Dünya Tufan Olsun


Kerem Tufan

Kerem Gönlüm kardeşimiz içtiği çaydan dolayı haksız bir ceza almıştı. Federasyon iyi halden cezasını indirse de bir sene aramızda olamayacak. Bunun üzüntüsü kalplerimizi dağlıyordu. Fakat Didier Six'lerin, Ayşe Ablaların takımı bu konudaki tecrübesini konuşturdu, bu sorunu da çözdü. Efes Pilsen daha yolun başında, toy adamlar. Kerem'e sihirli 7 numaralı formayı giyerek neden oynatmayalım? Neden içtiği çayın cezasını çeksin bu bahtsız kardeşimiz? % 100 çalışıyor, mühendis onaylı. Okulda uzaklaştırma almıştım, Tufan formamla elimi kolumu sallayarak girdim bugün. 1 Tufan yetmez, 2 Tufan yetmez, dünya Tufan olsun!!!!!!!!



7 comments:

  1. Cenk Akın dedi ki...

    Galatasaray Caster Semenya'yı da transfer edip hem erkekler hem de bayanlar atletizm takımlarında oynatsın.Hatta böyle olaylarda anlaşılmaması ve dalavereye kolaylık sağlaması açısından hep ikiz kardeşi olan sporcular transfer etsinler.

  2. Tarjeta Amarilla dedi ki...

    Ornek bir sporcu ve iyi bir aile babasi olan Kerem de boylece haketmedigi bir cezadan kurtulmus olur...Aslinda Sureyya Ayhan'a da bir tane Tufan formasi ayarlansa fena olmaz...Dunyanin butun ceza alan sporculari birlesin :D

  3. Adsız dedi ki...

    Halil Hamit Altintop kardeslerin Gsaray'a gitme düşünceleri varsa tekrar düşünmüşlerdir herhalde. Çevirir çevirir oynatır valla Gsaray bunları cümle aleme rezil olurlar.

  4. PVH dedi ki...

    Bakmissiniz Halil her cezali oldugunda Hamir forvet oynuyor. Bu iste bir is var lan?

  5. todor dedi ki...

    dün bıdır bıdır laf yetiştirenler bu gece niye suskunlar :)
    bir hakan vardı hakandan içeri, o ne diyor? o nu merak ediyorum ben.

  6. Onur Tirkes dedi ki...

    @Tarjeta Armarilla..

    ahaha.. cok iyi yakalamissin.. bobiler el atmali bu koya kesinlikle.. yalniz sadece sporla kalmamali..

    abdullah ocalana'a da ayarlanmali bir Tufan formasi.. hukumetin acilim politikasina da katkisi olur hem ))))

  7. mustafa dedi ki...

    Arkadaşlar, asıl tehlike şu; yönetmelik açıkça küme düşürülmesi gerektiğini belirtirken, dinlediğim radyoda spiker ''yeni hocanız kim olacak'' diye soruyor, şube sorumlusuda ''görüşmelerimiz devam ediyor'' diyor. Dur bakalım süreç ne gösterecek diyen yok. Yani bunlar kendilerine öyle güveniyorlar ki, küme düşürülmeyeceklerinden o kadar eminler ki, hoca arayışlarına başlamışlar. Bu nasıl bir utanmazlıktır, bu nasıl bir aymazlıktır, bu nasıl bir şımarıklıktır anlamak mümkün değil. Yazıklar olsun biraz edep yahu....

Yorum Gönder