Hadi Yine İyisin



12 senen doldu, 3 senedir takıma 3 yerli yazıyoruz, dördüncüsü çıkmıyor. Altyapı falan zaten yalan da transfer de yapamaz olduk. Düşün yani "Bursaspor'dan oyuncu bize gelmez" cümlesi kurar duruma geldik. Bir yabancı transferini bitirmen 5 ay sürüyor, her sene lig başladıktan sonra iki üç oyuncu daha alınıyor, artık rutin oldu eksik kadroyla sezon başı kampı yapmak. Şampiyon olan hoca o sene kalıyor, olamazsa mutlaka gönderiliyor. Tribünlerde ancak sopalı bayrak sallanır oldu çünkü ne kadar taraftar grubu varsa bezdirdin, insanlar tribünden tiksinir oldu. Bizden 5 seviye aşağıda takımlara tek tek eleniyoruz, sen hâlâ uşaklarına emir veriyorsun taraftar aldırmak için. Haklısın tabii. Altyapı yetersizliğini bile 3 aylık hocaya havale edenler var, 12 senedir takımın en tepesindeki insanın hiçbir organizasyon bozukluğunda suçu yokmuş gibi. Bak suçlu yine Aykut Hoca oluyor, Alex oluyor, Cristian oluyor; daha önce de Daum, Aragones, Güiza, Kezman, Rüştü, Edu oluyordu ama sen olmuyordun. Hadi yine kurtardın, iyisin iyi.


6 comments:

  1. TribunselSevda dedi ki...

    Suçu kendimizde de aramamız gerekiyor.12 yıldır biz bu adamı bu koltuktan edemediysek en büyük suç Taraftarındır bana göre

  2. Unknown dedi ki...

    taraftarları bezdirdi doğru. ama haksızlık yapılıyor! sadece futbol konuşuyorsunuz!
    FENEBAHÇE BİR SPOR KULUBÜ! futbol hariç tüm branşlar TÜRKİYE'NİN GURURU!
    ama çoktan gitmeliydi. AZİZ'İN FENERDE İŞİ BİTTİ! ANLAMIYOR ADAM!

  3. Sekhranikos dedi ki...

    @özlem yahu bırakın bu romantizmi. basketbolda üstüste 10 kere avrupa şampiyonu olsan bu takımın taraftarı artmaz. Fenerbahçe futbol kulübüdür! Futboldur. Diğer branşlarda başarılıdır, gurur duyarız, seviniriz, destekleriz apayrı! Ama bu takım sadece RC transferi ile bile pek çok amatör branşın avrupa şampiyonluğundan daha çok ilgi toplar.

    Aziz içinse artık denecek hiç bir şey yok. Betonlara gelesice:) Bırakmadıkça kurtuluş yok gibi.

  4. PIERREMANU dedi ki...

    Ve çok net biliyoruz ki, aday olduğu her seçimi kazanacak.

  5. everestmylord dedi ki...

    'bu adamı koltuğundan edememek' mi taraftarın başarısızlığı yoksa alternatif bir yönetim kadrosunu oluşturamamak mı?

    yarın AY istifa ederse yerini alacak biri mutlaka çıkar düşüncesi mi var kafalarda? yerine gelecek kişi otomatik olarak daha mı iyi performans gösterecek? şadan kalkavan'ın daha iyisini yapacağına kimsenin inancı var mıydı? anti-AY hissiyat herhangi bir alternatif üretti mi? üretmeye yönelik herhangi bir çaba gösterdi mi?

  6. Ortega dedi ki...

    Özlem,

    Fenerbahçe spor kulübüdür bu doğru ama çıkarın bakalım futbolu Fenerbahçe'den, geriye ne kalıyor o zaman?

Yorum Gönder