Türk Futbolunu Kurtaracak O Müthiş Kadro



Arada bir "objektif" arkadaşlarımızın da gönlünü alalım. İşte Türk futbolunu kurtaracak, ağızlarından çıkan iddiaları ballandıra ballandıra 70 çeşit mecrada paylaştığımız o harikulade isimler. İnsanlığın yüz akları. Aynı gemide olanlar ne kadar şanslı!

Soldan sağa: Emenike'nin para sayarkenki görüntülerini bir tek kendisi gören Ekrem Açıkel, İntihal ettiği yazısıyla Taraf'ta yazmaya başlayan Rasim Ozan Kütahyalı, Futbolcuğunda kasap olarak anılan büyük hakem Erman Toroğlu, "Bikini" olayı akıllardan çıkmayan herkesin sevgilisi Ahmet Çakar, Bir hakemi haksız yere suç işlemekle itham edip iddiaları asılsız çıkınca 11 ay 20 gün hapis cezası alan Serhat Ulueren ve tabi Master Jedi Judge Baransu.



15 comments:

  1. Fuzuli dedi ki...

    Ne yazık bize ki bu bilginlerin,aydınların değerini bilemiyoruz. Baksanıza hepsi masum,hepsi temiz,hepsi sadece adalet peşinde koşan insanlar.

    Şu karışıklık biter bitmez çok güzel bir şekilde teşekkürlerini sunacak Fenerbahçe taraftarı !

    Gün gelecek devran dönecek elbet.

  2. newrosse dedi ki...

    emeklerinizi saygi ile takip ediyorum..

  3. Sekhranikos dedi ki...

    işin en komik yanı oturdukları yerde kendilerini pek güvende hissedip insanların "kutsallarına" söven bu zevatların hayatları, kutsalları konusunda hassas ve kontrolsüz bir kaç "kendiniz bilmezin" kafasının anlık dönmesine bağlı. Bu ihtimal kendimi rahat hissettiriyor.

  4. Cengiz dedi ki...

    @Sekhranikos;
    O ihtimal vuku bulduğu zaman medyamız yine yek vücut bir şekilde basın özgürlüğüne müdahale ağıtları yakacaktır hangi özgür basın diye sormadan. Ne yazıp çizeceği patronunun ya da çok yakın temasta bulunduğu siyasi erkin iki dudağının arasında olan pek muhterem özgür(!) basınımız...

    Geçen haftaya kadar Fenerbahçe'nin küme düşmesi çığırtkanlığını yaparken işin çapının büyümesi ile "yediğimiz kaba sıçtık şimdi ne bok yiycez" fikriyatıyla "aman kulüplere bişey olmasın da kişiler ne ceza alırsa alsın" şeklindeki muhteşem(!), hukuk konusunda adeta bir deha timsali çözüm önerileri konusunda ufaktan nabız yoklamaya başlayan orospu ruhlu basın...

    Fenerin ağzına sıçalım, şampiyonluğunu alalım, UEFA'dan attıralım, 3 sene -15 puanla başlatıp rahat rahat at koşturalım ama bir taraftan da ligde tutup Fenerin sırtından nemalanmaya devam edelim diye niyetlerini apaçık edenlerin medyası...

  5. Ertürk VAROL dedi ki...

    Şeref'in sadece bir erkek ismi olduğunu zanneden ve üzerlerinde izini barındırma ihtiyacı duymayarak konusan zat-ı muhteremler.

    Yazık ki ne yazık sizin gibi karakterleri ekrana cıkarıyorlar, birseyler soylemenize musade ediyorlar.

  6. birsela dedi ki...

    @Cengiz izninle bir paragrafini odunc aliyorum:
    Geçen haftaya kadar Fenerbahçe'nin küme düşmesi çığırtkanlığını yaparken işin çapının büyümesi ile "yediğimiz kaba sıçtık şimdi ne bok yiycez" fikriyatıyla "aman kulüplere bişey olmasın da kişiler ne ceza alırsa alsın" şeklindeki muhteşem(!), hukuk konusunda adeta bir deha timsali çözüm önerileri konusunda ufaktan nabız yoklamaya başlayan orospu ruhlu basın...

  7. (Süper)Cem dedi ki...

    Bu adamları bunca yıldır yaptıkları şaklabanlıklar ve rezilliklere rağmen hala ciddiye alıp izleyenler var. Ne acı bir gerçek vuruyor yüzümüze; bildiğin aptallar içinde yaşıyoruz lan?!

    okuduğunu, dinlediğini, gördüğünü anlayamayan, aklında yaşattığı gerçeği hiç bir şekilde değiştir(e)meyen, gerçeği görmek için hiç bir çaba sarfetmeyen, sorgulamayan, köşesine çekilmiş düzülmeyi bekleyen, "aman sesimi çıkartmıyım, beni de alırlar" düşüncesiyle sindirilmiş, bastırılmış, korkutulmuş, korkusundan bokunu yiyebilecek kadar ezilmiş olan, sokağa çıktığında sebepsizce kimlik kontrolü yapan ya da trafikte çeviren polise içinden küfreden ama sonradan birden bire, menfaati sözkonusu olan bir konuda anında "benim devletim, benim polisim"ci kesilen, vergiden kaçan ama devletçi olan, sokağa fırlattıkları sümüğe bakıp, "ne de iğrenç bir toplum olduk" diyen, önüne geleni düzmeye çalışıp namus bekçisi kesilen, başkasına yapıldığında "normal abi, haketmişti" diyen ama kendisine yapıldığında "haksızlık, şerefsizlik!" çığlıkları atan, kültürel yozlaşmadan bahsedip, televizyonlarda sikko diziler ve magazin programlarından başka bir şey izlemeyen, cahillikten dem vurup kitap okumayan, gazeteleri bulmaca ve arka sayfadaki çıplak ablalar için satın alan, yani daha saysay bitmez garip bir aptallar ordusu olduk.

    eh, hala şikayetçi olmamız biraz saçma olmuyor mu ehehe...

    bizi bu hale kim getirdi? derin bir analize gerek yok. hükümetler sizin hiç bir zaman çok akıllı, çok sorgulayan, çok konuşan ve çok bilen olmanızı istemezler. sizin cahil ve çalışkan olmanızı isterler. fazla konuşma ama fazla çalış. bu sistemi oturtmaktaki en basit yol, zamanın kitle imha silahı olan televizyondur, basındır, medyadır. medya kimin elindeyse seçimleri o kazanır, herkes onun dediğine inanır. propaganda ve manipülasyon için saatlerce kuram üretmezler. bir kibrit çakarlar ve atarlar ortaya, yangın olur.

    ve sen bakarsın; vay be, gazeteciye bak! az kalsın hükümeti deviriyormuş! dersin.

    ben de sana aptal! derim...

  8. (Süper)Cem dedi ki...

    bütün son yazıları okuyup aklımdaki her şeyi bu en alakasız başlığın altına yardırmışım, bu seferlik böyle olsun :)

  9. samael dedi ki...

    İşin garip yani bugün savundukları şeylerin tam tersini gün gelip yine kendileri savunacaklar.

    Bunlar "yetmez ama evet"in şike versiyonu...

  10. Mattt dedi ki...

    Bunlar sahne sanatcilarinin orangutanlari bu yuzden imajinerdirler, bu nonoslarin bilgileri de imajiner oldugundan dolayi ansiklopediktir, yoksa dolu bir taraflari yokk! ici bos, kof ve cahil insanlar… bunlarin argumanlari da tukendi ve SOSYAL MEDYA ORTAMI da herseyi degistiriyor artik.

    Onlerinde kocaman bir ALTERNATIF SOSYAL MEDYA var!! HER SEYIYLE GERCEK!! insanlar daha bir sorgulayici, daha cok bilincli, okuyan insanlarin dunyasi.

    Ayrica bir kac nonos haric, bu yaratiklar cinali nin formatina da uygun tipler degiller. Pek cogu fasizan donemin elemanlari, simdi ise cemaaten bir donemdeyiz o yuzden eskimis bir corap gibi atilmalari da cok yakin!! Kaldi ki bunlar mental acidan da toplumun cok gerisinde kaldilar dolayisiyla birilerinin dasaklarini yalayarak bu zamana kadar geldiler, ama bundan sonrasi yok iste!!!

    Bu ulkede insanlar gergin!! Ve ayrica politik dalgalanmalar siddetli oldugu icin burada da arap baharina sempatiyle bakiliyor. Yoksa dun zeytinburnu’ndaki bugun ise eskisehir deki olaylarin bahanesi sizi yaniltiyormu?!

    Insanlar bir seylere, birilerine dalmak icin bahane ariyor… Her zaman diyorum; bu OROSPU MEDYANIN vatandasin uzerinde en cok etkin oldugu kisim spor bolumleri, ve bu orangutanlar kitlelere o kadar dengesiz mesajlar veriyorlar ki toplumdaki kutuplasmalar rekabet duygusundan ziyade nefret ile olusuyor.
    Bunlar atesle oynadiklarinin farkinda degiller!!!!!!

    Medyanin artik baska bir alternatifi kalmadi KENDISINI YENILEMEK ZORUNDA!!

  11. Adsız dedi ki...

    Koca bekleyen karilar gibi dedikodu uzerine is yapan 2 kurusluk medya.
    Senden hesap soracagiz.

  12. scorpion94 dedi ki...

    fotoğraftaki şahıslardan birine dikkatinizi çekmek istiyorum. rasim ozan kütahyalı. iktidarın son borazanı ve tetikçisi olarak hemen her konuda- adam ne kadar bilgi sahibiymiş ya- kanal kanal gezip, ya da zorla o kanallara davet ettirilerek ağzından salyalar akıtarak fenerbahçeye asılsız suçlamalarla haykırarak saldırması,diğer konuşmacılara hiç söz hakkı vermeden yargısız infaz ve linç girişiminde bulunması diikatinizi çekmiştir. hatta katıldığı programların moderatörlerinin bile kendisine müdahalede bulunmaması yada bulunamaması... ne ilginç değil mi? bu adam,şike soruşturması öncesinde acaba hayatında kaç kez fenerbahçe hakkında-maça gitmiştir demiyorum- iki satır birşey okuyup bilgi edinmiştir. muhtemelen hiç. kendisine talimatla fenerbahçeye zehir kusması görevi verilmiştir. saygılarımla.

  13. legendcanary dedi ki...

    Hepinize teker teker teşekkürlerimizi sunacağız sevgili medya, bekleyin çok az kaldı...

  14. Adsız dedi ki...

    “İnanılması en zor dedikodular, aptalların hafızasında en uzun süre kalanlardır” (Delavigny)

  15. barbobey dedi ki...

    arkadaşlar bu yorumcu denen zevatlar kanal kanal gezerken bedavaya gezmiyorlar.her biri bu işten para alıyor.
    bu değirmenin suyunu döndürmek için ha babam de babam bir gündem lazım.
    mesela erman gtoğlu lig tv yorumculuğundan ayda 60 bin kaat alıyormuş.maddi zarara uğradım demesi ondanmış.lakin bir de ordan oraya transfer hadiseleri var.maalesef bu popülizm oldukça ve halkımız şehvetle bu insanları arzu ettikçe bu sado mazoşizm devam edecek gibi görünüyor.

Yorum Gönder