Penny Geri Döndü



İki hafta önce cuma günü basketbol ve voleybolda çok önemli iki galibiyet, geçen Cuma voleybolda skoru 2-0'a getiren Arkas galibiyeti ve Trabzon'un puan kaybıyla iki haftadır cuma günleri tam anlamıyla "hayırlı Cuma" oluyordu. Bu Cuma da saha içinden değil ama bir transfer haberi yine günümüzü aydınlattı. Sene ortasında doping tezgahından sonra Türkiye'den ayrılan, sarı lacivertin en çok yakıştığı oyunculardan Penny'miz geri döndü.

Galatasaray'ın Alba Torrens transerini açıklamasından bir saat sonra Fenerbahçe Galatasaraylıların hevesini bir kez daha kursağında bıraktı. Penny'nin dönüşüyle Taurasi'nin de gelme ihtimalinin artmış olduğu sır değil. Horakova ve Anete'nin Ekaterinburg'a gittiği de resmileşti. Taurasi gelirse kıta dışı kontenjanına takılacağından Angel ile yollar ayrılacaktır, Taurasi gelmezse Angel büyük ihtimal kalacaktır. Ntv'nin haberine göre Ratgeber'le de sözleşme yenilenmeyeceği söylenmiş, yerine Pokey Chatman düşünülüyorsa bence gitmesinde bir sakınca yok, umarım Aziz Yıldırım kendi dümen suyunda gidecek herhangi bir Türk koç falan düşünmüyordur.

Hacettepe'nin işgüzarlığıyla bizden çalınan oyuncularımızdan birini yeniden sarı lacivert forma altında görecek olmamız sevindirici, inşallah Diana'yı da alıp geçen yıl iç mihraklarca engellenen Avrupa Şampiyonluğunu önümüzdeki yıl kazanmayı beceririz. Tekrar hoşgeldin Penny Taylor.


0 comments:

Yorum Gönder