100 Senedir Aynı Geyik



Çünkü içinde bulunduğunuz tribünün sesini daha çok duyuyorsunuz? Fizik hocası bu konuya geçmedi galiba daha. "Kanka, orası yokmuş sınavda, çalışmayalım oralara."


12 comments:

  1. escoo dedi ki...

    e peki tv basında izleyenler neden daha cok bjk tribunu sesi duyuyor? buna fizik ne diyor?

  2. PVH dedi ki...

    O kadar iddiali konusmus ki TV basinda izlemesem ciddiye alirdim.

  3. blacklebron dedi ki...

    O yayıncı kuruluşun alttan verdiği sestir diycem ama, e biz de aynı yayını izliyoruz dimi escoo ?

  4. PVH dedi ki...

    escoo'nun yorumuna cevap vermeye de gerek yok esasinda. O kadar sene tribunde takildik, artik az cok biliyoruz kim nedir. 2 cesit tribuncu var

    1. Tribuncu
    2. Gittigi deplasmandan "burayi yikiyoruuuzz" seklinde facebook, twitter mesaji yazan ve mactan gelir gelmez internette "abi ortaligi yiktik, inanilmaz ya" yazan tribuncu.

    Ikincilerin agina dusmeyin, konussunlar, duymadiklarini duymus gibi anlatsinlar. En dogrusu gulup gecmek.

  5. TribunselSevda dedi ki...

    Adamlar gole kadar oturup beklediler.Bunu tv başında izleyenler değil stada gelenler söylesin o zaman tamam dicem ama adamlar takımlarına o kadar güveniyorlarki 85 dakika golü beklediler.

    Golden sonrada zaten her deplasman tribünü gibi sesleri daha fazla çıktı

  6. TribunselSevda dedi ki...

    Ayrıca Beşiktaşlıların Kadıköyde seslerini duyurma kaygısını 1 dakikalık saygı duruşunun 20. saniyesinde beste girmesiyle çok daha net şekilde görebiliriz ki , buda zaten altta kalmışlığın göstergesidir tribün konusunda

  7. Burçe dedi ki...

    üzmeyin çocukları.

  8. Unknown dedi ki...

    Ben ne zeka özürlüler gördüm saygı duruşu esnasında beşiktaş taraftarının küfürlü tezahüratlarını işte kadıköyü inletişimiz diye paylaşan.İşte beşiktaşın gerçek duruşu...

  9. Volkan DEMİR dedi ki...

    @Alican

    Gole kadar oturup beklemediler haklarını yemeyelim. İLk yarı boyunca birbirlerini dövdüler burda kaybedilen efor nedeni ile fiyat performans oranları düştü.

    Tüpçü çok kızmış bu konuda...

  10. escoo dedi ki...

    sizin daha cok sesimiz cıkıyor dediginiz heralde top besiktastayken (mac boyunca) rakibi ıslıklamanız dimi? bide her takımın oldugu gibi mac bası ilk 5 dk. bundan sonraki anlarda kendi takımınızı motive etmek icin sürekli ısslıklar ıslıklar... rıdvan ında dedigi gibi fenerhahce tribunleri 1 no lu tribunculerin degil, paramı veririm macımı yerimde izlerimcilerindir..

  11. Sosyal_FB dedi ki...

    Yahu Fenerbahçe tribünlerinin halinin içler acısı olduğunu zaten herkes söylüyor ama Beşiktaşlılar artık "Her şeyin en iyisini biz yaparız. Hatta rahman ve rahim olan bile biziz" demekten vazgeçmesi lazım. Komik oluyor.

    Ayrıca merak ediyorum, Fenerbahçe'deki başkan ve emniyet baskısı Beşiktaş tribünlerinde olsa, ne olurdu acaba? Herhalde o çok övünen deplasman taraftarının yarısı şimdiye denetimli serbestlik mağduruydu..

  12. Sekhranikos dedi ki...

    @escoo hacı tamadır. sakin. burda da susturdun. bizim bloglarda tırt zaten.

Yorum Gönder