmıştım yayınlamamışsınız farkında olmadan yanlış şeyler mi yazdım bilmiyorum sağlık olsun. Gerçekten hepsine tek tek yazıklar olsun. Ben hiçbirini ayırmıyorum. Bu kadar nüfuzlu adamın bu kadar korkak ve aciz olabileceğini hiç düşünmemiştim. Başkan bir gün içeriden çıkarsa (maalesef zor görünüyor) bunların hepsinden kurtulsun, hepsine lanet olsun. Düşün artık yakasından şu takımın.

  4. AFIADOR "Korelmis Kalemleriniz için" dedi ki...

    Emre icin yazdiklarinizdan dolayi utaniyor musunuz?

    Bugunki ts macincinda,"O itin" yaptigi insanlik disi hareket icin irkci olmaya gerek yok.Pislik, her daim pisliktir; siyah irktan olmasi birseyi degistirmez. Bunun bir oyun, O itin de bir piyon oldugu daha basindan belliydi. Emre'ye bir ozur borclusunuz.

    Bende size bir animi anlatayim:
    Daha gecen sene bir restoranin yoneticiligini yapiyordum uzak diyarlarin birinde. Mutfaktan salona cikmistim. Bu tip bir it, bir beyazla yemek yiyordu. Beni gordu ve arkasi donuk beyaza birseyler dedi. Beyaz da donup bana bakti ve onundeki tabagi cop tenkesine goturup bosalti. Kalktiktan sonra gecerken tekrar baktilar kollarima dogru. Maalesef tam kapidan cikarlarken anladim: Megerse itin midesi bulanmis kollarimdaki killardan dolayi. Eger onlar icerdeyken farketseydim: Emre'nin dedikleri benim soyluyeceklerimin yaninda hicbirseydi. Ben Oyle kufur felan etmez asagilardim.
    Kisadan hisse, bu irkcilik meselesi oyle gorundugu gibi sadece bir renge felan endeksli degil. Bu bir zincir gibi: Beyaz Amerikali siyahi, siyah yerliyi, yerli eskimoyu, cinli mogolu, japon cinliyi, turkler kurtleri ve araplari, kurtler hindulari, Araplar Perslileri vs. vs.Bu boyle devam eder gider.
    Bilinc altina yerlesmis ve ve ordan gelen kompleksle asagilarlar. Ben cok duydum Turkler arasinda bir siyaha "yamyam" dendigini. Birde siyah adamin yaninda sarisin beyaz bir kadin varsa, ne yamyamligi, nede maymunlugu kalir Turk erkekleri icin.

    Yani anlayacaginiz bu konu o kadar basit degil; coookkkk deriiiin bir mevzu.

  5. 2Os dedi ki...

    sahsen ben Emre konusunda, kendisini en haksız olarak gormesem de, bu gozu donmus ahlaksızların agızlarına daha fazla bahane vermemıs olmak ıcın, onun kenarda tutulması gerektıgını dusunuyordum. ve bunun, kendısıne sahıp cıkıp onu koruyarak varolan bırlıktelıgımzden odun vermememız gercegı ıle celıstıgını de bılıyordum. bu dusunceler ıcerısınde olmak ondan ozur dılemeyı gerektırıyorsa, muhakkak kı bunu yaparız dıye dusunuyorum.

  6. Adsız dedi ki...

    papazınçayırının çuvaldızı kendine batırma patolijisinin bazen kontrol dışı bir hal aldığını düşünüyorum. Bugün bu sporcular başımızı öne eğdirmedilerse arkalarında bu yönetim durduğu içindir. El-insaf diyorum artık, biraz da sağduyu, biraz da vefa.

    Adamlar suçsuz, hatasız mı, asla değil, ancak ihaleydi şuydu buydu yazmak için de bir yutkunur be insan. bunlar yeryüzünde cehennemi yaşayan, savaş hattında en ön cephede olan insanlar, artık biraz daha realist, biraz daha anlayışlı olmakta fayda var!

    milyon dolarlar verip dışarıdan bir oyuncu getirmek ya da voleybol takımı kurmaya benzemiyor her gün emniyetten cemaate, başbakandan diğer klup başkanı çakallara kadar uğraşıp didinmek. Bu adamlara sallamadan önce biraz da böyle düşünmekte -yine - fayda var!

  7. FASLI dedi ki...

    uff ya yeni mi anlıyorsunuz. futbolcular ferrarisinin taksitlerini düşünüyor...

Yorum Gönder