Fenerbahçe TV'nin Ayıbı


fb tv

Sivas maçından sonra biraz yağmurda yürüdükten sonra erkek voleybol takımının 17:30'daki İstanbul B.B.maçını seyretmek üzere eve döndüm. 17:28'de FB TV yi açınca maç sonrası röpörtajları hâlâ devam ediyordu herhalde birazdan toparlarlar derken 17:32'de falan takımın otobüsü gittiği için röpörtajları kestiler bir zahmet ve stüdyoya döndüler. Şaşkınlık içerisinde internetten voleybol maçının saatini kontrol ettim 17:30 yazıyordu ve voleybol maçını vereceğini bir haftadır duyuran Fenerbahçe Televizyonu Sivas maçı sonrası yayınına voleybol maçı yokmuş gibi devam ediyordu. Stüdyoda İlker'le bizim parlak yüzlü spikerimiz Yasir, Sivas maçını konuşmaya devam ettiler. Voleybol maçı başladıktan 40 dakika sonra maçta 2.set bitmek üzereyken yayına nihayet girebildiler. Şimdi pat diye 3. setten verirsek canlı canlı ayıp olur diye düşünmüş olmalılar ki maç sanki yeni başlıyormuş gibi birinci setten itibaren vermeye başladılar.

Sivas maçının oynanacağı saat bir hafta önceden belli, voleybol maçının saati bir hafta önceden belli buna rağmen saçma sapan bir maç sonu programı için Voleybol Ligi'nin en önemli maçını vermemek nasıl açıklanabilir? Spor kulübü olmak bu mudur? Fenerbahçe TV geçen yıl Galatasaray-Fenerbahçe maçının aptalca canlı anlatımını verdiği için aynı saatte başlayan Play-off yarı final son maçı olan Arkas-Fenerbahçe maçını da vermemeyi tercih etmişti. Nedir bu voleybolcuların günahı arkadaş? TRT Meclis TV yüzünden voleybol maçını keser, FB TV futbol maçı sonrası aptalca bir geyik için güzelim maçın ırzına geçer, futbolunuz kadar taş düşsün başınıza ne diyeyim.

FB TV zaten Komünist Parti yayın organı gibi çalışıyor; amatör branştaki maçların haber bültenlerinde anons edilmesine bir dikkat etmenizi öneririm. Maçın sonucunu verdikten sonra ilk söyledikleri şey maçı şu şu yöneticilerimiz de izledi. Bize ne maçı kimin izlediğinden sen voleybol maçının setlerinin sonucunu vermeden, maça dair hiç bir şey söylemeden maçı kimin izlediğini dünyanın en önemli olayıymış gibi verirsen Politbüro üyelerinin o gün nerde olduklarını tek tek sıralayan bir protokol haberciliği dışında bir şey yapmıyorsun demektir. Futbol takımı bu kulübün en önemli, en göz önünde branşı olabilir Fenerbahçe bir spor kulübüyse ve Fenerbahçe TV de Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bir organıysa bu televizyonun aptalca bir maç sonu programını voleybol takımının en önemli maçına tercih etmesi ayıptır.

Gecikmeli izlediğimiz maç sonunda İBB'yi 3-1 yenip liderliğe yükseldik bu arada. Erkek basketbol takımı dışında bütün branşlarda şu anda lider durumdayız. Erkek voleybol takımında her sene bir yabancının bizi kanser etme durumu da istikrarla devam ediyor. Geçen sene sağı solu belli olmayan Billings'in yerini bu sene Divis aldı. Üç sene önce de Kübalı ete süte bulaşmayan bir orta oyuncumuz vardı Hernadez'di galiba ismi.Divis Belediye maçında da bazen saçma sapan hatalar yapıp bazen de çok ilginç sayılar aldı. Gardner ve Coskoviç bu aralar gayet formdalar. Takımdaki Türk oyuncuların takımı sahiplenmesi çok önemli ve Aslan bu işi yine layıkıyla yapıyor. Geçen sene final serisinde sakatlanmasa şampiyonluğu kaptırmayacaktık inşallah bu sene sakatsız belasız finali yine Belediye ile oynayıp geçen yılın rövanşını alırız. Hem bayan hem erkeklerde voleybolda bir çifte şampiyonluk yaşarsak Fenerbahçe Televizyonu da o gün sizlerin hakkını verir umarım.


0 comments:

Yorum Gönder