Fotomaç! Was ist das?


Fotomac

Biraz önce antu'da yakalamışlar bunu, paylaşmadan edemedim. Fotomaç bir transfer haberi vermiş, daha doğrusu vermek istemiş. Habere göre menajer Ohne Berater, Trabzonspor'lu Gabriç'in temsilcisiymiş. Trabzonspor da transfer listesinde bulunan Jelaviç'i transfer etmek için onun da temsilcisi olan Ohne Berater'le görüşecekmiş. Almanca bilmiyorum fakat google translate'e "Ohne Berater" yazınca "Without consultants" diyor, yani "temsilcisi yok" demekmiş. Antu'daki arkadaş yazmış, "Ohne Berater" transfermarkt.de sitesinde menajeri olmayan ya da bilinmeyen oyuncuların temsilcisi kısmına yazılıyormuş, site almanca olduğu için böyle yazmaları normal. Fotomaç'ın bunu yapması anormal mi? Pek değil galiba. Fotomaç schlägt zurück. Sağolsunlar arkadaşlar fotoğrafını bile çekmişler bu unutulmaz haberin.

Fotomac



7 comments:

  1. Chemedya dedi ki...

    Sanırım ataryemez.com sitesinin bir haberi. Cidden Türk Spor medyasının halinin ne kadar içler acısı olduğunu gösteren bir örnek olmuş bu haber. Bu adamlar ne yaparlarsa yapsınlar bu görevlerine devam ediyorlar. yani bu haber yüzünden bırakın Japonlar gibi harakiri yapacak bir editörü istifa edecek biri bile olmayacaktır. Kendi aralarında gülüp eğlenecekleri eğlenceli bir olay olmuş. Bu gazeteyi alacak olan yaklaşık 250 bin kişi yarın da almaya devam edecekler.

  2. benden bu kadar dedi ki...

    ahahahah :D:D

    alternatif haber:

    Kubilay Aydin'ın kulübü Vereinslos başkanı Unbekkant yaptığı açıklamada oyuncuları satmayacaklarını belirtti. meşhur santrafor bu konuda "başkanım ne isterse onu yaparım. ama başkanım yok." dedi. bu sözlerden sonra Unbekkant'la arası bozulan Kubilay'ın Fenerbahçe'ye yakınlaştığı ve transfer görüşmeleri yapıldığı ortaya çıktı.

    Yarın efsane yazı dizisi "Aceto'dan çok pis çalarız (part 2)" ile sizle beraber olacağız.

  3. Tarjeta Amarilla dedi ki...

    Sabah sabah yerlere yattim gulmekten... :D

  4. Adsız dedi ki...

    haberi uyduran arkadaş araştırmacı kişiliğinin kurbanı olmuş. oysa kafadan bi isim sallasa hiç sorun çıkmayacaktı :)

  5. Sekhranikos dedi ki...

    Adam kırk yılın başı internetten haber çıkarmış. Üzüldüm onun adına:)

  6. Flying Dutchman dedi ki...

    ikinci shankly gates vakası :)))

    bu arada Unifeb yılın fenerbahçeli blogu için oy atamıyoruz üyeliğimiz olmadığından bilesiniz :))

  7. PVH dedi ki...

    Sagolasin Flying Dutchman,

    Unifeb maalesef uyelik icin vatandaslik numarasini istiyor, oyle olunca arkadaslarima bile uye olun da oy verin demedim. Unifeb uyeleri de zaten gorurler oylamayi ana sayfadan. Kaybetsek de sorun degil antremanliyiz biz hehe.

Yorum Gönder