Arda'nın Fenerbahçe Tribününe Hareket Çektiği Görüntüler


arda hareket cekerken

Koruma altına alınan Arda'nın Lig TV tarafından saklanan ve gündeme gelmeyen maç öncesi hareketleri ortaya çıktı. Yukarıda iki kez kendi taraftarına yumruk şov yapmaya giderken deplasman tribününe dönüp çektiği hareketler var. Görüntü kalitesi nedeniyle yukarıdaki fotoğraftan hiçbir şey anlaşılmasa da aşağıdaki videoda net olarak ne yaptığını görebilirsiniz. Önce milli maç moduna girmiş Alpay misali kendinden geçerek şov yapmaya koşuyor, sonra iki yumruk şovu sonrası da dönüp Fenerbahçe taraftarına koluyla bir hareket yapıyor. Youtube linki burada



Bu da youtube erişimi olmayanlar için aynı görüntüler




Bu görüntülerin kanyağı küfür ve hakaret dolu başka bir video, yaklaşık 45 dakika sürüyor. Arda görüntüleri bu videoda 22:25 - 23:10 arasında. Tümü için

http://video.google.com/videoplay?docid=3244932603172384245

Kaynak da burası.



13 comments:

  1. alessandro del piero dedi ki...

    her maç orasını burasını gösteren futbolcuya sahip olup da "bakın adam taraftarımıza yumruk göstermiş" diye ortaya çıkmak tam bir şanlı fenerbahçeli duruşu olsa gerek.. aynı, arkadan saldıran futbolcularına laf söylemeyip er meydanında erkekçe yediği yumruğun yaygarasını koparan zihniyet gibi.. seviyenizin hastasıyız, hep böyle devam edin..

  2. PVH dedi ki...

    Macta orasini burasini gosteren adam disiplin kurulunda, tesis basip bir de dovmemizi mi istiyorsunuz, nedir isteginiz? Arkadan vurmak, laf soylemek, er meydani falan nasil baglandi bu konuya? Kavga edenlerin hepsi ceza alacak, fakat bu hareket gundeme gelmedi ve kimse konusmuyor. Durus ve prensip icin ne yapmamizi emredersiniz fazladan? Gs'li oyuncularin kufur ve hareketlerini ortbas etmek mi gerekiyor sizin onayladiginiz bir durus sahibi olmak icin?

  3. alessandro del piero dedi ki...

    hayır hiçbir şeyi örtbas etmek gerekmiyor, ne varsa açık açık sunulması gerekiyor tersine.. ama yaşanan tüm olaylardan her iki taraf da yeterince sorumluyken bu blogda yalnızca tek bir tarafa vurulması, galatasaray sabri'dir gibi trajikomik işlere imza atılması düzgün bir duruşun olmadığına işaret ediyor.. daha da ötesi bugün volkan adındaki ahlak yoksunu şahıs her zamanki gibi yusuf korkusuyla yaptıklarını inkar etmişken arda tüm yaptıklarının arkasında ve kıvırma gereği duymuyor, şu yumruk hareketini sorsanız onu da kabul edicek kadar dürüst, emin olabiliriz.. bu açıdan lugano'yu da takdir ediyorum tabi..

  4. PVH dedi ki...

    Bu blogda Volkan da Emre de defalarca elestirildi. Her aciklamanin, her hareketin arkasindan fikir belirtmek gibi bir zorunlulugumuz yok. Volkan inkar etmistir ya da kabul etmistir beni cok ilgilendirmiyor, ben Volkan degilim. "Arda kesin kabul ederdi" gibi afaki bir tez de beni ilgilendirmiyor, kabul etse de etmese de bu hareketi yapti Arda. Buradaki sorun Volkan, Sabri, Semih'in yaptiklari hareketlerden dolayi ceza almak uzere disiplin kuruluna sevk edilmeleri ve Arda'nin bu hareketinin gundeme gelmemesi. Kabul etmis, reddetmis, delikanlilik etmis bunlar cok da onemli degil. Lugano delikanlidir ya da degildir, yaptigi ortada ve cezasini cekecek. O yuzden bu hareket sebebiyle Arda da cezasini ceksin, yoksa cikip "evet delikanli gibi kabul ediyorum hareket cektim" demesi bir sey degistirmiyor.

    Daha once defalarca yazdik ama bir kez de ben yineleyeyim. Bir konuda fikrimizi belirtmek icin veya herhangibir yazi yazmak once igneyi kendimize batirmamiza gerek yok. Yani bu yaziyi yazip bu hareketi gundeme getirmek icin once "Volkan da cok buyuk cezayi hak etti, 2 sene once hatirlarim Kezman etmisti, 10 sene once Johnson kasti tekme atti ceza almaliydi, 22 sene once Mujdat net olarak formadan cekerken gorulebilir" yazmamiza gerek yok. Ortada Arda'nin hareket cektigi ve bunun ortbas edildigi gercegi var, bu gercek de bu yaziyi yazmak icin kafi. Blog tek tarafli bakiyor olabilir size gore, iki tarafli bakan veya Galatasaray tarafindan bakan cok insan da var. Herkes her taraftan baksin ama sonunda adalet saglansin. Yoksa buralarda Fenerbahceli oyuncular hic ceza almamali gibi bir yazi var ve ben mi gormedim onu?

  5. Othello dedi ki...

    sizin caniniz hareket yemek istemis zannedersem. goruntulerde oyle birsey yok. kapalidan sonra da yumrugunu havada tutuyor. kendi taraftarina da mi hareket cekti?

  6. Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

    Arda Turan Gerçeği
    http://benfenerbahceliyim.blogspot.com/2009/04/arda-turan-gercegi.html

  7. Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

    Othello denen arkadaş maçı staddan bizzat izlemiş biri olarak söylüyorum bilerek ve isteyerek bize doğru yapılmıs bir hareketti.o kol kırılır bilmemnereye sokulur.3 senelik topçu polat alemdar havalarında.bunun ..... siz kaldırıyosunuz ama kadıköyde biz indirmesini biliriz.

  8. aethewulf dedi ki...

    somut veri, arda alenen, ayan beyan, fenerbahçe tribününe 2 kere hareket çekiyor. bu öyle tartışılabilir bir hareket de değil, kasıt açık, fiil teşebbüs aşamasında da kalmıyor, tamamlanıyor. hiç tartışmaya gerek yok. benim bildiğim kadarıyla hiç bir futbolcu rakip taraftarı kışkırtacak hareketler yapamaz ve "hiç bir futbolcu" tanımı içerisinde "arda hariç" diye bir bölüm yok.

  9. Efsane Maraton dedi ki...

    sütte leke var arda turan'da yok. hareket mi çekmiş arda, asla canım olamaz öyle birşey. fenerbahçe tarafındaki herkes yanlış gördü zaten, arda yapmaz öyle şey.

  10. B. dedi ki...

    bide savunun beyefendiyi(!)
    ahlak buysa bizde hayvanız

    biz Volkan ahlaklı,oturaklı,efendi biridir diye herhangi laf ettik mi?!

  11. PVH dedi ki...

    http://papazincayiri.blogspot.com/2008/11/arda-sempatizan-fenerbaheliler.html

  12. Adsız dedi ki...

    Nedir bu memleketin ğs li futbolcu sempatisi, yıllarca H.Şükür diye yattık kalktık o gitti, başımıza ardayı bıraktı.Tamam kendi taraftarı ne yaparsa yapsın ben sevmek zorunda değilim.Zorla gözümüze sokmayın.

  13. Adsız dedi ki...

    Bu arada erkeklkten bahsetmişken geçen yıl Volkan'ın Lincoln'e hassas noktasından vurduda ne oldu? Erkeklik mi yaptınız nasıl kaçtığınızı bütün dünya seyretti? Sahaya giren korkak hakkında da bir başlık açsan sevinirim.Madem sahaya girdin vursana birine kardeşim ama sanırım yemedi...

Yorum Gönder