Paralel Evrenden Bir Taraftar ve Serdar Kesimal
Transferi



Transfer döneminde adı geçince: Müthiş stoper, güçlü, sezgileri iyi, hava toplarında iyi, top geçmez, hızlı, ayrıca yerli. Mutlaka alınmalı.

Transfer döneminde adı Galatasaray'la anılınca: Ağır bir adam zaten, bize hızlı adam lazımdı. Afrika'dan zımba gibi bir genç bulalım, bu paraları yerlilere akıtmaya gerek yok. İyice delirdi bu Anadolu kulüpleri.

Fenerbahçe'ye imza attığı duyurulunca:
Müthiş transfer. Yabancı stopere gerek kalmadı. Milli takımın stoperi. Koy 11'e oynasın. Sert, hızlı, sağlam, genç ve üstelik yerli. Böyle bir oyuncu için üçün beşin hesabı olmaz, çok iyi transfer.

İlk lig maçından sonra: Çok beğendim, yıllar sonra bizi 10 sene götürecek yerli bir defansımız oldu. Ayağına da hakim, Alex'e 45 metreden indirdiği pas harikaydı. Göreceksiniz bu yılın en iyi oyuncusu olacak.

Şampiyonlar Ligi maçındaki ilk hatasından sonra: Defans dediğin yabancılardan kurulur. Milli takımda kazma Gökhan Zan ve Servet yıllardır alternatifsiz. Türk stoper dediğinin çapı bu kadar. Döndürme Servet şimdi döndürme Serdar oldu. Rooney'le her yan yana geldiklerinde talebayı değiştirdim, Allahtan Volkan önledi tarihi farkı. Devre arasında yabancı stoper alınsın, gerekirse Yobo geri getirilsin.

Ligde sona yaklaşırken: Her maçta hata yapacak gibi duruyor, her an kart görebilir. Lugano'nun yanına mutlaka defans alınmalı. Türkiye'de başarılı defans ikilileri hep yabancılar oldu. Uche-Högh, Tomas-Luciano, Lugano-Yobo bizi şampiyon yaptı. Ancak yedek olur, hatta Sivas istiyormuş, 1-2 milyon verirlerse Sivas'a verelim gitsin.


5 comments:

  1. firatimo dedi ki...

    Bu kafaları değiştirmek lazım diyorsun:)

    Unionclub

  2. Sıradanbirblog dedi ki...

    Halimiz budur işte.

  3. Ali GÖREN dedi ki...

    Efendim, size muhtesem oldugunuzu soylemis miydik?

    Saniyorum defalarca, lakin berrak bir o kadarda hali ziyan durumda oldugumuzun kanitinin yazisidir bu.

    Teşekkürler (:

  4. Sekhranikos dedi ki...

    olası bir hatasında maşete uygun soyadı taşıyor. Risk büyük!!

    [Rakip forvet adı]+3 puanı+kesip+aldı

  5. orkun dedi ki...

    Ligde son maçtan sonra:
    Bütün sezon aleyhine konuşup durduk ama helal olsun çocuğa son üç maçta hakkımızı avucumuza verdi. Bu arada, Fenerbahçe'nin 19. şampiyonluğu kutlu olsun. Hem Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çık hem de buradaki yarıştan düşme, bravo valla...

Yorum Gönder