Yönetim İSTİFA


aziz yıldırım - lefter

1) Kendinizde misiniz siz? Resmi sitenin her tarafında Aziz Yıldırım fotoğrafları var. Bu kulüp Aziz Yıldırım'ın babasının malı mı? Sitenin girişine sürekli konulan Lefter - Aziz Yıldırım fotoğrafıyla ne anlatmaya çalışıyorsunuz? Lefter'le bir mi Aziz Yıldırım? İnsanları bu kadar akılsız mı sanıyorsunuz? Kaldırın şu fotoğrafları, burası Fenerbahçe Spor Kulübü, babanızın malı değil.

2) Hafta içi Aziz Yıldırım "futbolcular bana ihanet etti" açıklaması yapıyor. Hedef Fortis Kupasıymış ve ondan cezalı duruma düşmüşler. Hangi Fenerbahçeli Fenerbahçe'nin hedefinin Federasyon Kupası olmasını gururuna yedirir? Fenerbahçe Fulham mı ki bir sezon tek hedefi uyduruk Federasyon Kupası kaldırmak olacak? Bu hedef Fenerbahçelilere başarı olarak nasıl bu şekilde yutturulur?

3) Geçen hafta herkesin gözünün önünde oyundan çıkmasını protesto için direğe tekme atıp el kol hareketleriyle oyundan çıkan Selçuk 6 gün sonra nasıl kaptan yapılır? Aragones senin disiplin anlayışın bu mu? Aziz Yıldırım ve idari ekip, siz bunu görüp ağzınızı açmıyor musunuz? Bu mudur bu sezon gelen disiplin?

4) Sayın Aziz Yıldırım, bugün sahaya sağ bek olarak Ali Bilgin çıkınca ne düşündünüz? İki oyuncu sakatlanınca Ali Bilgin'i sağ bekte oynatmak zorunda kalmak size sezon başında verip tutmadığınız "defansa takviye yapacağız" ve ilk yarının sonralarında verilen "eksikleri görüyoruz, takviye yapılacak" sözlerini hatırlattı mı? Gelecek seneyi de yalan transferler yaparak mı tamamlamayı düşünüyorsunuz?

5) Takımda 5 eksik olmasına rağmen Maldonado kadroya, Josico oyuna giremiyor. Devre arasında bunların yerine oyuncu arandı mı? Arandıysa neden alınamadı? Aranmadıysa bu oyuncular yeterli görüldüğü için mi aranmadı?

6) Geçen sene attığı iki golün kredisini yiyip bitiren, limiti 100 kere aşan Deivid sahada şike yapsa daha fazla koşar. 2 sezondur sol kanadımız yol geçen hanı oldu. Deivid ve Roberto Carlos ile neden sözleşme yenilendi? Bu sözleşmelerin yenilenmesini hoca mı istedi? Bu durumda hoca ile devam mı edilecek. Öyleyse neden bunu açıklamıyorsunuz? Devam edilmeyecekse Deivid ve Carlos'un sözleşmeleri konusunda neden yeni gelecek hocadan fikir alınmadı?

Son 4 sezonda 1 şampiyonluk (rezalet oynadığımız bir sezonda, tesadüfen gelen bir şampiyonluk bu da), çöken disiplin, 30 kere tekrar edilen hatalar... Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım başkanlığındaki yönetim ile geleceği yoktur. Aziz Yıldırım bugün çıkıp başkanlık için aday olmayacağını açıklaması Fenerbahçe'nin tek çıkış yoludur. Artık bırakın...


1 comments:

  1. Sosyal_FB dedi ki...

    Camiayı ağır bir ruh hastalığı haline sürüklemek. Herşeyden, herkesten şüphelenmek. Şüpheler derinleştikçe bireylere karşı sertleşen ve anlamsızlaşan tavırlar. Bu yüzden kaybedilen insanlar. Nihayet kendi hatalarından sobelenince "ihanet" jargonu. Aslında analizi o kadar basit halet-i ruhiyeler ki...

    Ve kralın (!) resmi sitedekilere benzer soytarıları... Hani meşhur bir reklam şekli vardır, iletişim mevzularında anlatılır. Gözün yakalayamayacağı ama beynin algılayabileceği görüntüler atılır seyredilen şeyin içine. Onun boku çıkmış hali bu da. "Siz muhalefet ediyorsunuz ama bu adam değme Fenerbahçeliden daha Fenerbahçeli. Akıllı olun. O olmazsa bitersiniz" uyarısı. "Fenerbahçe madem hep büyüktü, 90 senedir neredeydi" küstahlığının geldiği son nokta...

Yorum Gönder