Fenibağçi Jogadoris Adamı Saciizmu Mazokizmu Eder



Bir ihtimal, ligin son maçına çıkarken Bursa'ya karşı 2-0 iken 3 leyemediğimiz pozisyonları, aptalca yenilen 2-2 golünü ve son saniyedeki mağlubiyet golünü düşüneceğiz. Tüm herşey bu hesaplara kalırsa, bizleri bir travma daha bekliyor Denizli'den sonra. Voleybol takımının dün kaybettiği karşılaşmanın yazısında Fatih, camianın final sendromundan bahsetti. Maalesef bu sendromu mezara girene kadar çekeceğiz galiba. O klasik söylem hiç silinmeyecek gibi tarihten. Dünkü Kayseri maçından sonra bir kere daha altını çizelim.

Fenerbahçe adamı hasta eder.

Evimde rahat rahat oturacakken, kendimi takımın aldığı sonuçlara göre zaman zaman cendereye sokmak, yılda oynanan 50 civarında maçın stresini, puan hesaplarını, sevinçlerini ve kahırlarını doksanar doksanar bölerek yaşamak hiç de sağlıklı değil.

Brezilya Tv sinde yayınlandığını tahmin ettiğim Sexo na Cidade programının YouTube kanalında Sado & mazoşizm üzerine bir videoya rastladım. Ne zaman Portekizce duysam, Tv kameraları önünde Alex ya da Zico geliyor aklıma. Alex olsun, diğer Brezilyalı futbolcular olsun tv de röportaj verirken dinlemesi zevk. Portekizce dünyanın en güzel dillerinden biri bana kalırsa. O klasik geyik var ya... İtalyanca mı seksi, Fransızca mı? Hepsi bok yesin Portekizce'nin yanında.

Sexo na Cidade'deki program Portekizce, konu da sado mazoşizm olunca, Fenerbahçe taraftarı olduğunu iliklerine kadar hissediyor insan.





1 comments:

  1. Albiceleste dedi ki...

    portekizce hakkındaki yoruma katılmamak elde değil, bence de dünyanın en seksi ve en harika dili.

Yorum Gönder