Resmi Siteden Trip Atmak



Yola çıkarken her kulübe eşit uzaklıkta olacağının sözünü veren Aydınlar, maalesef daha liste oluşum aşamasında bu dengeleri göz ardı etmiş ve adaletsiz bir tavır sergilemiştir. Bu vesileyle kulübümüz tavrını net bir şekilde belirlemiş ve bunu kamuoyuyla paylaşmıştır. Aksi yönde bir yaklaşım bundan böyle bizim adımıza söz konusu değildir. Önümüzdeki süreçte Mehmet Ali Aydınlar’a İstanbul kulüplerinden oluşturduğu yeni yönetim kuruluyla İstanbul ve çevresinde bol şanslar diliyor, yolunun açık olmasını temenni ediyoruz.

Saygılarımızla.
Yukarıdaki metin Trabzonspor’un federasyon seçimleri sonrası resmi sitesinden yaptığı açıklama.

Federasyon yönetim kurulunu oluştururken M.Ali Aydınlar, Trabzon’un istediği adamları almadığı için Trabzonspor seçimi boykot edip ardından böyle bir sitem açıklaması yapmış. Özellikle son paragraftaki kaprisli genç kız tonundaki cümle göz yaşartıcı. Bu açıklamanın ardından bir sonraki hamle M. Ali Aydınlar’ın facebook duvarına “giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir” gibi bir şeyler yazmak olur herhalde. Trabzonspor 1995-96 sezonunda şampiyonlukla beraber moralini kaybetmiş ve uzun yıllar toparlanamamıştı, 15 yıl sonra başka bir şampiyonlukla beraber bu defa akıllarını kaybettiler.

Mayıs başından bu yana Trabzonspor’un ligle, hakemlerle, elinden kaçırdığı futbolcularla ilgili bir tane aklı başında demeci yok. Federasyon başkanlığı için 10 gün önce yalvar yakar ayağına gittiği adama 10 gün sonra benim istediğimi listene almazsan sana hayatta başarılar dilerim diye Kral TV’ ye mesaj atar gibi bildiri yayınlayan nüktedan başkan ve ekibine Türk mizahına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.


5 comments:

  1. msmxcom dedi ki...

    trabzonsporun ve özellikle sadri şenerin Fenerbahçe özentiliği o kadar yükselmiş ki, kamuoyunda devamlı konuşulan "17ye karşı 1" olan takım trabzonspormuş gibi davranıyor. Allah akıl fikir versin ne diyelim.

  2. cem. dedi ki...

    trabzonspor da chp misali bence... fenerbahçe'ye laf yetiştireceği yerde, kendi içine dönse, özeleştri yapsa, selçuk inan-umut bulut-egemen korkmaz gibi takımın değişmez isimlerini elinde tutabilse şu an emin olun adha yukarıda yer alırlardı. hem sportif açıdan, hem de saygınlık açısında...

  3. Unknown dedi ki...

    Burası Fenerbahçe bloğu değil mi? Niye sürekli Trabzon ile ilgili yazılar okuyorum. Boş verin zaten kamuoyu gördü ne derece saçmaladıklarını. Hala daha sıvamaya çalışıp kendilerini rezil ediyorlar. "Diğer" takımları bırakalım biz kendi takımımızla ilgilenelim. "Büyük" böyle olunur.

  4. PVH dedi ki...

    Cok uzaga gitmedim, son 3 sayfaya bakiyorum 25 tane Fenerbahce yazisi var. Sen neden o konulara tek kelam etmedin de burada akil veriyorsun?

  5. shadowtr dedi ki...

    Şakacı Sadri... Pardon Sorry Sadri... Ne çok lakabı var bu adamın ya, eğlenerek takip ediyoruz. :)

Yorum Gönder