Kararımızı Görüşmeler Neticesinde Duyuracağız


Yeni bir gelişmedir, tarihe not düşelim.

Ne diyor Fenerbahçe resmi sitesindeki haber?

Bayan Voleybol Takımımızın CEV Şampiyonlar Ligi'ne katılım daveti almaması ile ilgili olarak kulübümüz Türkiye Voleybol Federasyonu ve CEV ile görüşmelerini devam ettirmektedir. Bu durumun düzeltilmesi adına yürütülen görüşmelerden alınacak sonuca göre kulübümüz tavrını belirleyecek ve kararını kamuoyu ile en kısa sürede paylaşacaktır.

Hiç lafı eğip bükmeye gerek yok.

Erol Ünal Karabıyık nam Fenerbahçe düşmanı şahsın planlarının sonunda işin geldiği yeri yeni mi öğrendiniz de açıklama yapıyorsunuz?

Yeni öğrendiyseniz rezalet.

Yeni öğrenmediyseniz de yeni görüşüyorsanız daha büyük rezalet.

Haydi hayırlı işler.

.

6 comments:

  1. Çağrı Üçkan dedi ki...

    Türkiye Voleybol Federasyonu ve CEV ile görüşmelerini devam [b]ettirmektedir[/b]

    Buradan anlayacağımız gibi daha öncedende görüşmeler olmuş.

  2. Adsız dedi ki...

    Mantigim almiyor... Almiyor iste. Nerden baksan yamuk karar. Hadi statuyu bir yere birak. Kizlar normal sezonu lider bitirmis, daha otesi nagmalup, daha otesi son maci kaybedene kadar ligde iki set alan yok (yanlis hatirlamiyorsam). Avrupa'da Sampiyonlar ligi Sampiyonu. Bir sene once Dunya Kulupler Sampiyonu. Son Uc senedir Sampiyonlar liginde ilk dortte. SEN HANGI AKLA HIZMET ALMIYORSUN. ANLATIN BANA. chelsea nin seneye Sampiyonlar ligine alinmasa nasil olurdu? Mantiksiz dimi,

  3. Adsız dedi ki...

    @aa1d6ada-812a-11e1-be03-000bcdcb8a73
    kardeş mantığın futbol takımımızın disiplin soruşturması dahi ortada yokken ş.liginden men edileceğini alıyor muydu ??? hiçbirimizin almıyordu ??? ama birileri uefayı yanıltarak bu kararı aldrımadı mı ??? Aldırdı... işte CEV kararı da bundan hiç farklı değildir emin ol...

    tescilli fener düşmanı ünal karabıyık kim bilir CEV yönetim kuruluna ne demiştir... fenerbahçenin sponsor bulamadığını söylemiştir.. oyuncularını kaybedecek demiştir... galatasarayı süsleyip püsleyip anlatmıştırr... CEV'İN davetiye vermemesine neden olan kılıflar için de mutlaka kulüpteki bu işlerden sorumlu olanlar hesabı vermelidir... yani düşmana koz olacak şekilde hareket edenlerde özensizliklerinin hesabını vermelidir...ancak bu durum bugün itibariyle gelinen noktada önemsizdirrr... Şayet CEV'LE ilgili bir artniyet varsa, gerekirse CEV turnuvalarına katınılmayacağı deklare edilmelidir..

    fenerbahçe kimsenin oyuncağı değildirrr... ahhhh birde yönetimlerimiz bu gerçeği anlasalarrr...şuan infiallll içerisindeyimm... Umarım karar düzeltilir... ama düzelmezse ünal karabıyığa gösterilecek olan tepkiyi göreceğim...ünal karabıyığı inim inim inletmezseniz yazıklar olsun hepinize...

  4. Adsız dedi ki...

    Bir cift lafimda su Federasyon Baskanina. Yaziklar olsun sana. Birde cikip FB yok saygisizlik yapti diye beyanatta bulunuyorsun ya, boyle baskan olmaz olsun. Senin hangi takimi tuttugun benim icin onemli degil. Eger o koltukta oturuyorsan tasidigin formada ligteki her takimin rengi ve ayyildiz vardir. Sen, gecen senenin Avrupa sampiyonu takimini akla mantigi sigmayan, orta okullarda cocuklara verilen duzeyde uyduruk bir cezayla kupaya almiyorlarsa, yumrugu ilk once SEN vuracaksin masaya. Hakkini sen savunacaksin, ortaligi sen ayaga kaldiracaksin. Birde kalkip o koltuga oturmussun, cok yazik cok. En onde senin olman lazim, bayragi eline alip senin bas bas bagirman lazimken pismis kelle gibi Medyanin sorularina cevap veriyorsun ya cok uzuldum. Inanin FB nin gidememesinden cok buna uzuldum. Benim Federasyon baskanim kendi cikarlari dogrultusunda hareket etmesi bir TURK olarak beni cok uzdu.

  5. byzkaya dedi ki...

    aa1d6ada-812a-11e1-be03-000bcdcb8a73 ;
    Heriki yorumuna da katılıyorum.Ünal bu ülkenin bir insanı olamaz.Kin ve kıskançlık gözlerini kör etmiş...
    Herhalde Federasyon Başkanı bir Yunanlı veya Ermeni olsaydı (benzetmeler için sözkonusu etnik kökenli arkadaşlardan özür dilerim) bile böyle bir yavşaklığın içinde yer almazdı!

  6. gurkan dedi ki...

    Fenerbahce'ye karsi baslatilmis operasyon her yonuyle devam ediyor. Gecen sene amator subelere dokunamadilar ama bu sene amator subelerde de cok zorluklar ile karsilacak. Dunya ve Avrupa sampiyonu bayan voleybol takimi bitirildi.
    Erkek basket takiminin hali belli zaten. Aydin Ors de gitti, seneye yine 5. bitiririz ligi. Bayan baskette de maddi sebeplerden oturu transferde zorlaniyoruz anlasildigi kadari.
    Bu operasyon fenerbahceyi tamamen ele gecirene kadar devam edicek gibi gozukuyor ne yazik ki

Yorum Gönder