Şaka mısınız?



Beşiktaş Kulübü Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yalçın, Fenerbahçe Ülker ile oynayacakları final öncesinde siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, ''Tarihi final öncesinde endişeliyiz. Turnuva boyunca hakem hatalarının özellikle Banvit-Fenerbahçe Ülker maçında sonuca tesir ettiğini görmekteyiz. Fenerbahçe Ülker lehine tanınan azami toleransın, Galatasaray Cafe Crown maçında gördüğümüz gibi, rakip takımlara tanınmaması bizi endişelendirmektedir'' ifadelerini kullandı. Beşiktaş Kulübü açısından büyük önem taşıyan finalde Merkez Hakem Kurulu'nu (MHK) çok dikkatli tayin yapmaya davet eden Yalçın, ''Bu saatten sonra Beşiktaş camiası olarak hakem hatalarına tahammülümüz yok'' dedi.
Bu nasıl bir kafa arkadaş? Ne olmuş Banvit ve Galatasaray maçlarında? Hangi karar sonuca tesir etmiş? Galatasaray 27 faul atışı kullanmış, Fenerbahçe 15. Fenerbahçe aleyhine 7 tane fazla faul çalınmış. Neyin toleransı bu? Hangi hakem hatasını tahammülünüz yok? Sırf sinir bozmak için açıklama yapmaya başladılar. Zerre utanma kaldı mı bu adamlarda?



9 comments:

  1. Adsız dedi ki...

    bjk kulübü artık bu işleri maslek edinmiş , malesef çok rezil bir rakibimiz var , artık ben utanıyorum bunlardan .

  2. AiiP dedi ki...

    adamlar kafayı hepten bozdular her platformda dıle getırıyorum her yorumumda soyluyorum ciddi psiklojik sorunları var taraftarından yöneticisine, yalakalığa bakarmısnız bide Gs'ya yaptıkları, duruşunda tutta yöneticisine ne kadar sövsem az size

  3. Adsız dedi ki...

    artık iyice saçmaladılar

  4. jbck dedi ki...

    Bir de inkar ediyorlar, bunların muhitte satan iki şey var Anti Fener ve hakemler bizi doğradı, alıcısı olmasa bu kadar sınırı zorlayabilir mi yöneticileri? İnsan utanır biraz, kurulsun şu Akdeniz ligi gidip orada oynayalım, tblde kafamıza göre takılalım, bunlarla uğraşmayalım.

  5. çubuklu sevdası dedi ki...

    ben bu yöneticinin Fenerbahçe- Banvit ve Fenerbahçe -Galatasaray maçlarını izlediğini dahi düşünmüyorum

  6. jbck dedi ki...

    Bu Haluk Yıldırım'la papaz olan adam, oyuncuya bir sene boyunca para ödemeyip, ihtarname çekilince kovmaya kalkan, kendisine git sen önce aç oyuncularını doyur demek lazım, tartışmaya değmez.

  7. flyingdupe dedi ki...

    Klüp ismi Fenerbahçe'yse pratikte birşey olmasına gerek mi var?
    Yıllardır aynı terane devam etmiyor mu?

  8. ben buradayim dedi ki...

    Demin okuduğum ''Ağlama Duvarı'' fikri bence gayet uygun. Statla filan uğraşacaklarına kocaman bir ağlama duvarı yaptırsalar camialarında çok daha makbule geçer kesin.
    Sponsorluk için de Dr. Browns veya Avent şirketleriyle kontak kurabilirler.
    Turgay Demir edasıyla ''Benden söylemesi!''

  9. aydın dedi ki...

    Son kez tekrar edeyim, kitle bunu istiyor.
    Bütün kabahat bu yöneticilerde değil.Elde avuçta başka neleri var ki?

Yorum Gönder