Yıktık Saltanatı



Bizim blogun da yazar kadrosunda bulunan tozlu parkeler yazmıştı dün şu anda oynanan voleybol ligi kurulduğundan beri şampiyon olan takımları. Şimdi bankaların ve Eczacıbaşı'nın yanında pırıl pırıl bir isim daha parlayacak "Fenerbahçe". Yurtdışında olduğum için ancak internetten takip edebildim maçları, ona rağmen biraz önce yerimde duramadım heyecandan. 2 sene önce Çiğdem Ankara'da Eczacıbaşı'na yenildiğimiz gün gözyaşlarına boğulmuştu, o gün nasıl gözlerim dolduysa biraz önce de aynen öyle doldu. Senelerdir amatör branşları takip eden fatih yazacaktır ayrıntıları, ama böyle bir başarı için ayağa kalkıp alkışlayın bu takımı, bırakın birkaç gün bu formayı taşımayı haketmeyen adamları tartışmayı, bu kızları alkışlayın...



3 comments:

  1. twilost dedi ki...

    Şampiyon (8): 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1968, 1969, 1972
    bu seneler şampiyonluğumuz var..(vikipedia'da önceden görmüştüm gene oradan aldım) o zamanlar bölgesel sonra türkiye finali oynanıyormuş galiba emin değilim ama sonuçta türkiye şampiyonluğu gene de.. zaten 37 yıl aradan sonra tekrar şampiyon deniliyor..

  2. PVH dedi ki...

    Tabii ki 1977'den oncesini silip atmiyoruz bazi suursuzlarin futbol ligi tarihini 50 seneye sigdirmasi gibi, Fenerbahce'nin voleybol bransini kuranlara saygisizlik olur en basta. Su anda oynanan deplasmanli lig 77'de baslayan.

  3. twilost dedi ki...

    o futbolda öncesi girse ohoo 5 yıldıza gitmiştik=)

Yorum Gönder