Judge Baransu Eğitim ve Gelişim Okulları



Bu topraklardan petrol çıkmadı. Bor'a, Toryum'a çok sardık ama onlar da tutmadı. Elmasımız desen yok, altınımız azıcık, Şevki Yılmaz'ın da Mardin'in Mazı Dağında olduğunu müjdelediği "1 TRİLYAR" Dolarlık "Fosfos" madeninden de hala haber alamadık. Ancak Cenab-ı Allah, başka hiç bir millete nasip etmediği en mümtaz kullarını hep bize verdi. Şu dönem, Mehmet Baransu, diyorum ki şükürler olsun.

Vallahi mübarek bambaşka bir insan. Politikacı. Kahin. Polis. Mahkeme. Hakim. Savcı. Avukat. Mühendis. Filozof.

Bunca üniversite, şunca fakülte var topu bir araya gelse, böyle bir süper insan çıkartamazdı.

Bugün bir kere daha bizi heyecana sürükledi, diyor ki: "şeytan diyor elimdeki belgeleri yayınlayayım, herkes kendi hükmünü kendi versin"

Vallahi ne güzel! Bu ülkenin emniyeti savcıya bağlı değil, teşkilat da zaten adli kolluk hizmeti vermiyor. Baransu'muzun emrinde, ona belge taşımak için çalışıyor, paşalar paşası da lütfederse, kendisinin malik olduğu belgeleri, biz naçiz kullardan oluşan toplumla paylaşacak ki hükmümüzü verelim.

Öneriyorum, her şeyi kapatalım. Baransu Eğitim ve Gelişim Okulları açalım. Hızlandırılmış kurs programını da aşağıya yazıyorum.

BARANSU İLERİ HUKUK TEKNİKLERİ
Bilgi, belge ele geçirmeK, polis fezlekelerinden suçluyu bulmak, zanlının savunmasını akıldan geçirmek metoduyla hüküm vermekten oluşan, hızlı, pratik, zaman kaybına engel olan teknikler.

BARANSU MÜHENDİSLİK
Cep telefonuyla uçak, helikopter düşürme gibi ileri mühendislik teknikleri. Daha öte kurlarda "Twitterla kamyon patlatma", "Facebook ile gemi batırma", "Telgraf telleriyle bina yıkma"

BARANSU OKUMA TEKNİĞİ
26 Klasör dosyayı 5 günde okumanızı sağlayacak müthiş yenilik. Klasörleri zaten okumuş olan polisler nasıl bulunur, bu polislerin yazdığı dökümanlara nasıl ulaşılır, onları nasıl kendin yazmış gibi yayınlarsın.

BARANSU KRİMİNOLOJİ

Bilgisayarlarda çıkan word belgelerinden örgütsel bağlantı kurma jimnastiği ile suç bilimine giriş. Suçlular nasıl saklanır, örgütsel bağ kurarlar? Annenizin kek olarak size lanse ettiği unlu mamül esasında hükümeti devirmek için yapılmış bir bombanın fitili, anneniz de gerçekten eşsiz benzersiz bir katil olabilir mi?

BARANSU KEHANET TEKNİKLERİ
"Çok müthiş deliller var", "Allahıma böyle delil görmedim", "İnanılmaz şeyler", "Şok edici gerçekler", "Akılları dansöze çevirecek bulgular", "İtiraflar" gibi cümlelerle "Yakında", "Az sonra", "Bir süre sonra", gibi kelimeleri birleştirerek geleceğe dair kestirimde bulunmanın eşsiz yolları. Bu şekilde oluşturulan kehanetler gerçekleşmeyince hiç bahsetmemek için Zen Tipi sessizlik egzersizleri.

BARANSU EDEBİYAT
Wordde kıvrak copy paste taktikleri. Cümleler seninmiş gibi yapmaca. Evine gönderilen belgeleri word dökümanı haline getirip, uygun şekilde birleştirme. Haftada en az bir adet"şok edici gerçekleri açıklayan emsalsiz bir eser" garantili.



5 comments:

  1. rene gallimard dedi ki...

    baransu 101

    baransu'nun temel ilkeleri, dialektik ve baransu, objektivistler baransu hakkında ne düşünüyor.

  2. barbobey dedi ki...

    baransu kendini bu işe öylesine kaptırmışki yeri geliyor polis yeri geliyor savcı yeri geliyor hakim oluyor.
    yakında dizi film tekliflerine açık olduğunu beyan etmesini bekliyorum.

  3. birsela dedi ki...

    Bir de bu adamlarin senkronizasyonu inanilmaz. Biara polis ve savci elestirilmeye baslayinca hepsi birden en baba polis savci savunucusu oldular. Gazete koselerinden TV ekranlarina kadar muthis bir birliktelik sergiliyorlar. Tabi medyamizin yalaka sunuculari da bu ortaoyunu daha bir ilginc hale getiriyor.
    Canak soru nedir bu gunlerde dersi veriliyor. Halbuki adamlar oyle desteksiz ki ufacik bir negatif tavirda yikilacaklar ama yok izn verilir mi; daha da besliyor, daha da guclendiriyorlar.
    Kisacasi M.Baransu bu. Onun etkisini sinirsizlastiranlarsa bildik-tanidik yalakalar.

  4. kurtulus dedi ki...

    atlanılan bir şey var kendisi aynı zamanda temyiz merci ve yargıtay ceza genel kurulu heyetidir. Amaç hükmün kesinleşmesi...

  5. jayjayo dedi ki...

    tek basina avukat baronsu,law!

Yorum Gönder