Her Şeye Rağmen Kraliçeler Şampiyon



Fenerbahçe'yi tutkuyla takip ettiğim takribi 25 yılda çok sevindiğim, çok üzüldüğüm maçlar oldu ama ilk kez bir maçın sonunda hüngür hüngür ağladığımı hatırlıyorum. Yapılabilecek her türlü pisliği yaparak bu takımın önünü kesmeye çalışanların hepsine bir tokat attı bu takım. Fenerbahçe Spor Kulübü tarihinin en önemli şampiyonluğunu aldı. İki senedir Galatasaray'ı Fenerbahçe'yle yarıştırmaya çalışmak için her türlü mevzuat hilesini yapan, play-off finaline 1-0 önde başlamayı değiştiren, geçen yıl 0-0 başlaması gereken Mersin-Galatasaray serisini 1-1 başlatan, Hacettepe işbirliğiyle doping tezgahıyla Avrupa Şampiyonluğuna taş koyan, kadın basketbolunun görüp görebileceği en büyük iki yıldızı Türkiye'den kaçıran bu şerefsizlere inat Fenerbahçe bir kez daha "düştü, toparlanamaz" denilen yerde ayağa kalkmayı başardı.

Fenerbahçe biraz da bu yüzden Fenerbahçe. Lig tarihindeki en kötü sezonlarından birini yaşattıktan sonra ertesi yıl 103 golle ayağa kalkabilen, son saniyede kaybedilen şampiyonluk sonrası ertesi yıl büyük yıkımdan 100. yıl şampiyonluğu çıkaran, uçurumun kenarında büyüklüğünü hatırlayıp inatla sevdayla tutkuyla bir kez daha ayağa kalkabildiği için de çok seviyoruz biz bu kulübü. Fenerbahçe'nin bütün iyi niteliklerinin tecessüm ettiği kadın basketbol takımımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Ülke sporunun gördüğü en büyük rezillikle bu ülkeden koparılan Penny ve Taurasi'yi de teşekkür ediyoruz.

Sürekli Fenerbahçe'ye kaybederken kadın basketbolu sevdalısı numarasını çok iyi yapıp, şampiyonluk serisinde avantajlı olmalarından güç alınca "objektif blogger" maskesini indiren Galatasaraylılara İslam Çupi'nin sözleriyle yanıt verelim "Fenerbahçe yenilmez bu formayla dalga geçilmez"

Son söz Angel ve Horakova için. Valla bir daha hakkınızda ileri geri konuşmayacağım:)


5 comments:

  1. Adsız dedi ki...

    Herşeye Rağmen Şampiyon .

  2. PVH dedi ki...

    Kapatsinlar artik subeyi.

  3. Ortega dedi ki...

    Sarayın Sultanları blogu mu ne vardı? Objektif bloggergillerden... N'aptı acaba maçtan sonra?

  4. Adsız dedi ki...

    Aras adlı şahsın bir tarafı yemediği için sildi o bloggerdan kendisini

  5. feneraki dedi ki...

    Ntvspor spor servisinde Aziz Yıldırım canlı yayına girecek dendiği zaman M. Demirkol "eyvah eyvah" dedi. 10 sn. sonra anlaşıldı ki olayın sebebi kendi kuru önyargılarından alakasız bir mevzu [yeni salon hakkında bilgilendirme]. Hayırlı olsun.

Yorum Gönder