14 comments:

  1. derkander dedi ki...

    saRI kartla mükafatlandırılası bir atlayış ama hakem hakkını yemiş çocuğun :)

  2. Adsız dedi ki...

    Bence bu pozisyon penaltı. Orta sahadan başlayıp ceza sahasına kadar yuvarlanmamış bu sefer. 3 korner 1 penaltı vardı mahalle maçlarında. Buraktan sonra 3 takla 1 penaltı olarak değiştirir çocuklar artık

  3. MustafaS dedi ki...

    Burak efendi Avrupa maçlarında yapsın bu atlayışları. Hakemlerin kararını hep beraber göreceğiz. Bakalım Burak'lar Giray'lar kaç maç atılmadan sahada kalabilecek?

  4. jbck dedi ki...

    Bu kaçıncı oldu ama Burak bu kötü huyundan vazgeçmeyecek sanırım. Giray ve Egemen benim bildiğim Guti, İsmail ve Emenike'yi sakatladılar, başka birileri de bu ikisinin kurbanı olmuş olabilir. Adamlar rahat nasıl olsa penaltı çalınmıyor, kart tehlikesi yok, Avrupa'da bir Faruk Özak lazım rahat etmeleri için.

  5. Adsız dedi ki...

    aylardır metiyeler düzülen oyuncu bu işte anelka nın elinden farkı ne ? formasının FB olmaması ,işte bu medya bu sistem bu kadar taraflı ,şu harekti FB li bir oyuncu yapsa bugün ülkeden gönderilmesi gerektiği gençlerimize kötü örnek olduğu söyleniyordu şimdi.

  6. medgallis dedi ki...

    basta mehmet demirkol olmak uzere o insanlara "buraksevici" diyorum ben. gaziantepspor macindaki o "uzun" dususune "ama bir temas var diyerek" savunma insa eden insanlar bunlar. kendini ceza alanina yuvarlamasina, bu sahtekarligina deginmediler bile. baskasi yapsa en hafif ifadeyle "ben sporcunun zeki,cevik ahlaklisini severim" mealinde yazilar doserlerdi. korkarim burakla bir defa sevismeden duzelmeyecek bir durum bu.

  7. Atoskop dedi ki...

    @Mustafa S,
    Lugano kaç maç kalabildiyse.

  8. PVH dedi ki...

    Merhaba, ben cehalet giderme kurumundan geliyorum.

    Sayin Atoskop,

    Lugano'nun Fenerbahce'de ciktigi 38 Avrupa Kupasi macinda 13 sari karti var. Yani mac basina 0.35.

    Turkiye'de bu sezon oynadigi 27 macta 10 sari, 1 kirmizi kart gormus. Yani mac basina 0.41.

    Yani bir tarafinizdan uydurdugunuz gibi Avrupa'da maca cikmiyor degil ve ciktiginda daha fazla kart goruyor degil.

  9. #21 dedi ki...

    bunlar çok güzel tespitler ama şu hiç bir iddiası olmayan karabük'ün yabancı kalecisinin 90+3 ' te 100 m depar atıp kornerde ileri çıkmasına bu blogun hiç bir şey yazmamış olması garibime gidiyor.burası medyanın da takip ettiği bir blog olduğundan değinilmesi yararlı olabilirdi.

  10. DenizEr dedi ki...

    Adam bi de o kadar alismis ki ciddi ciddi itiraz ediyor ve penalti calinmadigina uzuluyor... kendini de inandirmis yani...

  11. The Secret dedi ki...

    Tarafsiz bakmak lazim birazda. Aynisini bizim Semih'te yapmiyor mu? Ben sinir oluyorum semih atladikca!

  12. aykupetto dedi ki...

    klasik türk futbolcusunun şark kurnazlığı; arada bir hepsinde olabiliyor ama burda daha komik bir durum var. haftalardır kendini göz göre göre yerlere atıp daha yere düşmeden penaltı çığırtkanlığı yapan bir oyuncudan bahsediyoruz. evet kendini yere bırakıp havadayken penaltı dileniyor herif. ts'nin sadece gaziantep maçı yeterli aslında tabloyu görmek için. o yüzden sürekli biz ahlaklıyız, biz şerefliyiz bizim haram puanımız yok biz şöyleyiz biz böyleyiz diyenlere dikkat edeceksin bu ülkede. onlar ki "şerefliler de en az şerefsizler kadar cesur olmalı"daki sürekli kabasakal cesareti gösterenlerdir.

  13. MustafaS dedi ki...

    @The Secret : Aynısını bizim Semih yapmıyor, yaptığı zaman penaltı verilmiyor, Semih'in kazanamadığı penaltı ile takım maç kopartmıyor! Zaten adamın oynadığı bile yok!

  14. jbck dedi ki...

    Semih Buca maçında yaptı benzer hareketler, tepki gördü taraftardan. Bu Burak'ın oyun stili, tek maça ait değil bu görüntüler. Bütün sene boyunca yaptı, aynı Arif Erdem gibi, hakettikleri gibi anılacaklar. Yoksa her oyuncu atar kendini yere, kolaya kaçmak ister, ama bu ikisi bunu oyun tarzı haline getirmiş adamlar arada fark var.

Yorum Gönder